selam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. bende hepinize duacıyım.
size tekrar ulaşıcam inşallah.
hadi hakkınızı helal edin,Allaha emanet...
selam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. bende hepinize duacıyım.
selam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. Bende hepinize duacıyım.
Size tekrar ulaşıcam inşallah.
Hadi hakkınızı helal edin,allaha emanet...
oy maşallah caselam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. bende hepinize duacıyım.
mattika bthcg 65 yazmışsın bu ne demek oluyor anlamadım senin sonucunmu bu?
yok canım asmine yazdım onu.
ilk kan testi 62 çıkmıştı
bugün de sezeryanı var.. sağlıkla atlatsınlar inş.
selam kızlarr... şu an asmin bebişini kokluyordurrabbim sağlık sıhhat versin en yakın zamanda bizede versin
mattika 62 yazmışın ya bende seni hamiş sandım. seninde doğum haberlerini alalım inşallahhhhh
nergiss
nasılsın kız nerelerdesin
inş canım sen de doğur ben de doğurayım allahın izniyle
yok canım asmine yazdım onu.
ilk kan testi 62 çıkmıştı
bugün de sezeryanı var.. sağlıkla atlatsınlar inş.
selam kızlarr... şu an asmin bebişini kokluyordurrabbim sağlık sıhhat versin en yakın zamanda bizede versin
amin inşallah en yakın zamanda.
mattika 62 yazmışın ya bende seni hamiş sandım. seninde doğum haberlerini alalım inşallahhhhh
Ben deseni bir an hamile sandım. İnşallah senin haberini aldığımız gün de gelir...
ben de öyle sandım sevinmiştim bi an için. inşallah en yakın zamanda hepimizinhaberlerini alırız
canım yaa
haber almak değil de sonuna varmak mucize geliyo bana şimdi..
hayırlısıyla diye dua ediyorum..
hepimiz için..
Sen haber alma sevincini, hamileik sevincini yaşadın Allah tamamına erdirsin inşallah.
Beni de anla daha hiçbirini yaşamadım tık yok. Hiç hamile kalamadım.Rabbim hayırlara erdirsin inşallah.Hepimizin kucakları mis kokulu cennet koklu bebeklerle dolun inşallah.
sonuçta elde var sıfır ama di mi
en kısa zamanda hamile kal ve doğur da inş.
her türlüsü zor bu işlerin
s.a. kızlar nasılsınız ben 25 temmuz sabah 10-00 da bebeğimi kucağıma aldım paylaşmk istedim allahım herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah
Yine adet hastalanmama az kaldı. Acaba hamilemiyimler yine başladı.:97:Halbuki hiçbir belirti de yok.Her ay hastalamma 3-4 gün kala psikolojim bozuluyor.Her sabah uyanır uyanmaz gördüğüm rüyanın güzel bir anlamı vardır belki diye netten rüya tabirlerine bakıyorum.Rabbim benim gibi bekleyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürür inşallah. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?