- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
canımm ohh sefann olsunn güzel güzel gezmişsin işteee hafta sonu ben yoktumm toıpiktee bu topikte ilk seni tanıdım ve sevdimm bu topiğe geldikten 2 ay sonra gebiş kaldımm çook şükür deminde 3 lü test sonucumu öğrendim güzel dedi doktorumm canımm darısı senin başınaa çook mutluyumm şu annn
kızlar sınıfı geçtimmmmmmm
kızlar sınıfı geçtimmmmmmm
teşekkür ederim canımohhhhhhhhhhhhhh:66: TEBRİKLER :81::81::81::81::81::81:
canıımmmm gözün aydınnnnnnnn
yyyeehhuuuuuuukızlar sınıfı geçtimmmmmmm
yyyeehhuuuuuuutebrik ederim kırdın matematigin bacagını demek ki
ben biraz dinlencemm ölüyomm... sanırım beyin hücrelerime kadar güneş girdi sanırım... beehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkese merhaba nasılsınızz arkadaşlar???
slm leyliko....nasılsın canım??son durumun ne??
merhaba canım iyiyim adet oldum... cumartesi günü çeşmeye tekne turuna katıldık. sabah evde birşey yoktu. servisi beklerken wc ye gittim benim kırmızılar geldi. gerçi tamponda vardı ama ben yine de girmedim. sen naslsın?
genetik ve pıhtılaşma testlerin temiz çıktıysa başka bi sebeptendir ateşten de olabilirArkadaşım geçmişte okumuştumda benimde tahlil sonuçlarıma göre kızmış fakat kısmet değilmiş hayırlısı diyeim artık ama bi şey soracağım sendeki sorun neydi ki kalbi durmuş demişsin Bende inanılmaz bir havale geçirmiştim o anlarda ateş 40,5 görmüştü bende o yüzden oluşamayıp canlanamamıştı diye yormuştum çünkü benimde tüm testlerim temiz çıkımıştı
günaydın mattika...tüp işi öyle moral bozukluğunda düşünülen bi şeydi aslında..şimdi sakin kafayla düşününce tüp için erken olduğunu anladım..ilk düşüğümde her şey araştırılmıştı bi şey çıkmadı...zaten çok yeni gebelikler sonlandı bende...doktor tutunamamış dedi...çünkü tahlillerde bi şey çıkmadı...bi taşınalım da 2.aşılamayı düşünebilirim...2 aydır ilaç kullanmıyorum....bu ay doktorum iğnelere geçeriz demişti ama 1 hafata içinde adetim gelmezse burdan gidiyoruz...gittiğim yerde devam edeicez artık...
senin sonuçlarda çıkmış...üzüldüm ama yapacak bi şey yok....Bidahaki hamilrlriğin sorunsuz ilerlerde kucağına alırsın inş..
bebeik selamm canımm ben bu hafta sonu ayrıntılı ultrosana gitsem yapilirmi
genetik ve pıhtılaşma testlerin temiz çıktıysa başka bi sebeptendir ateşten de olabilir
her sebep bilinemiyo işte
bebek sağlıklıymış bizim ama bi sebepten durmuş işte kalbi
genetik ve pıhtılaşma testlern yapılmış mıydı
hiç bahsetmedin de..
sorun yoksa ne güzel..
hayırlısı
slmm kızlar nasılsınız apek inş hamişsin beybim sen nasılsın matika ...esra bebiş nasıl bebeik cinsiyetti netleiştimi bebişinnnn........... chapm
slmm kızlar nasılsınız apek inş hamişsin beybim sen nasılsın matika ...esra bebiş nasıl bebeik cinsiyetti netleiştimi bebişinnnn........... chapm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?