ıns esın o zaman yatılı getırmez cunku belkı sezeryan olacaksın we yatacaksın umarım anlayısla karsılar 2 hafta oncesıne kadar baya gelıyodu ama sımdı yokk
nasip canim ben demem alma diye durumu gorup almazsa kendi almaz 2saatlik yolda oturuyolar canim mecburen yatili almak zorunda simdi 1ay sonra tatilleride basliycak ozaman daha fazla kalmalarini bile isteyebilir kalmalarinda bisey yok caniminanilmaz yaramazlar ve soz dinlemiyolar dusun bak kucuk kiz oturuyo senin tuvaletin var herhalde hadi git diyorum inad ediyo sonra koyveriyo tabi bende temizliyorum bu sefer iki kere ayni seyi yapti bende dedim soz dinlemiyosun bidaha yaparsan bezliycem seni diye her seyi biliyo ama inadindan yapmiyo cok akilli bi kiz yoksa
bılerek yapıo canım babasını kıskandıgı ıcın kendı cocugun olsa kızar bagırırsın ama esının olunca durum degısıyo sabır demekten baska care yokkk ınatlasıyo senınle esek sıpa
selamkizlar nasilsiniz ben cok halsizim ikidakika ayakta duramiyorum tekrar uyku durumu basladi ama uyuyana kadar zorluk cekiyorum uyuyyuncada gozlerimi acamiyorum sizde neler var evi temizlemem lazim halim yok ama artik dogsun diye bekliyorum kilosu biraz az gibi dimi kizlar 2660 ama saglikli olsunda ben buyuturum allahin izniyle
canım benim ssk ya ege de bakıyor. Görümcen nerde çalışıyor? Hangi bölümde?
Annesinin nazlı kızı saglıgı yerınde olsunda göstermesin maşşallahselamlar kızlar...
bugün cinsiyet kontrolümüz vardı, bebek yüzüstü yatmıştı göstermedi kendini..
dr kız olduğu yönünde, sağlık durumumuz şükür iyi...2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var...
aranıza yeni katıldım adetime dda 4 gün var normal şartlarda 1 temmuzda regli olmam gerek fakat gebelik istiyorum bugün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı çokmu erken yaptırdım tahlili pozitif olma ihtimali varmı dört gün içinde
test çok eskimi acaba?
adetine çok mu varki?
cnm ben kullanmıyorum doktorum vermedi...
günaydın cnm hg
kızlarr tüp bebek yaptırdık yarın kan tahlili yapılacak inşallah hamileyimdir bebeişim tutunmuştur bana inşallah 18 haziranda içime koydular bebeğimiiiiiii inşallah tutunmuştuuur
selam kızlar nasılsınız sarıbeybiyi gördünüzmü urfada patlama olmuş merak ettim
Merhaba kızlar;:80:
Uzun zamandır yoktum inşallah bu arada güzel şeyler olmuştur.
test eskimi bilmiyorum ama 6 aydır falan bende ve internetten aldım onlarda ne kadar zamandır duruyor bilmiyorum bi de toplu aldım bir sürü :) yarın sabah yapacagım test tekrar adetime de yarın bugün olmam gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?