Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Aman yarabbim sende esinden dolayi gidiyosun sanirim benimde 3.cü olacak bakalim yolun uzunmus canim kislarida zor gecer ALLAH yardmicin olsun

insallah hersey yolunda gider sehir degistirmekte kolay degil yolunuz acik olsun

Aman yarabbim sende esinden dolayi gidiyosun sanirim benimde 3.cü olacak bakalim yolun uzunmus canim kislarida zor gecer ALLAH yardmicin olsun

insallah hersey yolunda gider sehir degistirmekte kolay degil yolunuz acik olsun

evet canım...şirket nerde iş alırsa biz ordayız mecburen....sağol canım sende gebe halinle taşınıcan Allah asıl sana yardımcı olsun....

evet canım...şirket nerde iş alırsa biz ordayız mecburen....sağol canım sende gebe halinle taşınıcan Allah asıl sana yardımcı olsun....

Ne yapacan derler ya ekmek parasi mecbruri iste bizde zaten bebekler icin tasiniyoruz canim evimiz kücük ondan insallah daha agirlasmadan bulurda cikariz su evden burdada öyle bi hava varki bogucu sicak ne yagmur var ne günes sadece hava acaip sicak ve sikici gece dogru dürüst yatamadim nereye yatsam orasi uyusuyor bazen elimi nereye koyayim ayagimi nereye koyayim sasiriyorum dogrusu:97::97:

hatice ne haber kıssss??? ne yaptın kocayı kandırabildin mi bebiş çalışmaları için??

Yokkkk be arkadaşım tam belli değil çok yoğunmuş tatile gitcekmişiz bende kafayı yemişmişim bebek bebek diye bende saldım çayıra mevlam hayıra çıkarsın MUHATAP OLMUYORUM kocamla o konu ile ilgili

sarıbeybiiii,,,,,,,edaa......yeşim........nasılsınız kıslar?ne habersiniz??

SAĞOL CNM SEN?

canım allah kolaylık versin yaaa....sen 3 canlısın sıcaklar hepten zorluyo tabi...şöyle karadeniz taraflarında olsanda temiz havayı solur serinliğin tadına varırsın ama iş nerde biz orda yapacak bi şey yok..

Sagol tatlim hepimize kolaylik versin nerde burda temiz hava esmiyor bile ya
en iyisi biraz yatmaya calisayim
neyse canim sonra görüsmek üzere kendine iyi bak :79::79::79:

selam canim gercekten feci bi hava var dayanmasi zorbu halde ben cok SIKILIYORUM ya bebegimgelsede onunla vakit gecer belki turkiyede yasamayi cok isterdim simdi sadece gordugum kisi burda esim oda isten geliyo 2saat sonra uyuyo disari gezme anlayisi markete gitmekten ibaret bende tasina bilirim daha turklerin oturdugu yerlere benimoturdugum yerde 1tane turk yok zaten koy cikip gezilcek yerde yok

yaa kızlar bugün adetimin 12.günü karnım acayip şiş. sanki 3 aylık hamile gibiyim. karnımın alt kısmı çok ağrıyor. aşırı gaz var. sürekli idrara çıkıyorum. neden kiii???

yaa kızlar bugün adetimin 12.günü karnım acayip şiş. sanki 3 aylık hamile gibiyim. karnımın alt kısmı çok ağrıyor. aşırı gaz var. sürekli idrara çıkıyorum. neden kiii???

canımm ben de de var o sürekli çişim geliyor yanma yapıyorr

sen nasilsincanim bittimi hazirliklar allah kolaylik versin tasinmak zor is

iyim tatlım sağol...çoğu şeyler bitti de kullandıklarımız var işte....onlarda zamn alır..taşınmadan toplayamıyosun malum...

Az kaldı bebişin yolda.....allah yardımcın olsun...

ecrin nasılsın azaldı günlerinn canım benim 3. lü testim güzel çıktı ayrıntılı ultroson için cumartesi gidiceğimm inşallah her şey yolundadır ben bebeğimin hareketlerini hissetmedim arada oluyor ama sık değil 2 haftada bir falan veya haftada birde benim yanmam oluyorr çok çişim geliyor sürekli çişim geliyor birde saçma sapan rüyalar görüyorummmm sinir oluyorumm acaba ne olacak diyeeee sana birde bişey diyecemm kızına ne aldıysan listesini verirmisin ben de almaya başlayaymmı

bebikkkk nasılsınn canımm bebek nasılll 3 lü testim güzel çıktı cumartesi ayrıntılı ultrosana gidicem çook heycanlıyımm karnım pek çıkmadı büyüdü ama çok dill az büyüdü birde bebeği hissetiyonmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…