yok canım 3 gün sonra 15 gün oluyor bebek yoksa adet olacam zaten sonrada aşılama yaptırırız inş. ozaman tutar veya gerek kalmaz
damLaguventasdemir
superisi33+
bebikim+gunaydın kızlar nasılsınız apek ve superısı hayırlı haberlerımız olur ınsallah canlarım ama test yapmayın
eşimin yüzünden ne olcakmış ki bi pilav bi çorbaymış, hiç kafası çalışmıyo yaaaa.. neyse...sabır....
cnm biraz daha bekle bakalım inş gebesindir, ben sana kan ver derim ama sen yok dersin o nedenle demiyorum
bebıkım cnm nasıl gıdıyo hamıslık 3test yaptırdınmı bırde bana doktor ferrum fort ve calcımax verdı ve elevıt kullanıyorum
slm kızlar laparoskopiyi nisan ayında oldum.ikinci adetimi bekliyorum ama 18 haziranda olmam gerekiyordu ama olmadım.merak ettim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin.sizce hamilemiyim hemen gidip kan testi yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa diye korkuyorum gitmelimiyim kan testine...
hamileisn canım bebek küçük o yüzden netleşmedi gözün aydın
slm kızlar laparoskopiyi nisan ayında oldum.ikinci adetimi bekliyorum ama 18 haziranda olmam gerekiyordu ama olmadım.merak ettim idrar testi yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin.sizce hamilemiyim hemen gidip kan testi yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa diye korkuyorum gitmelimiyim kan testine...
adetin üzerinden 1 hafta geçsin doktora git ama kan testi yaptırma direk karından yada vajinal yoldan görülebiliyor kese.ben öyle yaptım
iyi gidiyor şükür canım, 3lü test yaptırmadık..
elevit,coraspin ve progestan içiyorum ben..
herkesin durumuna göre ilaç :94:
bir yıldır silikde olsa bir çizgi bekeledim durdum nasıl dayanacagım bir hafta hele ilk kez ikinci bir çizgiye silik rastladım
kızlarr yaa ben bebeşimin hareketlerini daha hissetemedim
yeni bir gelişme var mı ?
benim kafama güneş gecti.. sacma sapan yandık amele yanıgı denenden.. hafta sonu kıcımız kara görmedi tekneden sagdan sola dolandık. iş içindi gezilerimiz hemm coook yorulduk hemde eglendik..
bir ay sonra hissedersin 4,5 aylıkmı senin ki daha küçük 6,5 aylık hissedenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?