selam kızlarr
bu ay bende çift çizgiyi görmek istiyorummmmmmmmmmmmmm:93::93::93:
daha çok yeniymiş 2 ay dur bakalım bende senın gıbıydım psıkoljk olmuyoo ben sana soylım rahat ol
sonuçların iyi çıkmasına sevindim cnm..gözün aydın..
evet o dr doğru demiş, 1 yıl bebek olmazsa sperm testi, rahim filmi, vs.. işlemler sırası ile yapılıyor
bunlar bayağı süre sonra karar veriliyor, 2 ayda hemen bu tedavilere başlamak sizi yıpratıyor bence
kendinizi bebeğimiz olmuyor gözüyle görüp strese sokuyorsunuzz, aslında çocuğunuz olabilir yani
sen önceden gebe de kaldın yanlış hatırlamıyorsam, bu telaş niye yani ?? senin dr çok acele etmiş bence
eşinde sorun yok sende de yok bencee...1 sene deneyin hiç bişey yapmadan, eğer olmaz ise tedavilere geçersin..
boşa üzüyorsun kendini her ay!!!
arkadaşlar artık bende çift çizgiyi görmek istiyom bazı belirtiler var ama gebelik olabilirmi bana yardım edermisiniz
günaydılaaaartopiğeilk defa erken yazarak kendi adıma değişiklik yapayım dedim işe gidicem birazdan geçmişi okuyup geldim...yaz geldiğinden beri uyuyamıyorum bi de yat yat belim ağrıyor....
hepinize mutlu günler diliyorum arkadaşlar:79::79::79::79::79::79::79:
heyyyyy millettttttttt..nerdesiniz???????????? niye boş bu topik.....:44::44::44::44::44:
hg cnmmm
hepimiz görmek istiyoruz inş yakında müjde veririz...
selam kızlar bugün 13 günüm iğneden sonra test yaptım bişey çıkmadı ama sabah erken yapmak lazımış heralde hayırlısı inş.
selam kızlar bugün 13 günüm iğneden sonra test yaptım bişey çıkmadı ama sabah erken yapmak lazımış heralde hayırlısı inş.
sağol canım hoşbuldukk
inşallah görürüz bir an önce ya rabbim fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah bizlerede
meraba arkadaşlar bana cevap yazan yokmu bugün kahverengi leke geldi inşallah yerleşme lekesidir
evet canım ilk idrarla yapman gerekiyor diye biliyorum
birde bu iğne dediğiniz çatlatma iğnesimi oluyor:26:
cnm inş öyledir...
başka ne belirtiler var ve adete kaç gün var?
evet çatlatma iğnesi bugün 14 . günüm
cnm erken değilmi daha geçen ay iğnenin kaçıncı günü adet oldun?
ona göre yap bence inş vardır cnm...
inş cnm amin amin amin
evet çatlatma iğnesi bugün 14 . Günüm
tam adet günümdeyim ama devamı gelmedi 2 senedir bekliyorum inş. Hamileyimdir.
kızlar izmir ege üniv. bildiğiniz dr var mı?
canım hayırdır neden sordunn hamiş haberi yokmu
cnm erken test yaptın 3 gün daha dur vardır inş bebiş..
cnm inş hamilesindir 1-2 gün sonra bi test yap bence...genelde testlerde beklenen adet günü yapın diyo sen bilirsin yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?