canım merkez yakın orda vardır doktorlar...olmadı rizede yakın 2 saate ordasın..yaptırır dönersin...trabzon yakın oraya gidersin...sorun olmaz doktor...aşılamanı yaptırırsın geri kalan muayeneleri murgulda da yaptırırsın...borçka diye ilçe var orası size 20 dk uzaklıkta benim doğup büyüdüğüm yer orası...orda da iyi doktorlar vardı gitmediyse oraya gidersin...
orda sperm yıkama mı yaptırıcan...eee gittiğim yerde yaptırıcam diyosun o nasıl oluyo_???
kızlar ya neolmuş bu siteye böyle
arkadaşlar içinizi ne kadar rahatlatır bilmiyorum...kendımden bahsedeyım..umudunuzu yitirmeyın....28 yaşındayım şu an 13 haftalık hamıleyım...2 yıllık evlıyım ...bana göre nice uzun süre uğrasan olmuştr emınım ama bir aara hiç bı zaman anne olamayacağımı düşünmeye başlamıştm...ewlendm ılk 6 ay vajınusmusla mucedele ettm..aştım hamıle kaldım ama kimyasalmış olmadı..doktor 6 ay korunma verdı korunma bıttı gene hamle kaldım o da kımyasaldı...ustıne 8 ay daha denedım...her denememde hüsran..iş yerımde çok arkadasım hamıleydı gözumun önunde..olmadıkça stres oldum garıp bır duygu....neyse acaba neden boyle oluyor derken hormonlarıma baktrdm normal cıktı...eşimde gdecektı hatta...smear yaptrdm yara çıktı..doktor pkoda var dedı..iyice hüsran ben..neyse yara için fitil kullandm....fitil bitti ben hamıle kaldım...bnm bıkaç arkdsmda fitilden sonra gebe kaldı....bence bı smear yaptırın..yara da engellıyor gebeliği....sonuçta oldu...kımyasallardan sonra işim tüp bebeğe kalacak sanrm derken oldu....şartlarınızı zorlayın yılmadan devam
canım bana umut verdin biran bende pkoluyum 1 düşük oldukdan sonra aldığım kilolardan olmuş malesef 2. klomen tedaviside hüsran oldu dün adet oldum bu ay aşılama düşünüyoruz inş. olur senin smear dan sonraki fitil kullanmanmı işe yaradı
günaydın kızlarr
temmuz ayını bekliyorum 4 gözle bakalım bu ay ne olacak ya
belirti olmadanda hamile kalınabilir demiyani illaki belirti olmak zorunda değil sanırım
günaydın canım belirti arama zaten... belirti aradıkça hamile olmasan da adetin gecikebiliyor ve iyice hüsran oluyor sonuç...ben de adetten önce akıntı fazlaca vardı bu belirtiyse tabi... 8.haftadan sonra belirtiler arttı... sakinsakin bekle adet gününü geçerse kanda baktır canım... ne zaman olacaktın adet?
temmuzun ilk haftası olmam gerekiyor canım yani ayın 10 una kadar falan ama tam günü belli olmuyo bi kaç gün sarkabiliyor..
bide dediğin gibi geçen ay öyle oldu kendimi dinledim sürekli belirti aradım göğüslerim şişti kasığım ağırdı diye diye adetimi geçiktirdimadet geçikince hamileyim sandım ama olmadı geçte olsa adet oldum o bile insanda büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor
hadi hayırlısıyla inşaallah hamiş kalırsın bu ayben 1 yıl denemenin sonunda çok şükür kaldım... stres yapmadığım aman bu ay da olmamıştır dediğim ayda oldu yani stres önemli....
tedavi gördüm canım ben de pco var illet birşey... yumurtam büyümeden atılıyormuş...ama bence stres etkiliyor her ay yumurtam oluştu 1 yıl içide ama stressiz olduğumda oldu... aşılama yaptırdım şükür ilkin de tuttu... aşılama ile mi tuttu yoksa sonraki ilişkilerle mi oldu bilmiyorum artık...herkes öyle diyo ya bu ayda artık bıraktım stres yapmıyorum düşünmüyorum artık dediğimiz ayda hamile kaldık diyen o kadar insan varkii birazda umursammak gerekiyor heralde bakalım bu ay umursamayacağım :)))
tedavi gördünmü canım yoksa kendiliğindenmi hamile kaldın.. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadarlık şuan
tedavi gördüm canım ben de pco var illet birşey... yumurtam büyümeden atılıyormuş...ama bence stres etkiliyor her ay yumurtam oluştu 1 yıl içide ama stressiz olduğumda oldu... aşılama yaptırdım şükür ilkin de tuttu... aşılama ile mi tuttu yoksa sonraki ilişkilerle mi oldu bilmiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?