Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

: 3 kere asılama yapildi, sira tup bebekte...

sonuçların iyi çıkmasına sevindim cnm..gözün aydın..
evet o dr doğru demiş, 1 yıl bebek olmazsa sperm testi, rahim filmi, vs.. işlemler sırası ile yapılıyor
bunlar bayağı süre sonra karar veriliyor, 2 ayda hemen bu tedavilere başlamak sizi yıpratıyor bence
kendinizi bebeğimiz olmuyor gözüyle görüp strese sokuyorsunuzz, aslında çocuğunuz olabilir yani
sen önceden gebe de kaldın yanlış hatırlamıyorsam, bu telaş niye yani ?? senin dr çok acele etmiş bence
eşinde sorun yok sende de yok bencee...1 sene deneyin hiç bişey yapmadan, eğer olmaz ise tedavilere geçersin..
boşa üzüyorsun kendini her ay!!!

Son düzenleme:

bu hafta sonunda hıssetmeye baslarsın artık hadı gozun aydın testlerı atlatmısın ...walla son zamanlar baya kotu gecıyoo hele sıslık olmaya basladıgından berı yorgunluk halsızlık war koca gobemı tasıyamıyom hemen yoruluyorum sabahları 8 de kalkan ben 10 da zorla uyanıyorummm sımdı bıde dogum agrıları basladı adet agrısı gıbı karnım agrıyooo zaman gecırmeye calısıyorum

arkadaşlar artık bende çift çizgiyi görmek istiyom bazı belirtiler var ama gebelik olabilirmi bana yardım edermisiniz

beğenmeme butonu olsaydı keşke
ne de güzel anlatmışsın

iyi geceler millet :) gerci kimse yok ama olsun ben gene de yazam

reglim bitti. hayırlısı ile yumurta günlerinde oldugu kadar calışma yapacagız.. bu hafta sonu gezimiz bizi acayip yormuş zombi gibiyim hala.. eşimin işyerine yardıma gidicem bir kaç günlügüne bilgi vereyim..
herkesi öptüm kendinize iyi bakıınnn
iyi gecelerrrrr

günaydılaaaartopiğeilk defa erken yazarak kendi adıma değişiklik yapayım dedimişe gidicem birazdan geçmişi okuyup geldim...yaz geldiğinden beri uyuyamıyorum bi de yat yat belim ağrıyor....
hepinize mutlu günler diliyorum arkadaşlar:79::79::79::79::79::79::79:

heyyyyy millettttttttt..nerdesiniz???????????? niye boş bu topik.....:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…