Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hadi inşallah canım tam gaz başladınız demek... inşallah sonuçlarda güzel olur rabbim yüzünüzü güldürür

Selam matika;
nasılsın bakem... gerçi okudum mesajlarını tatillerdesin oohh yazın tadı da bi başka oluyor kısssss

ramazana kadar gezcez oh ohh
bana eşim yanımda olsun şehir şehir ülke ülke gezelim yeter
hayat felsefem bu
sen nasılsın nergisim

Champiiii geceleri yazıp yazıp kaçma kısss gündüzleride arada uğra

mattika buna katıldı

güzel sonuçlar alın canım inş..
tedavi sürecinde insan daha çok stres yapıyo bu da engel oluyo gebeliğe
no stres

apek gezlmelerde evi taşımadı daha
topikte yeni bişey yok
ecrinle asmin doğurcak yakında
geçmiş 3-5-8 sayfa bişey okuması uzun sürmüyo

selamkizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim oyle net bbi sancida daha yok bizim hanim rahat herhalde acele etmiyo

selam arkadaşlar.... ecrincim Allah kolaylıklar nasip etsin inşaallah sona geldin sayılır darısı bizleresizin geçmişe bakınca ne kadar hızlı geçiyor zaman dedim kendi kendime... daha asmin yeni hamileyim demişti bak onun da az kaldı.. ben bile 17haftalık olmuşum zaman çok hızlı...
bugün geç kalktım hiç havamda değilim ya eşim de işte... belki akşam üstü çıkıp ablamla gezerizdehavam yerine gelir... benim bu aralar sürekli belim ağrıyor... ağrısından uyuyamıyorum bazen...ne yapsam geçmiyor yastıklarla yatıyorum her yanım yastık oluyor...
ecrin son aylarda ne yapacam ben ya daha çok ağrı olur de mi?

slm kızlar nasılsınız ??? ecrinim senın kzı gününü tamamlıyo negüzel işte erken gelmesin maşşalllah ona

zaman ne çabuk geçiyo hamile kalanlar doğuruyo
doğanlar büyüyo
senin oğluşun oluyomuş di mi
maşallah pipiliye

zaman ne çabuk geçiyo hamile kalanlar doğuruyo
doğanlar büyüyo
senin oğluşun oluyomuş di mi
maşallah pipiliye

evet canım oğluşum oluyor nasipse...dr 12.haftada demişti ama kesin değil demişti, 16. haftada gösterdi bak bu pipisi diye kızım olur diye düşünürdüm hamile kalmadan önce ama hep tatlı yiyip ekşiden nefret edince oğlana hazırım sanırım:) darısı sana inşaallah.... bol bol gez bol bol eğlen ve genetik testleri hiiiiiç kafana takmadan hamiş kal sağlık sıhhatli doğur inşaallah... ben pek takmıyorum testleri... 2li iyi çıktı dr ısrarla 3lü istedi parasal mevzular var sanırım... amaaan sonuçlar hiç umrumda değil... sonuçta hepsi birer olasılık mevlam isteyince yiyeceği varsa gelir dünyaya...

2 li 3 lü sadece olasılık veriyo
onlar normal çıktıgı halde sorunlu olabiliyo
amniyosentez kesin sonuç veriyo o da durduk yere gereksiz

eskiden test mi varmış

selam yaz topiği
herkes gibi bende geziyorum, arabayı alınca daha bi kudurduk, devamlı bi yerlerdeyiz.
haftasonu şileye gidicez bi kaç gün..temmuz ayı bu şekil haftasonu gezileriyle devam etcek..
sağlığımızda bi aksilik olmaz ise...ağustos başı yazlık..

doğumu yaklaşan arkadaşlara rabbim yardım etsin, bi avazda kurtulsunlar inşallah..
gebe arkadaşlara da bu sıcaklarda güç ve sağlık versin rabbim
gebe kalmak istiyenlere de acilinden bebekk :)

Champiiii geceleri yazıp yazıp kaçma kısss gündüzleride arada uğra

nergis ve bu yazıya katılan mattika gelecegim ama bu yaz eve tıkılmıcam. bu karıyı dinlemicem diye kendime söz verdim sizleri de özlemedim degil ama biraz bazı şeylerden uzak kalmak istiyorum... psikomu bebek fikri oldu olmadısı bozmadı bunu da az cok biliyorsunuz. bunlarda gececek
ablam da tatile cıktı.. bu ilk kısa iznini evde oturarak kullanacakmış. gerci evdekilerle bir didişme modundayız ama genede zombi karıyla oturmaktan iyidir
bugunde akrabamız bir abimiz vardı iş yerine gittim.. adamın konuşmaya ihtiyacı varmış. yarım saat anlattı dinledim
neyse sonra arkadaşıma gectim.. alışveriş merkezine gittik yemek yedik mayo baktık.. sonrada eve döndüm..

eve tıkılmamak güzeli keyfin yerinde olsun da
zaten kimse yok

ben de yarın sabah gidiyorum biri valizlerimi hazırlasın
4 farklı yere gitcez en az, deniz de var içinde bişey unuturum kesin

champii öptüm şekerim seni

Son düzenleme:
slm nergisim...nasılsın tatlım...görüşemedik bayadır...ne habersin...

Bak yine gece yazıp kaçmış
yaz günü evde durmak sıkıyor insanı canım yaa bide senin cadı kayanan ooooo iyice sıkılırsın gezip toz valla
mattika da geziyo birinci tatili bitirdi ikinciye hazırlanıyor
bebik , esra, aslı, gebişlerimizde iyiler maşallah
peri kendine yeni topik açmış arada oraya bakıyorum peri sürekli bebek düşünüp kendini baya yıpratıyor
apeki özledimmmmm

Bende tayinle ilgili bişeyler bakıyorum araştırıyorum Adana da eşimle aynı hastanede çalışmak istiyoruz gidiş geliş problemi olmasın diye onuda il içinde 90 km kadar aralıklı tayin yapabilirlermiş o kadar uzak olursak tayine gitmeyip diğer tayin dönemini bekleyecekmişiz eşim öle dedi.gerekirse bir yıl daha beklemeliyiz diyor bende sıkıldım gitme hevesiyle dolmuştum burayıda seviyorum ama gidemezsem üzülürüm.

apekkkk bende seni andım az önce kalp kalbe karşıymış hoşgeldin.. ben iyiyim sen nasılsın bakemmm

evet canım kalp kalbe karşıyımış...bende özledim valla...hoşbulduk tatlım....bende iyim canım...taşınıyoz taşınıyoz taşınamıyoz:) yarın ankarada düğün var 15inde de eskişehirde oralara gidelim ondan sonra taşınalım dedi eşim..yarın sabah ankaraya yola çıkacaktık..dün gece 11de eşimin abisi geldi beraber gideriz düğüne diye...aradan yarım saat geçmedi eşi aradı annem fevat etti dedi...o kadar yol gelmiş adam tekrar yola çıktı bizim arabayı verdik gitti...düğüne gidemiyoz yani...zaten çokta istemiyodum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…