sarıbeyli slm cnım.. izmire mi geliyorsun?
slm cnm
evet kısmet olursa gelicem izmire sen ordamısın?
temmuzun ilk haftası olmam gerekiyor canım yani ayın 10 una kadar falan ama tam günü belli olmuyo bi kaç gün sarkabiliyor..
bide dediğin gibi geçen ay öyle oldu kendimi dinledim sürekli belirti aradım göğüslerim şişti kasığım ağırdı diye diye adetimi geçiktirdimadet geçikince hamileyim sandım ama olmadı geçte olsa adet oldum o bile insanda büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor
evet canım izmirdeyim. ne zaman geliyorsun?
tatlım mrb nasılsın?
benimde 10 temmuza kadar belli olucakk
ay inş güzel haberler verriz bu ay
tatlım mrb nasılsın?
benimde 10 temmuza kadar belli olucakk
ay inş güzel haberler verriz bu ay
cnm büyük ihtimalle 10 temmuzda gelicem 2-3 gün kalıcaz..
ege üniv bildiğin iyi dr varmı bi görünmek istiyorum..
iyiyim canımm sen nasılsın
ayyy inşallah aynı zamanlarda hamile kalırızz :97:ne güzel olurrr:97:
canım ben ege üniversitesinde çalışıyorum. özele mi gideceksin?
selam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum 28gün de bi oluyorum yani bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. içtiğim sigaradan tat almıyorum agzımın tadı bozuluyor.. acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..
inşallah cnmmmm
cnm benim görümcelerde orda çalışıyo ama onlara söylemek istemedim henüz..
ssk lıyım cnm ssk dan gitmek isterim ama
senin fikrin ne?
cnm hadi inşallah olmuştur...
bi test yap bence ya
evde vardı internetten aldıgım testler yaptım biraz önce ama silik milik ikinci çizgi yok tu..
kızlarrrrrrr bişi soracağım folik asit kullanıyormusunuz ??
gunaydın kızlar
selamkizlar nasilsiniz ben cok halsizim ikidakika ayakta duramiyorum tekrar uyku durumu basladi ama uyuyana kadar zorluk cekiyorum uyuyyuncada gozlerimi acamiyorum sizde neler var evi temizlemem lazim halim yok ama artik dogsun diye bekliyorum kilosu biraz az gibi dimi kizlar 2660 ama saglikli olsunda ben buyuturum allahin izniyle
selam fıstık tansıyon dusmesı cok oluyo dıkkat et derım bende aynı durumdayım temızlıgı zor bela yaptım bıtırdım halın yoksa hıc ugrasma derım hawalrda sıcak yorma kendını kılosu bence normal benımkı 35 haftalık 2.500 gramdı we suyu bıraz azamıs haftalık takıbe basladık sanırım sezeryan we erken dogum olacak allah kolaylık wersın
inşallah cnmmmm
cnm benim görümcelerde orda çalışıyo ama onlara söylemek istemedim henüz..
ssk lıyım cnm ssk dan gitmek isterim ama
senin fikrin ne?
cnm hadi inşallah olmuştur...
bi test yap bence ya
insaallah kolay olur canim rabbimkorusun meleklerimizi hava feci sicak ama mecburen yapmam lazim esimin kizlari 10gundur bizdelerdi ev felaket durumda temizlemek lazimbuarada cocuklarla hamile olmak cok zormus ne soz dinliyolar ne laf anliyolar bitanesi 3bucuk yasinda hadi odaha kucuk normal diyosun ama 8yyasindaki daha beter hic soz dinlemiyo kardesine bi bardak su vermiyo nerdeyse anladimki kuccuk cocukla hamile kalinca feci zor oluyomus bide benimmigren varya sese gelemiyorum gunlerdir gecmedi bas agrisi ilacda alamadim
zor bı durum bıde kucukler laftan sozden anlamazlar ama esın ıcın katlanıyosun herseye ıns bebısın gelınce cok sık gelıp kalmazlar allah kolaylık wersın ıkı cocukla basetmek cok zor annelerıne alısıyolar sana gelınce ezıyet edıyolar
dogru canimsimdi 1ay sonra gelcekler amaozaman lohasa olcam nasil bas edicem bilmiyorum esimede diyemiyorum hani sonra alirsin diye oda ozluyo nasip bakalim yasayip gorcegiz
sende sut gelmeye basladimi bende hala yok ya ucunu sikinca biraz gelir gibi oluyo okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?