slm kızlar nasılsınız ben bi yogunluk bi çaba içindeyim doc bana serephone verdi bide prengly igne cumartesi yumoşlara bakacak.....eşimde teste gitti bakalım nasıl sonuçlarrr dua edin kızlarrrr Allah cümlemiznde dualarını kabul etsin hepğinizi öpüyorumm hamiş varmı apek yok gibi evi halletimi acabaAllah yardımcısı olsum beybi sen nasılsın bu arada geçmişi okuyamadım durumlar nasılllll :44:
Selam matika;
nasılsın bakem... gerçi okudum mesajlarını tatillerdesin oohh yazın tadı da bi başka oluyor kısssss
Champiiii geceleri yazıp yazıp kaçma kısss gündüzleride arada uğra
slm kızlar nasılsınız ben bi yogunluk bi çaba içindeyim doc bana serephone verdi bide prengly igne cumartesi yumoşlara bakacak.....eşimde teste gitti bakalım nasıl sonuçlarrr dua edin kızlarrrr Allah cümlemiznde dualarını kabul etsin hepğinizi öpüyorumm hamiş varmı apek yok gibi evi halletimi acabaAllah yardımcısı olsum beybi sen nasılsın bu arada geçmişi okuyamadım durumlar nasılllll :44:
selamkizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim oyle net bbi sancida daha yok bizim hanim rahat herhalde acele etmiyo
selam arkadaşlar.... ecrincim Allah kolaylıklar nasip etsin inşaallah sona geldin sayılır darısı bizleresizin geçmişe bakınca ne kadar hızlı geçiyor zaman dedim kendi kendime... daha asmin yeni hamileyim demişti bak onun da az kaldı.. ben bile 17haftalık olmuşum zaman çok hızlı...
bugün geç kalktım hiç havamda değilim ya eşim de işte... belki akşam üstü çıkıp ablamla gezerizdehavam yerine gelir... benim bu aralar sürekli belim ağrıyor... ağrısından uyuyamıyorum bazen...ne yapsam geçmiyor yastıklarla yatıyorum her yanım yastık oluyor...
ecrin son aylarda ne yapacam ben ya daha çok ağrı olur de mi?
slm kızlar nasılsınız ??? ecrinim senın kzı gününü tamamlıyo negüzel işte erken gelmesin maşşalllah ona
zaman ne çabuk geçiyo hamile kalanlar doğuruyo
doğanlar büyüyo
senin oğluşun oluyomuş di mi
maşallah pipiliye
evet canım oğluşum oluyor nasipse...dr 12.haftada demişti ama kesin değil demişti, 16. haftada gösterdi bak bu pipisi diye kızım olur diye düşünürdüm hamile kalmadan önce ama hep tatlı yiyip ekşiden nefret edince oğlana hazırım sanırım:) darısı sana inşaallah.... bol bol gez bol bol eğlen ve genetik testleri hiiiiiç kafana takmadan hamiş kal sağlık sıhhatli doğur inşaallah... ben pek takmıyorum testleri... 2li iyi çıktı dr ısrarla 3lü istedi parasal mevzular var sanırım... amaaan sonuçlar hiç umrumda değil... sonuçta hepsi birer olasılık mevlam isteyince yiyeceği varsa gelir dünyaya...
2 li 3 lü sadece olasılık veriyo
onlar normal çıktıgı halde sorunlu olabiliyo
amniyosentez kesin sonuç veriyo o da durduk yere gereksiz
eskiden test mi varmış
selam canım iyiyiz
pek kimseler yok
sadece gebişler var sıcakta bi yere gidemediklerinden heralde
Champiiii geceleri yazıp yazıp kaçma kısss gündüzleride arada uğra
nergis ve bu yazıya katılan mattikagelecegim ama bu yaz eve tıkılmıcam. bu karıyı dinlemicem diye kendime söz verdim sizleri de özlemedim degil ama biraz bazı şeylerden uzak kalmak istiyorum... psikomu bebek fikri oldu olmadısı bozmadı bunu da az cok biliyorsunuz. bunlarda gececek
ablam da tatile cıktı.. bu ilk kısa iznini evde oturarak kullanacakmış. gerci evdekilerle bir didişme modundayız ama genede zombi karıyla oturmaktan iyidir
bugunde akrabamız bir abimiz vardı iş yerine gittim.. adamın konuşmaya ihtiyacı varmış. yarım saat anlattı dinledim
neyse sonra arkadaşıma gectim.. alışveriş merkezine gittik yemek yedik mayo baktık.. sonrada eve döndüm..
nergis ve bu yazıya katılan mattikagelecegim ama bu yaz eve tıkılmıcam. bu karıyı dinlemicem diye kendime söz verdim sizleri de özlemedim degil ama biraz bazı şeylerden uzak kalmak istiyorum... psikomu bebek fikri oldu olmadısı bozmadı bunu da az cok biliyorsunuz. bunlarda gececek
ablam da tatile cıktı.. bu ilk kısa iznini evde oturarak kullanacakmış. gerci evdekilerle bir didişme modundayız ama genede zombi karıyla oturmaktan iyidir
bugunde akrabamız bir abimiz vardı iş yerine gittim.. adamın konuşmaya ihtiyacı varmış. yarım saat anlattı dinledim
neyse sonra arkadaşıma gectim.. alışveriş merkezine gittik yemek yedik mayo baktık.. sonrada eve döndüm..
slm nergisim...nasılsın tatlım...görüşemedik bayadır...ne habersin...
apekkkk bende seni andım az önce kalp kalbe karşıymış hoşgeldin.. ben iyiyim sen nasılsın bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?