Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bebıkım cnm nasıl gıdıyo hamıslık 3test yaptırdınmı bırde bana doktor ferrum fort ve calcımax verdı ve elevıt kullanıyorum

tabi canım bi çorba bi pilav...o kadar kolay olsaydı....onlarla iş bitmiyo ama...yanında bi şeyler daha yapmak lazım...bunun ana yemeği var salatası var...tatlısı var..bide onları sunması var...sonra bulaşıktı derken....aaa bunlar bi şey mi yaa........

canım bende kan vermek istiyorum ama hem taşınıyoz 1 hafta içinde ev topluyorum hemde eşimin işleri başından aşkın...git gel 2 saat sürüyo yol...bikaçgüne gitçem inş....

ben ayın beşinde uzayan akıntıyı gördüm...o zamn gebe kalsam bugün 15.gün...çıkmazmıyıdı idrarda...ne bilim ya öyle işte..

slm kızlar laparoskopiyi nisan ayında oldum.ikinci adetimi bekliyorum ama 18 haziranda olmam gerekiyordu ama olmadım.merak ettim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin.sizce hamilemiyim hemen gidip kan testi yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa diye korkuyorum gitmelimiyim kan testine...

hamileisn canım bebek küçük o yüzden netleşmedi gözün aydın

adetin üzerinden 1 hafta geçsin doktora git ama kan testi yaptırma direk karından yada vajinal yoldan görülebiliyor kese.ben öyle yaptım

bir yıldır silikde olsa bir çizgi bekeledim durdum nasıl dayanacagım bir hafta hele ilk kez ikinci bir çizgiye silik rastladım

canım bak hamileliğin sağlıklıysa zaten adetin 1 hafta geçince 5 haftalık oluyosun ve karından yada alttan bebek kesesi görülüyor.kan testi sonucun 1500ü geçince bebek görülebiliyor.tamam kan testi sonucunda hamilesin diyeceklerdir belki ama değerin bu sayının altında çıkarsa 2 gün sonra bi daha kan tahlili yaparlar.değer bu seviyelere kadar çıkana kadar bekler durursun.ama 1 hafta sonra gidersen kan tahliline gerek kalmadan direk görürsün bebeğini.ben adetin üzerinde 1 hafta geçti evde test yaprım.doktora gittim keseyi gördük hemen 5 haftalıksın dedi.sen bilirsni istersen bekle istersen git doktora

kan testidede çıkar canım yüksek ihtimalle hamilesin acele etme 1 hafta daha bekle

kızlarrrrr canlarımmmm merebaaaaa 3 lü test sonucumu öğrendimmm şükürrrrrrr allahıma iyimişşş sonuççç 1/1458 çıktı sonuçç doktor güzel dedii 2 limde 1/1486 çıkmıştı öyle işte kızlarr ben çokk pimpiriğim doğru dürüst işime konsantre olamamıştım allahıma şükürr fısıtığımm iyii annesi kurban olsun onaaa kızlarr allahım isteyen herkese bebek versinnn dedim 1 dahaki hafta sonu merkeze gelme ihtimalim var dedim geldiğimde doktora geleyimmi dedim doktor da gel dedi ama randavünü alırkan ayrıntılı ultrosan için al dedi radyolakta olması lazım yanımda incelerken dedi benden haber ler böyle çok şükür güzel haberlerimm

yeni bir gelişme var mı ?

benim kafama güneş gecti.. sacma sapan yandık amele yanıgı denenden.. hafta sonu kıcımız kara görmedi tekneden sagdan sola dolandık. iş içindi gezilerimiz hemm coook yorulduk hemde eglendik..

canımm ohh sefann olsunn güzel güzel gezmişsin işteee hafta sonu ben yoktumm toıpiktee bu topikte ilk seni tanıdım ve sevdimm bu topiğe geldikten 2 ay sonra gebiş kaldımm çook şükür deminde 3 lü test sonucumu öğrendim güzel dedi doktorumm canımm darısı senin başınaa çook mutluyumm şu annn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…