Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam kızlar nasılsınız biz kötüyüz eşimin şark görevi köy gibi bir yere çıktı gelişmemiş bir yermiş benimde bugün 14 günüm ama karnımda bir ağırlık var sanki anlamadım yani değişik bişey ama bugün test yaptım bişey çıkmadı

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım her işte vardır bi hayır eşinle sizin için iyi olur inşallah.14.günüm derken adetin ilk gününden itibaren 14,gününmü o zaman yumurtlama günlerindesin o yüzden öyle hissediyosun

yok canım çatlatma iğnesinden sonra 14 günüm inş. hayırlısıdır canım ama malesef eşim çok üzülüyor

cnm hakkınızda hayırlısı önemli olan sağlıkla görev yapmaları..belki şu an ki görevinden daha rahat bi ortam olur...eşine destek ol cnm onlarında psikolojisi önemli...

günaydın kızlar.....
dün bi ara uğradım kimsecikler yoktu...saat 1 gibi evden çıktım...gece 12.30da geldik eve..ilk önce gitme şerefimize mangal partisi yaptılar oraya gittik...sonrada düğüne gittik...

halen adetten haber yok...yarın doktora gidiyorum...sabah tast yaptım 2 saat sonra belirdi ip gibi incelikte pembe çizgi...negatif yani....hayırlısı..

beğenmeme butonu olsaydı keşke
ne de güzel anlatmışsın

sana anlatan olmadı mattıka herseye yorum yapmak zorundada deılsın sana yazmıs olsaydım eger werdıgın cewapta haklı olabılırdın ama ben senınle muhattap olmadım semızotu gıbı her yerden cıkıp durmasan ıyı edersın adamın asabını bozma ....

Son düzenleme:
güüünaydın güzel anne adaylarıııı
sanada tünaydın cnm topıgimizde yenisin sanırım hamışsen hayırlı dogumlar degilsen tez zamanda gebiş kalman dilegyle

apekkım cnm nasılsın ınsallah hamişlikten adet yyoktur hayırlısı diyelim cnm

pelin cnm ben saat 10 gıbı kalkıyorum acaba bebişim acıkırmı daha erkenmı kaklmam gerekıyo bırde bulantılarım cok fena ve hep çıkarıyorum bebişim beslenemıyodur dımı offf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…