Kızlarrr nasılsınız muhabbet baya koyuu bende işteyim çalışıyorum bir bakayım dedim size yarın ilk defa oruç tutacam allah izin verirse kadir gecesi ya tutayım diyorum 1 gün bu ramazanda hiç tutmadım aslı sen tutunmu hiç apek progestoran ve coraspin alıyon dime canım bebişimiz içerde güzel güzel büyüsün darısı diğer hamişlik isteyen arkadaşlarımızaa
Kızlarrr allah nasip ederse 3 ayım kaldıı ben size kızçemin fotorafını göstermedim dime 15 gün önce doktora gitmiştim ozaman verdi doktor iyi çıkmEki Görüntüle 246967 Eki Görüntüle 246968 adı ama olsun bakın kızıma teyzeleri
Kızlarrr allah nasip ederse 3 ayım kaldıı ben size kızçemin fotorafını göstermedim dime 15 gün önce doktora gitmiştim ozaman verdi doktor iyi çıkmEki Görüntüle 246967 Eki Görüntüle 246968 adı ama olsun bakın kızıma teyzeleri
Sahi ya bak hiç bu açıdan düşünmemiştim.Yumurta sayımız belli zaten.Zaten annem erkenden girdi menopoza amanınnnn yumurtalarıma sahip çıkmam lazım.Kendimi tavuk gibi hissediyorum.spekulum takıyo işte ya, senin dr rahmi tutmak demiş ona.
mantar için dr a gittiğimde bile takmıştı biri tam göreyim diye
rahim filminde de onan farklı bişey takılmadı
aşılama olmadım ama hah aynen öyle bişey işte
çok acelen varsa ilaç verilir tabi de. bu ilaçlar hep bizden sağlığımızdan götürüyo
klomenle ayda 3-4 yumurtluyosun, yani bir ayda 3-4 aylık yumurtayı harcıyosun
erkenden menopoza girilir bu ilaçlar yüzünden, sonuçta yumurta sayımız belli
Canım spekulum taktı bi alet soktu sıvı verdi rahmin içine ve kameradan izledi.Aynen sizin anlattığınız gibi rahim filmi gibi.Tek fark benim elimde resim yokyaptığı aynı şeydi derken, spekulum takıp naptı ki farklı olarak
Bencede daha 10 aylık evli birine neden klomen verilsin.o dr.u hemen değiştirmeni gerektiren bi mantık
tutmuyorum cnm bence sende tutma seneye bol bol tutatır
aşk olsun canım o ne demek....biraz var canım....ama vucüdumda çok çeşitli ağrılar var....kist ağrı yapıyo,vucüdum biarz su toplamış şişkinlik yapıyo...gögüslerim çok acıyo ve ağırıyo....bu yüzden hangi ağrıyı ne yapıyo tam anlayamıyorum..
aynı annesine benziyor maşallah çok tatlı görünüyor kız adı elif mi olacak
Sahi ya bak hiç bu açıdan düşünmemiştim.Yumurta sayımız belli zaten.Zaten annem erkenden girdi menopoza amanınnnn yumurtalarıma sahip çıkmam lazım.Kendimi tavuk gibi hissediyorum.
Canım spekulum taktı bi alet soktu sıvı verdi rahmin içine ve kameradan izledi.Aynen sizin anlattığınız gibi rahim filmi gibi.Tek fark benim elimde resim yokBen o esnada doktora rahim filmimi çekiyorsunuz dedim hayır dedi.Belkide yanlış anladı hemşirelere sinirlenmişti zaten.Aletlerin hiçbirini getirmemişler kızdı onlara.Alet istiyo doktor ben o halde bekliyorum hemşire gidiyo başka odadan getiriyo.Doktor bu büyük başka yokmu diyo bu böyle birkaç defa oldu rezillik yani.Onun için canım çok yandı.
Bencede daha 10 aylık evli birine neden klomen verilsin.
kız superisi sen beni ne zaman gördünn kız babasına benziyiyor parmaklar çok uzun babsınıda uzun elif koymayı düşünüyorum yanına bir isim daha vermeyi düşünüyorum acaba ne olur
Sahi ya bak hiç bu açıdan düşünmemiştim.Yumurta sayımız belli zaten.Zaten annem erkenden girdi menopoza amanınnnn yumurtalarıma sahip çıkmam lazım.Kendimi tavuk gibi hissediyorum.
Canım spekulum taktı bi alet soktu sıvı verdi rahmin içine ve kameradan izledi.Aynen sizin anlattığınız gibi rahim filmi gibi.Tek fark benim elimde resim yokBen o esnada doktora rahim filmimi çekiyorsunuz dedim hayır dedi.Belkide yanlış anladı hemşirelere sinirlenmişti zaten.Aletlerin hiçbirini getirmemişler kızdı onlara.Alet istiyo doktor ben o halde bekliyorum hemşire gidiyo başka odadan getiriyo.Doktor bu büyük başka yokmu diyo bu böyle birkaç defa oldu rezillik yani.Onun için canım çok yandı.
Bencede daha 10 aylık evli birine neden klomen verilsin.
MaşallahKızlarrr allah nasip ederse 3 ayım kaldıı ben size kızçemin fotorafını göstermedim dime 15 gün önce doktora gitmiştim ozaman verdi doktor iyi çıkmEki Görüntüle 246967 Eki Görüntüle 246968 adı ama olsun bakın kızıma teyzeleri
baya baya rahim filmi çekmiş ya
bakalım bu defa ne çıkcak. ilaç verdiyse ağrı olmuştur tabi.
seneyede süt meselesi olur canıım eltimler süt olmuyor diyor ablam hep tutardı ama hamileykende bebeği emzirirkende :82:
bilmiyorum ki cnm benim adetlerim çok ağrılı kanamalı değildir zaten en fazla 4 gün sürer.
parça falan da hiç görmedim daha evvel.
evet bu 2. kez oluyo işin ilginç yanı doktorum bi açıklama yapmıyo.
söylediğimde gebe mi kaldın acaba diyo tahlil yapıyo bakalım bugün ne dicek..
kız superisi sen beni ne zaman gördünn kız babasına benziyiyor parmaklar çok uzun babsınıda uzun elif koymayı düşünüyorum yanına bir isim daha vermeyi düşünüyorum acaba ne olur
gıttı bızım seneyede oruclar desene yok yk tutarım valla
apeeeeeekkkk çok sevindim canımAllah tamamına erdirsin inşaallah... benim senden umudum vardı zaten benimde kistlerim vardı ama keseyi gördüğünde azalmış demişti sonra hiç kalmadı... takma kafana yani...ilaçlardan çok yumurtluyoruz o yüzden oluyor bence.. bir arkadaş 32 haftalık hamile ve kisti 10cm olmuş ve 2buçuk kilo felan bebekten ağır ama maşallah iyi gidiyor ulaştı 32ye yani kist olsada bebek kendine yer açıp ilerliyor kist olunca normal doğum şansın azalıyor sadece... yani üzülme ve sevinmene bak... inşaallah bhcg değerin 1000lere ulaşınca keseyi görürsün 6. haftadan sonrada kalp atışını duyarsın canım dr herşey yolunda olsa bile kalp atışını duyana kadar gebesin demiyor takılma yani temkinli davranıyorlar sadece ben de erken öğrendim ya ondan biliyorum...maşallah ilk değerin yüksek çıkmış....
apekmimek canımmmmm senin adına çooooooooooook sevindim.gözün aydın. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.......sevgiler.......
sağol umudum...gögüs uçlarım acımaya başladı dediğimde senden umutluyum demiştim...açıkçası benim hiç umudum yoktu...Ama rabbim nasip etti...daha tam sevinemiyorum değerimin düzenli katlanması lazım..inş...öyle olacak....yarın bide adet günüm bugün başladı bel ağrılarım....
sağol canım benimmmm....inş...kan değerlerim düzenli artarda bende tam olarak sevinebilirim....Allah isteyen herkese nasip etsin....
bebişin biraz huysuz herhalde anneyi uğraştırıyo sevsinler onu....düzelir annesi düzelir...öp benim yerime cimcimeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?