Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm aslım....iyim ama yorgunum canım..taşınma telaşı sardı....inş...öyledir canım ama zannetmiyorum...ağrılarım fazlalaştı bu akşama kalmaz gelir kırmızılar.....öyle hissediyorum....kötü zamnda gidicez bizde...adet olursam doktorum iğnelere başlatacaktı...ayın 1inde gidiyoruz bizde...bu haftada iğnelere başlasam yarıda kesilecek...gerçi gittiğim yere daha öncede gitmiştim orda iyi bir doktorum var onlan devam ederiz de doktorum ne der bakalım..belkide başlatmaz...gittiğin yerde başlarsın der...hayırlısı canım...

sizde iysiniz inş..

mrblar bende yenı katıldım siteye ve sızlerden yardım beklıyorum.ankarada gittiniz ıyı anlayışlı tecrubeli bır jinekolog arıyorum.sitede müjde koyuncudan bahsedilmiş.giden arkadaşlar varsa görüşleirnizi bekliyorum.ayrıca ozel muayenesıne gıtcem ıcın tahlıl masrafı ne kadar? Lutfen cevap beklıyorum.

evet canım yeniyim topiğinizde
hamile değilim henüz çalışmalar devam ediyor bakalım bu ay ne olacakk :97:
hoş geldin cnm tez vakitte bebişinde gelir inşallah

bende iyiym cnm bulantılarım bayagı fazla sürekli çıkarıyorum onun harıcınde bır sıkıntım yok çok şükür degışıklık sana ıyı gelecek tasındıgın ay hamiş kalırsın

hoş geldın cnm ben yardımcı olamıycam bursadayım ama ankaralı arkadaşlarımız varsa mutlaka yardımcı olurlar ama bende tavsıye dogum hastenesının doktorlarına gıt muanehanelerı olan ben oyle yapıyorum doktorumdan cok memnunum ve tahlıl parasıda vermıyrum ve cok tıtızler hıçbir şeyi atlamıyolar

nerde bu hatunlar yaaa sarıbeybı xeda superisi bebıkım champ pelın asifirarı asmınada mattıka umut hatıce ahsenım leylıko sevecen daha hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım nerdesınız bakımmmmmmözledım sizleriiii

merhaba cansu...ben bu konuda sana yardımcı olamayacağım....Ankarada oturmuyorum...ve orda hiç doktora gitmedim....ama yardımcı olabilcek arkadaşlar vardır muhakkak....netten de araştırabilirsin..başka topiklere de sor istersen...

Son düzenleme:
pelin cnm ben saat 10 gıbı kalkıyorum acaba bebişim acıkırmı daha erkenmı kaklmam gerekıyo bırde bulantılarım cok fena ve hep çıkarıyorum bebişim beslenemıyodur dımı offf ya

walla canım ben cok tedırgın oluyorum ac mı tokmu bılmedıgım ıcın o yuzden gece yatmadan bı sut ıcıyorum sabah acıkıyodur belkı dıe erkenden kalkıp bı sut ıcıyorum sonra tekrar yatıyorum sonra kahwaltımı yapıyorum cok gec uyanıyosan eger esını ıse yollarken bı bardak sut ıcıp yat

Napıyorsunuz iyisinizdir umarım.Benim dün akşam itibaren reglim bitmiş ve temizlenmiş durumdayım kısmetse bu ayki maçlar için kocamı ayartmam kaldı.Biraz sanki azıcık ufaktan TAMAM der gibi oldu akşam.Herşeyin hayırlısını diliyorum Allahımdan hem kendim hemde sizler için mutlu günler herkese

günaydın canım...hadi hayırlısı....ha şöyle ayart kocanı inş.rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasih eder..

çok sıkılıyorum ben evde ya... oysa ki şimdi geldim annemlerden..
bide sıcak hava.. yapacak işte yok evde..nereye gitsem acaba?

çok sıkılıyorum ben evde ya... oysa ki şimdi geldim annemlerden..
bide sıcak hava.. yapacak işte yok evde..nereye gitsem acaba?

Ya ben napayım sen ewde bi şekilde atlatcan sıkıntını daha çıkışımıza 3 saat var ve can sıkıntısından patlamak üzereyim hiç iş yapasım yok ewe gitsemde uyusam diyiyorum bi an önce

apek merak ettim seni ...hadi inş yarın bize müjde verirsin..

evet canım yeniyim topiğinizde
hamile değilim henüz çalışmalar devam ediyor bakalım bu ay ne olacakk :97:

inş cnm hayırlısıyla olacak inş

burdayım aslıcım kimse olmayınca yazdım çıktım...

selamlar kızlar...
umarım herkes iyidir...

slm tatlım iyiyiz sen nasılsın?

mrb hatice kocana çocuk için çalışalım dersen ters tepiyo benim kocadan biliyorum...
bende artık farklı yollarla çalışıyorum napimmm sende öyle yap aşk tazeleyin
bebiş süpriz yapsın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…