selam kızlarrrr salı gunu sabah kızımız geldıı :):)cok mınıcıkkk 2kg 225 gr hastane cıkıslarımız felan hep buyuk oluyo ellerı ayakları kucucukkkkk
merabayın canlarr:79:
herkes iyidir umarım. bi bebeğimiz olmuş maşallah ,peli Allah bağışlasın canım,sağlıkla büyüsün inşallah..
ecrin inde az kalmıştı,doğmuşmudur acep??
biz iyiyiz şükür,20 en geç 25 günümüz var,çok heyecanlıyım.eksikleri hallettik,beşiğimizde geldi,miniği bekliyoruz Allah ın izniyle...daha doğru düzgün yüzünü göremedik ama göstermiyo,bide ismimiz yok daha:84:
bende ağırlaştım epeyce,97 kilo...:96: yarın kontrol var,2 defa nst ye girdim,bişey yok.
bide 4 gündür bi kaşıntı varki vücudumda sormayın,parçalıyorum kendimi.benimki durdu durdu son haftalarda hünerini göstermeye başladı
benden bu kadar havadis...
görüşmeyi isterdim sizlerle,kısmet bidahaki gelişime,inşallah müjdeyle...
Allah a emanet olun,hamişlere kolaylıkar ve bu yolda çaba sarfedenlerede emeklerinin karşılığını diliyorum.öpüyorum hepinizi..
merabayın canlarr:79:
herkes iyidir umarım. bi bebeğimiz olmuş maşallah ,peli Allah bağışlasın canım,sağlıkla büyüsün inşallah..
ecrin inde az kalmıştı,doğmuşmudur acep??
biz iyiyiz şükür,20 en geç 25 günümüz var,çok heyecanlıyım.eksikleri hallettik,beşiğimizde geldi,miniği bekliyoruz Allah ın izniyle...daha doğru düzgün yüzünü göremedik ama göstermiyo,bide ismimiz yok daha:84:
bende ağırlaştım epeyce,97 kilo...:96: yarın kontrol var,2 defa nst ye girdim,bişey yok.
bide 4 gündür bi kaşıntı varki vücudumda sormayın,parçalıyorum kendimi.benimki durdu durdu son haftalarda hünerini göstermeye başladı
benden bu kadar havadis...
görüşmeyi isterdim sizlerle,kısmet bidahaki gelişime,inşallah müjdeyle...
Allah a emanet olun,hamişlere kolaylıkar ve bu yolda çaba sarfedenlerede emeklerinin karşılığını diliyorum.öpüyorum hepinizi..
yok canim hala beklemedeyim son 10gun doktorun verdigi surede bitmek uzere bven hala bekliyorum hayirlisiyla gelirler insaallah sende iyisindir insaallah arada girozlettirme kendini
kızlarrrr canlarımmm ballarımmm günaydınn hepinizi öpüyorummmben cumartesii doktora gitiim radyolag izindeydi ama genelde kendi doktorum bakıyormuş ayrıntılı ultrosona neyse bi 15 dk ilk girişte incelediii ayaktan başladıı parmakları saydı kemikleri ölçtü böreklere baktı kalp odacıklarına baktı karaciğere baktı 368 gr hanımefendi boyunu sormayı unutuum ama doktor gayet iyi dedi zaten çok kilolu bebek iyi değil dedi obozite oluyoırmuş ilerde neyse anlatayım size işte inceledii baya bir kızın dedi çokk hareketli ama ben bu hafta çok hissettimm bebeğimin hareketlerini artık net bir şekilde hissetiyorum günde 10-15 defa arası oynuyor benim zilli sonra sıra yüzüne geldi benimki elleriyle yüzünü kapattı doktor dedi 10 dk sonra bakalım dedi ben biraz dolaştım falan sonra beni tekrar aldı beynine baktı ölçtü sıvısına baktı yüzüne baktı dudaklarına baktı ben renkli fotoraf istedim ama kız uygun pozizyon vermedi doktor kızın çok güzel dedii abartsısız çok güzel dedi yüzü yuvarlak burnu dik dedi burnunuda ölçtü yani kızlar kızım çook güzelmiş doktor dedi tescilli yanii buradan aslının oğluna duyrulurrrrr . ama ben kızımıı kocaya verememmm . genel sağlık durumuu iyi rahmi besleyen damarda sanırım biraz kan basıncımı ne sınırda çıktı doktor önemli dil dedi coraspine devam dedi.yani bunu coraspin önlüyormuş sanırsam yani coraspin baya önemli bişeyy 1 ay sonra tekrar gidicem kızımaaaa cicilerr aldımmmm. baya aldımm ama yetmeyecek gibiii bornozda aldım kızıma 2 atene hastane çıkışı 10 tane zıbın 3 tane bataniye 5 çorap 2 takım elbise tarzı aldım . çocuk bezi almaya takım. daha alacam bir sürü insan yetmez zanediyor öyel eişte kızlarr alahıma şükür iyi çıktı kızım görüntüleri darısı hamişlerimizee bu arad ben karnım pek büyümedi diyodumn ama rahmim mideme kadar çıkmış yani doktor normal diyor kızlar çokk yazdım görüşüz
kızlar ben aşılama oldum bana dua edin lütfen
cnm bebişin seninled
r inşallah dualarımız senınle cnm yat dınlen iş yapma
yatıyorum canım sizede bakıyım dedim birde idrar yapmadan aşılama oluyorya ben aşılama olalı 2 saat oldu şimdi gittim lavaboya inş. olumsuz bişey olmaz mesane dolu olunca dışarı çıkmasını engelliyormuş aman gerçi olacaksa 1 tanesiylede olur bu arada eşimde problem yokmuş bilgilendirme raporu verdiler doktor iyi dedi
Selam kızlar...
haftasonu şiledeydik, biraz yüzüp dinlendik
durumumuz iyi şükür, yarın detaylı ultrasonumuz var..
heyecanla bekliyoruz...
pelin gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..
asmin ve ecrin rabbim yardımcınız olsun
superisi hayırlı olsun canım, inş tutar..
esra seninde gözün aydın canım,darısı başıma inş..
son 1 sayfa okudum bunları görebildim yeni gelişmeler varsa daha bilmiyorum..
şuan anneme geldim evimde internet yok şuan açamıcam..
sizleri haberdar ederim durumlardan..
Kiss sen hala dogurmadinmi ne isin var geziyon burda
yok canim nerde hala bekliyorum 9gun kaldi doktorun verdigi gune hani kizlar erken dogardi ya feci heycanla artik dogsun diye bekliyorum
selam kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?