günaydın kızlar...çok işim var çok...topla topla bitmiyo....bugün 5.gün halen adet olmadım..ara ara ağrı giriyo belime gögsüme sonra kayboluyo....sabah test yaptım yine negatif bari taşınmadan adetim gelsede yolda izde perişan olmasam...gittiğimiz yerde eve yerleşene kadarda otelde kalıcaz oralarda o halde olmak istemem yaaaaaaaa....
neden kimse konuşmuyor ya
konuşuruz tatlım..geçmişi okudum...kendimden haberdar ettim sizi...şimdi sıra size geldi...ben durumumu anlattım senden ne haber?
selam canım inş. bebiş vardırda olmazsın off bende toparlanıyorum az kaldı gitmemize
bende iyiyim ne olsun. hafta sonu termale gideyim diyorum... belki faydasını görürüm.
canım mutfağı toplucakrım misafir gelecekmiş o yüzden vitrindekileri kaldırdım kıyafetleride kaldırıyorum....slm canım....ahh ahh keşke öyle bi şey olsa...ama süpriz olur herhalde...taşınıcaz diye strese girdim o yüzdden gecikti adetim sanırım..
senin biraz daha zamnın var ama sen işleri ufak ufak halletmeye devam et...mesela murfakta çok eşyan olur....hepsi acil lazım olmaz onları kaldır...fazla olanları kaldır..kışlıkları giymediğin kıyafetleri kaldır...böyle yaparsan sonra daha rahat edersin..
canım mutfağı toplucakrım misafir gelecekmiş o yüzden vitrindekileri kaldırdım kıyafetleride kaldırıyorum....
günaydın kızlar...çok işim var çok...topla topla bitmiyo....bugün 5.gün halen adet olmadım..ara ara ağrı giriyo belime gögsüme sonra kayboluyo....sabah test yaptım yine negatif bari taşınmadan adetim gelsede yolda izde perişan olmasam...gittiğimiz yerde eve yerleşene kadarda otelde kalıcaz oralarda o halde olmak istemem yaaaaaaaa....
otelde bebısı yaparsın artıkkk ıyı sefısss allah kolaylık wersın tasınma ısı zor ıs
oooooooo peli pelide teşrif etmiş...kıss nerdesin sen?? bi kayboldun mu tam kayboluyon......ne ediyon??nasılsın?
slm nergisim...az önce iletine cevap yazdım ama uzun süre eklediği için sayfa dondu tekrar yazıyorum:)
bugün 4.günüm....dün yine test yaptım yine negatifama halen adette olmadım...bugün tast yapmadım...bikaç gün bekleyecem geldi geldi gelmedi doğru kan vermeye....ara ara belim göğsüm ağırırı gibi oluyo sonra geçiyo....ama gelecek biliyorum
dün canım o kadar sıkkındı ki tüp bebek yaptırıcam dedim....netten araştırdım...biraz yorucu bir süreç....rapor çıkarma koşullarının çoğuna da uymuyoruz..rapozsuzda 7bin ile 10bin arası değişiyo...aman iki katınıda veririm yeterki gelse bebiş ama hiçbir şeyin olmadığı gibi bununda garantisi yok işte..,
eşime söyledim böyle düşünüyorum diye....gel yanıma konuşalım dedi...sen beni seviyo musun ewet..bende seni seviyorum dedi...biz böylede mutluyuz...bırak oda canı istediği zamn gelsin dedi....bu işler yorucu işler seni düşünüyorum dedi...zaten normal yolla gebe kalabiliyosun b8u kadar acele etmeye gerek yok tüp için dedi.... dedi..bide beklentisi daha fazla olcakk olası olumsuz bir sonuçta herzamnkinden daha çok üzüleceksin kıyamm dedi...beni bi güzel ağlattı..haklı aslında ama içimizdeki bu bebek özlemi her şeyi düşündürüyo işte.
hakkımızda hayırlısı artık...Allah yardımcımız olsun......
sen ne durumdasın...bu ay ilaç faln kullanmıyosun ama çalışıcan di mi??bu aralar uğraşın çok...kolay gelsin scanım....
kızlar sınıfı geçtimmmmmmm
okadar adetten geciktim tam oldu hamileyim diye sewinirken adet oldum
slmm kızlar nasılsınız apek inş hamişsin beybim sen nasılsın matika ...esra bebiş nasıl bebeik cinsiyetti netleiştimi bebişinnnn........... chapm
merhaba cumartesi gittim doktora
ay çok heyecanlıyım duyuk yavrumun kalp atışını
avatarımda görebilirsiniz bebişim kollarını açmış annaesini selamlıyor boyu 1,42 cm resmen bir fasuıye tanesi
şükürlerolsuun çok güzel bir şey
2008 yılında üye olmuş ve hala bebek beklemeye devam eden biri olarak yeniden aranıza döndüm ben yine yerimde sayıyorum hala bebeğim olmadı en son lapososkobi oldum yine bir çözüm olmadı herşey normal ama bebek yok...........
slm beybim kimsecikler yok yine nasılsın tatlım bi gelişme varmıııııı
selam kızlar napıyosunuzzz
selam kızlar nasılsınız_????
selam kızlar nasılsınızı
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?