Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

canım benim sev beni

kız güzeldi ama yorucu ve bir saatten sonra sıkıcıydı..
ve bir omzum yanmış bir omzum yanmamış yüzümün bir tarafı daha acık sırtımda atlet vardı arkası yarım ay şeklinde yanmş önüm yuvarlak hehehehe damalı eşekk gibiyim len
motoryattı ama sürat motoru tarzındaydı.. sefer halinde öne gidip güneşlenme olanagın yok.. cok hızlı aletler o yüzden güneşin geldigi yerlerimiz yanmış geri kalan yerlermiz beyaz kalmılş hehehehe iiğrenciizzz

slm leyliko....nasılsın canım??son durumun ne??

merhaba canım iyiyim adet oldum... cumartesi günü çeşmeye tekne turuna katıldık. sabah evde birşey yoktu. servisi beklerken wc ye gittim benim kırmızılar geldi. gerçi tamponda vardı ama ben yine de girmedim. sen naslsın?

ben yinede bi süpriz olabilir diyodum ama hayırlısı caım...zamnı var demek ki....çok bekletmez inş...seni......insan o halde rahat edemez tabi..mide moral bozukluğu üstüne .....

bende ne yapim işte bir hafta içinde taşınıyoruz..onun hazırlığını yapıyorum....adetim bugün 4 gün gecikti...test yaptım ama negatif....böyle oluncada insan adet olmak istiyo..ama bugün yarın olurum herhalde...belirtiler arttı çünkü....bebiş gelirse çok büyük bi süpriz olur benim için ama nerde....

genetik ve pıhtılaşma testlerin temiz çıktıysa başka bi sebeptendir ateşten de olabilir
her sebep bilinemiyo işte
bebek sağlıklıymış bizim ama bi sebepten durmuş işte kalbi

genetik ve pıhtılaşma testlern yapılmış mıydı
hiç bahsetmedin de..
sorun yoksa ne güzel..
hayırlısı

slmm kızlar nasılsınız apek inş hamişsin beybim sen nasılsın matika ...esra bebiş nasıl bebeik cinsiyetti netleiştimi bebişinnnn........... chapm

bebeik selamm canımm ben bu hafta sonu ayrıntılı ultrosana gitsem yapilirmi

selam canım, şimdi geldim pc başına bende yemek falan yapıyordum
detaylı ultrason genellikle 19 ile 23. gebelik haftaları arasında yapılır, haftasonu 19. haftaya gelmiş oluyorsun
tam başlangıcı, doktorun gel dediyse git tabi ama bana 20. haftada bakarsak daha iyi olur dedi dr,
sanırım daha çok organ daha gelişmiş yada işlevi yerine gelmiş olacak..
sen bi git bakalım duruma drun seni yönlendirir..

canım ilk düşüğümde yapılmıştı testlerim ...o zamnlar buralarda yoktum zaten....genetik testi yapılamadı çünkü adet gibi attı vucüdum...çok yeni hamileliklerdi zaten..diğer testlerde de bi şey çıkmadı...evet canım hayırlısı...

slmm kızlar nasılsınız apek inş hamişsin beybim sen nasılsın matika ...esra bebiş nasıl bebeik cinsiyetti netleiştimi bebişinnnn........... chapm

selam cnm.. bebeik benim galiba
doktorum yine kız olabilir dedi.. kız bence de pipi olsa yüz kere görülürdü..
ben kızıma alıştım bile, kıjjımmm diye seviyoz şimdiden erkek olursa ayıp olcak
hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebek olsun inş.

sen neler yapıyosun? anlatsana?

slm eda..yoksun diğer topiktesin......hamişlik yok bence ama bir ümit işte...sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…