Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

başınız sağolsun canım kısmette o düğüne gitmek yokmuş sende zaten istemiyomuşun .
taşınma tarihiniz netleştimi

başınız sağolsun canım kısmette o düğüne gitmek yokmuş sende zaten istemiyomuşun .
taşınma tarihiniz netleştimi

sağol canım... hayat işte tatlım neye niyet neye kısmet..bi tarafta düğün var bi tarafta cenaze....

bayburttaki iş çoktan başladı...hemen gitsek daha iyi ama düğünlerden sebep erteledim...benim de işime gidiyo...orda ne kadar az kalırsam o kadar iyi olur:))))

sen ne zamn taşınıcan??

apek nasıın canım özledik seni gerçektennn nassın yarın bende doktora gideceğim ayrıntılı ultrosoın için radyolog izne çıkmışş doktorum dedi ben bakarımm inşallah herşey yolundadır kızım ım hareketlerini hissediyorum sanırımm güzel bir duygu bir dahaki haftalar benim sesime tepki bile verebiliyormuşşş az daha büyüsün kızım kızıma ne ismi vereyim yaa fikir versene

selam kızlarrrr salı gunu sabah kızımız geldıı :):)cok mınıcıkkk 2kg 225 gr hastane cıkıslarımız felan hep buyuk oluyo ellerı ayakları kucucukkkkk

selam kızlarrrr salı gunu sabah kızımız geldıı :):)cok mınıcıkkk 2kg 225 gr hastane cıkıslarımız felan hep buyuk oluyo ellerı ayakları kucucukkkkk

hayırlı olsun canım.ömürlü olsun bebişin.allahım analı babalı büyütmek nasip etsin.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün pelincim.. normal doğummu yaptın aniden sancınmı geldi?

canımyaaaaaaaa kıyamam sana canımmmmm hayılrı uğurlu olsunnnn allah analı babalı büyütmryi nasip etsinnn normal mi yoksa sezeryanmiii çokk ta zayıfmış ama olsun kilo alır süt geliyormu pelinn emmiyormuu kızının ismini ne verdinnn kızımızın fotorafını koysana annesiii çook heycanlandımm vallaaa sanki kendim doğurmuş gibii

selam kizlar herkese hayirli cumalar
ben dun cok kotu oldum nefes alamadim ayakta duramadim bas donmesi felan hersey vardi anliycaniz esim isten geldi hastaneye gittik doktor muayene etti bebekle alakali bisey syokmus nts felanda yapildi 5unite kan alindi benden incelediler neden oyle oldum diye benim kendi doktorumun yapmadigi testleride yaptilar biseylerim eksikmis ondan oyle olmusum serum taktilar geceyi hastanede gecirdik biraz kanamam oldu normalmis altdan muayene yapildigi icin olmus sonra sabah yeniden nts yapildi sanci felan gozukmedi ve bebegin durumu gayet iyi diye eve gonderdiler simdi evde dinlenicem benim doktor daha gelmene gerek yok demistiya hastanedekilerde olurmu oyle sey en onemli donemdesin kontrole gelemn lazimdediler ve en ufak bisey hissedersen tekrar hemen gel dediler bende durumlar boyle kendinize iyi bakin

allah anali babali buyutsun canim cok tebrik ediyorum darisi basima insaallah bir avazda bende kavusurum melegime

hayırlı olsun cnm Analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza ayyyyyyyyyy ne tatlıdır şimdi yaaaaaaaa heyecan yaptım

geçmiş olsun canım
en zor günler ama kızın gelcek ya çekilir heralde

PELİİİİ PELİİİİİİİ GÖZÜN AYDIN CANIM....MAŞALLAH KIZINA..ALLAH ANALAI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM....BAHTI GÜZEL OLUR İNŞ...

napıyosunuz kızlar
apek neeediyon :d

slm canım...topikte kismeler yoktu başka topiklere kaydım...halen taşınamadık ev göç gidiyo ama biz halen aynı yerdeyiz....

Sen ne ediyon??

Aslıcım ne haber canım....nasılsın?

slm canım...topikte kismeler yoktu başka topiklere kaydım...halen taşınamadık ev göç gidiyo ama biz halen aynı yerdeyiz....

Sen ne ediyon??

iyiyim canım ben de
tatile gidiyoruz yarın
gönlüne göre bi ev olsun da önemli olan o

allaha emanet kızlar :80::80:
herkes kendine bebişine -doğmuş doğmamış veya gelecek- iyi baksın
benim gibi tatilcilere de iyi tatiller:82:

allaha emanet kızlar :80::80:
herkes kendine bebişine -doğmuş doğmamış veya gelecek- iyi baksın
benim gibi tatilcilere de iyi tatiller:82:

güle güle cnm güzel tatiller fazla bekletmeyin beni tatilciler tek kaldım bol bol egleninin saglıkla sıhatla bebişlerinizle dönün inşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…