taşınmanın ne olduğunu benden iyi kimse bilemez herhalde...bu 6.taşınışım.....ve sevmediğim bi yere bayburta gidiyorum...orda da kışa kadar kalıcaz gün sayayrım herhalde ne zamn burdan gidicez diye....
amin canım...isteyen herkese versin rabbim.
Aman yarabbim sende esinden dolayi gidiyosun sanirim benimde 3.cü olacak bakalim yolun uzunmus canim kislarida zor gecer ALLAH yardmicin olsun
insallah hersey yolunda gider sehir degistirmekte kolay degil yolunuz acik olsun
evet canım...şirket nerde iş alırsa biz ordayız mecburen....sağol canım sende gebe halinle taşınıcan Allah asıl sana yardımcı olsun....
hatice ne haber kıssss??? ne yaptın kocayı kandırabildin mi bebiş çalışmaları için??
sarıbeybiiii,,,,,,,edaa......yeşim........nasılsınız kıslar?ne habersiniz??
eşin hemşerim desene..belki de tanışıyoruzdur...bende urfalıyım ama 1-2 yıla kadar eşimin tayini çıkınca gideriz buralardan...
Evet canim öyleymis tanistiginizi zannetmem esim 20 yili askin yurtdisinda almanyada yasiyoruz canim keske TRde olsak
EVT KEŞKE BURDA OLSAYDINIZ...
iyim canım....bu aralar pek giremiyorum işlerim çok...taşınıyoruz malum...sen ne ediyon??
NOLSUN CNM BİLDİĞİN GİBİYİM BU AY DA OLMADI TEDAVİM...ARA VERİCEM SANIRIM..
Ne yapacan derler ya ekmek parasi mecbruri iste bizde zaten bebekler icin tasiniyoruz canim evimiz kücük ondan insallah daha agirlasmadan bulurda cikariz su evden burdada öyle bi hava varki bogucu sicak ne yagmur var ne günes sadece hava acaip sicak ve sikici gece dogru dürüst yatamadim nereye yatsam orasi uyusuyor bazen elimi nereye koyayim ayagimi nereye koyayim sasiriyorum dogrusu:97::97:
SAĞOL CNM SEN?
EVT KEŞKE BURDA OLSAYDINIZ...
NOLSUN CNM BİLDİĞİN GİBİYİM BU AY DA OLMADI TEDAVİM...ARA VERİCEM SANIRIM..
hayırlısı olsun canım......ne yapaım bizim bebişler çok nazlı hep bi şeyleri eksik bulup gelmiyolar..ama elbet gelecekler......
canım allah kolaylık versin yaaa....sen 3 canlısın sıcaklar hepten zorluyo tabi...şöyle karadeniz taraflarında olsanda temiz havayı solur serinliğin tadına varırsın ama iş nerde biz orda yapacak bi şey yok..
Leylikooo,,,,,,,burcu nasılsınız kıssslaaarrrrr?? Ne habersiniz?
Ne yapacan derler ya ekmek parasi mecbruri iste bizde zaten bebekler icin tasiniyoruz canim evimiz kücük ondan insallah daha agirlasmadan bulurda cikariz su evden burdada öyle bi hava varki bogucu sicak ne yagmur var ne günes sadece hava acaip sicak ve sikici gece dogru dürüst yatamadim nereye yatsam orasi uyusuyor bazen elimi nereye koyayim ayagimi nereye koyayim sasiriyorum dogrusu:97::97:
Leylikooo,,,,,,,burcu nasılsınız kıssslaaarrrrr?? Ne habersiniz?
merhaba canım...
Iyiyim sen nasılsn???
progesteron cnm ya...
canım değerin düşük bence benim 36,40 idi yumurtalarım çatladığında hamile kaldığım ay 12 çıktı doktor iadre eder demişti değerim içinn sterss yapmaa sres çokk önemlii
maşallah cnm Allah tamamına erdirsin...darısı isteyen herkesle beraber bana da olsun inş..
tedavi falan varmıydı? normal yollamı hamiş kaldın cnm?
progesteron cnm ya...
yaa kızlar bugün adetimin 12.günü karnım acayip şiş. sanki 3 aylık hamile gibiyim. karnımın alt kısmı çok ağrıyor. aşırı gaz var. sürekli idrara çıkıyorum. neden kiii???
sen nasilsincanim bittimi hazirliklar allah kolaylik versin tasinmak zor is
canımm ben de de var o sürekli çişim geliyor yanma yapıyorr
ama ben hamile değilim canımm..(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?