başınız sağolsun canım kısmette o düğüne gitmek yokmuş sende zaten istemiyomuşun .evet canım kalp kalbe karşıyımış...bende özledim valla...hoşbulduk tatlım....bende iyim canım...taşınıyoz taşınıyoz taşınamıyoz:) yarın ankarada düğün var 15inde de eskişehirde oralara gidelim ondan sonra taşınalım dedi eşim..yarın sabah ankaraya yola çıkacaktık..dün gece 11de eşimin abisi geldi beraber gideriz düğüne diye...aradan yarım saat geçmedi eşi aradı annem fevat etti dedi...o kadar yol gelmiş adam tekrar yola çıktı bizim arabayı verdik gitti...düğüne gidemiyoz yani...zaten çokta istemiyodum....
başınız sağolsun canım kısmette o düğüne gitmek yokmuş sende zaten istemiyomuşun .
taşınma tarihiniz netleştimi
evet canım kalp kalbe karşıyımış...bende özledim valla...hoşbulduk tatlım....bende iyim canım...taşınıyoz taşınıyoz taşınamıyoz:) yarın ankarada düğün var 15inde de eskişehirde oralara gidelim ondan sonra taşınalım dedi eşim..yarın sabah ankaraya yola çıkacaktık..dün gece 11de eşimin abisi geldi beraber gideriz düğüne diye...aradan yarım saat geçmedi eşi aradı annem fevat etti dedi...o kadar yol gelmiş adam tekrar yola çıktı bizim arabayı verdik gitti...düğüne gidemiyoz yani...zaten çokta istemiyodum....
selam kızlarrrr salı gunu sabah kızımız geldıı :):)cok mınıcıkkk 2kg 225 gr hastane cıkıslarımız felan hep buyuk oluyo ellerı ayakları kucucukkkkk
hayırlı olsun canım.ömürlü olsun bebişin.allahım analı babalı büyütmek nasip etsin.
selam kızlarrrr salı gunu sabah kızımız geldıı :):)cok mınıcıkkk 2kg 225 gr hastane cıkıslarımız felan hep buyuk oluyo ellerı ayakları kucucukkkkk
selam kizlar herkese hayirli cumalar
ben dun cok kotu oldum nefes alamadim ayakta duramadim bas donmesi felan hersey vardi anliycaniz esim isten geldi hastaneye gittik doktor muayene etti bebekle alakali bisey syokmus nts felanda yapildi 5unite kan alindi benden incelediler neden oyle oldum diye benim kendi doktorumun yapmadigi testleride yaptilar biseylerim eksikmis ondan oyle olmusum serum taktilar geceyi hastanede gecirdik biraz kanamam oldu normalmis altdan muayene yapildigi icin olmus sonra sabah yeniden nts yapildi sanci felan gozukmedi ve bebegin durumu gayet iyi diye eve gonderdiler simdi evde dinlenicem benim doktor daha gelmene gerek yok demistiya hastanedekilerde olurmu oyle sey en onemli donemdesin kontrole gelemn lazimdediler ve en ufak bisey hissedersen tekrar hemen gel dediler bende durumlar boyle kendinize iyi bakin
napıyosunuz kızlar
apek neeediyon :d
slm canım...topikte kismeler yoktu başka topiklere kaydım...halen taşınamadık ev göç gidiyo ama biz halen aynı yerdeyiz....
Sen ne ediyon??
allaha emanet kızlar :80::80:
herkes kendine bebişine -doğmuş doğmamış veya gelecek- iyi baksın
benim gibi tatilcilere de iyi tatiller:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?