Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

günaydın kızlar...çok işim var çok...topla topla bitmiyo....bugün 5.gün halen adet olmadım..ara ara ağrı giriyo belime gögsüme sonra kayboluyo....sabah test yaptım yine negatif bari taşınmadan adetim gelsede yolda izde perişan olmasam...gittiğimiz yerde eve yerleşene kadarda otelde kalıcaz oralarda o halde olmak istemem yaaaaaaaa....

selam canım inş. bebiş vardırda olmazsın off bende toparlanıyorum az kaldı gitmemize

selam canım inş. bebiş vardırda olmazsın off bende toparlanıyorum az kaldı gitmemize

slm canım....ahh ahh keşke öyle bi şey olsa...ama süpriz olur herhalde...taşınıcaz diye strese girdim o yüzdden gecikti adetim sanırım..

senin biraz daha zamnın var ama sen işleri ufak ufak halletmeye devam et...mesela murfakta çok eşyan olur....hepsi acil lazım olmaz onları kaldır...fazla olanları kaldır..kışlıkları giymediğin kıyafetleri kaldır...böyle yaparsan sonra daha rahat edersin..

canım mutfağı toplucakrım misafir gelecekmiş o yüzden vitrindekileri kaldırdım kıyafetleride kaldırıyorum....

canım mutfağı toplucakrım misafir gelecekmiş o yüzden vitrindekileri kaldırdım kıyafetleride kaldırıyorum....

canım zaten lazım olabilecek şeyi kaldırma..mesela 3 4 takım bardağın tabağın v.s olur....2 takımı kaldırabilirsin...çifti olan şeyleri kaldır mesela...kolaylık olur senin için....

otelde bebısı yaparsın artıkkk ıyı sefısss allah kolaylık wersın tasınma ısı zor ıs

oooooooo peli pelide teşrif etmiş...kıss nerdesin sen?? bi kayboldun mu tam kayboluyon......ne ediyon??nasılsın?

otelde bebısı yaparsın artıkkk ıyı sefısss allah kolaylık wersın tasınma ısı zor ıs

hadi ordan....otelde kalınca daral geliyo bana...uyuyamıyorum...sürekli duşa giriyorum....seviş meviş yapamam orda ben

ahhh ahhhh taşınmayı benden iyisi bilemez...6.taşınışım bu...kupa benim

oooooooo peli pelide teşrif etmiş...kıss nerdesin sen?? bi kayboldun mu tam kayboluyon......ne ediyon??nasılsın?

aman ay walla ew ısınden wakıt bulup gıremıyorum ne ıyı ne kotu karın agrısı cekıyorum heryerım sıs hemen yoruluyorum hawa sıcak bunalıyorum ole zaman gecıyooo haftaya bebek durusu gelecek dun temızlıge baslamıstım esım aksama dogru ben yola gıdıcem hazırlan dedı bı salonla ara yerlerı yaptım geldım hafta sonu nasıl yetıstırırm dıe dusunuyorum

cnm geçen gün dr gittiğimde bana yumurtalar gelişmemiş dediğinde bende çok üzüldüm akşam eşime anlatırken ağladım hatta...
sağolsun teselli etti çok yeniyiz yolun başındayız stres yaparsan hiç olmaz kıyamam bunun için üzülmene ağlamana falan dedi.
beni iyice duygulandırdı hüngür hüngür ağladım...benzer şeyleri yaşamışız
inş Rabbim bi gün bizi de güldürecek ben inanıyorum olacak olacak :))
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin,ve aynı sevgiyle ömrümüzü sonlandırsın inş..

kızlar sınıfı geçtimmmmmmm

gözün aydın cnm tebrikler..

okadar adetten geciktim tam oldu hamileyim diye sewinirken adet oldum

sağlık olsun tatlım...umutla yeniden denicez....

slmm kızlar nasılsınız apek inş hamişsin beybim sen nasılsın matika ...esra bebiş nasıl bebeik cinsiyetti netleiştimi bebişinnnn........... chapm

slmm cnm iyiyim dün yoktum bugün geldim sen napan?

maşallah cnm darısı tüm isteyenlerle beraber bana da olsun...

cnm inş en kısa zamanda sende bizlerde kavuşur meleklerine..

slm beybim kimsecikler yok yine nasılsın tatlım bi gelişme varmıııııı

yok be cnm bildiğin gibiyim..sen nasılsın?

selam kızlar napıyosunuzzz

slm cnm iyiyim ben sen nasılsın?

selam kızlar nasılsınız_????

slm leliko iyiyim sağol sen nasılsın?

selam kızlar nasılsınızı

slm tatlım ben iyiyim ya sen?

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın cnm iyidir sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…