sanada tünaydın cnm topıgimizde yenisin sanırım hamışsen hayırlı dogumlar degilsen tez zamanda gebiş kalman dilegyle
sanada tünaydın cnm topıgimizde yenisin sanırım hamışsen hayırlı dogumlar degilsen tez zamanda gebiş kalman dilegyle
apekkım cnm nasılsın ınsallah hamişlikten adet yyoktur hayırlısı diyelim cnm
slm aslım....iyim ama yorgunum canım..taşınma telaşı sardı....inş...öyledir canım ama zannetmiyorum...ağrılarım fazlalaştı bu akşama kalmaz gelir kırmızılar.....öyle hissediyorum....kötü zamnda gidicez bizde...adet olursam doktorum iğnelere başlatacaktı...ayın 1inde gidiyoruz bizde...bu haftada iğnelere başlasam yarıda kesilecek...gerçi gittiğim yere daha öncede gitmiştim orda iyi bir doktorum var onlan devam ederiz de doktorum ne der bakalım..belkide başlatmaz...gittiğin yerde başlarsın der...hayırlısı canım...
Sizde iysiniz inş..
hoş geldin cnm tez vakitte bebişinde gelir inşallahevet canım yeniyim topiğinizde
hamile değilim henüz çalışmalar devam ediyor bakalım bu ay ne olacakk :97:
slm aslım....iyim ama yorgunum canım..taşınma telaşı sardı....inş...öyledir canım ama zannetmiyorum...ağrılarım fazlalaştı bu akşama kalmaz gelir kırmızılar.....öyle hissediyorum....kötü zamnda gidicez bizde...adet olursam doktorum iğnelere başlatacaktı...ayın 1inde gidiyoruz bizde...bu haftada iğnelere başlasam yarıda kesilecek...gerçi gittiğim yere daha öncede gitmiştim orda iyi bir doktorum var onlan devam ederiz de doktorum ne der bakalım..belkide başlatmaz...gittiğin yerde başlarsın der...hayırlısı canım...
sizde iysiniz inş..
mrblar bende yenı katıldım siteye ve sızlerden yardım beklıyorum.ankarada gittiniz ıyı anlayışlı tecrubeli bır jinekolog arıyorum.sitede müjde koyuncudan bahsedilmiş.giden arkadaşlar varsa görüşleirnizi bekliyorum.ayrıca ozel muayenesıne gıtcem ıcın tahlıl masrafı ne kadar? Lutfen cevap beklıyorum.
mrblar bende yenı katıldım siteye ve sızlerden yardım beklıyorum.ankarada gittiniz ıyı anlayışlı tecrubeli bır jinekolog arıyorum.sitede müjde koyuncudan bahsedilmiş.giden arkadaşlar varsa görüşleirnizi bekliyorum.ayrıca ozel muayenesıne gıtcem ıcın tahlıl masrafı ne kadar? Lutfen cevap beklıyorum.
hoş geldin cnm tez vakitte bebişinde gelir inşallah
bende iyiym cnm bulantılarım bayagı fazla sürekli çıkarıyorum onun harıcınde bır sıkıntım yok çok şükür degışıklık sana ıyı gelecek tasındıgın ay
canım ne yapacan çekecen başka çare yok....oğluşum sağlıklı diye düşünerek kendini rahatlat....hayırlısı canım inş...
pelin cnm ben saat 10 gıbı kalkıyorum acaba bebişim acıkırmıdaha erkenmı kaklmam gerekıyo bırde bulantılarım cok fena ve hep çıkarıyorum bebişim beslenemıyodur dımı offf ya
selamlar kızlar...
umarım herkes iyidir...
Napıyorsunuz iyisinizdir umarım.Benim dün akşam itibaren reglim bitmiş ve temizlenmiş durumdayım kısmetse bu ayki maçlar için kocamı ayartmam kaldı.Biraz sanki azıcık ufaktan TAMAM der gibi oldu akşam.Herşeyin hayırlısını diliyorum Allahımdan hem kendim hemde sizler için mutlu günler herkese
Apek kısmetse ne zaman gidiyorsunuz günü belli toparlandın mı?????
çok sıkılıyorum ben evde ya... oysa ki şimdi geldim annemlerden..
bide sıcak hava.. yapacak işte yok evde..nereye gitsem acaba?
günaydın kızlar.....
dün bi ara uğradım kimsecikler yoktu...saat 1 gibi evden çıktım...gece 12.30da geldik eve..ilk önce gitme şerefimize mangal partisi yaptılar oraya gittik...sonrada düğüne gittik...
halen adetten haber yok...yarın doktora gidiyorum...sabah tast yaptım 2 saat sonra belirdi ip gibi incelikte pembe çizgi...negatif yani....hayırlısı..
evet canım yeniyim topiğinizde
hamile değilim henüz çalışmalar devam ediyor bakalım bu ay ne olacakk :97:
nerde bu hatunlar yaaa sarıbeybı xeda superisi bebıkım champ pelın asifirarı asmınada mattıka umut hatıce ahsenım leylıko sevecen daha hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım nerdesınız bakımmmmmmözledım sizleriiii
selamlar kızlar...
umarım herkes iyidir...
Napıyorsunuz iyisinizdir umarım.Benim dün akşam itibaren reglim bitmiş ve temizlenmiş durumdayım kısmetse bu ayki maçlar için kocamı ayartmam kaldı.Biraz sanki azıcık ufaktan TAMAM der gibi oldu akşam.Herşeyin hayırlısını diliyorum Allahımdan hem kendim hemde sizler için mutlu günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?