Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

iyiz tatlım siz nasılsınız?progestan ve folikasit verdi bu sefer...doktora ilk gittiğimde bunlara ek olarak aspirin vermişti ama aspirini kes şimdilik dedi...inşş..canım.....

Sahi ya bak hiç bu açıdan düşünmemiştim.Yumurta sayımız belli zaten.Zaten annem erkenden girdi menopoza amanınnnn yumurtalarıma sahip çıkmam lazım.Kendimi tavuk gibi hissediyorum.
yaptığı aynı şeydi derken, spekulum takıp naptı ki farklı olarak
Canım spekulum taktı bi alet soktu sıvı verdi rahmin içine ve kameradan izledi.Aynen sizin anlattığınız gibi rahim filmi gibi.Tek fark benim elimde resim yok Ben o esnada doktora rahim filmimi çekiyorsunuz dedim hayır dedi.Belkide yanlış anladı hemşirelere sinirlenmişti zaten.Aletlerin hiçbirini getirmemişler kızdı onlara.Alet istiyo doktor ben o halde bekliyorum hemşire gidiyo başka odadan getiriyo.Doktor bu büyük başka yokmu diyo bu böyle birkaç defa oldu rezillik yani.Onun için canım çok yandı.
o dr.u hemen değiştirmeni gerektiren bi mantık
Bencede daha 10 aylık evli birine neden klomen verilsin.

tutmuyorum cnm bence sende tutma seneye bol bol tutatır

seneyede süt meselesi olur canıım eltimler süt olmuyor diyor ablam hep tutardı ama hamileykende bebeği emzirirkende :82:

canımmm benimdeee bir tane kistim vardı hamileyken nasıll belimm ağrıyoduu felaketi göğüslerimdee çokk acıyoduu ama bunlarr tatlı ağrılarrr

baya baya rahim filmi çekmiş ya
bakalım bu defa ne çıkcak. ilaç verdiyse ağrı olmuştur tabi.

Benimm kızımm çokk dertliii tombul alacak bu kızın yüzü doktor dudaklarınıda çok beğendi geçen dudakları çok güzel dedi birde barmağını emiyomuş benim kızımmm anansıı ona gurban olurrrrr küccük danam benimm ama pek keyfi yok bu sıralar çok sert vurmuyorr sabah elimi karnıma koydum oraya vurdu babaısda koydu gene vurdu galiba mantıklı vuruyorrr

kız superisi sen beni ne zaman gördünn kız babasına benziyiyor parmaklar çok uzun babsınıda uzun elif koymayı düşünüyorum yanına bir isim daha vermeyi düşünüyorum acaba ne olur

ee kızınız güzel olunca anneye çekmiştir dedim valla benim aklıma fazla isim gelmez ama ilayda ,rümeysa ,ravza ,reyya,merve ,ecrin, dicle,cemre,nur filan da güzel

maşallah kızına Allah tamamına erdirsin cnm

mattikacım bugün ki tahlili gösterip çıkıcam bi daha gitmemmmmm

yani dimi? of ne şanssızım dr konusunda yahu

Maşallah
baya baya rahim filmi çekmiş ya
bakalım bu defa ne çıkcak. ilaç verdiyse ağrı olmuştur tabi.

Evet zaten benim kızdığım noktada oydu mattiş madem o kadar ağrıyı çektim elime filmi verseydi.Aman geçti gitti neyse.
Tahlilleri,rahim filmini alıp Ali Acara gitcez.Sende teli vardır bana özelden mesaj atabilirmisin. Telimin dokunmatiği bozuldu numaraya giremiyorum.
İyi kandile yetiştim oruç tutarım inş.

canım geçmiş olsun çok..benim de oluyor bazen öyle parça parça adetimde doktora sordum çikolata kistim var benim o yaparmış..Senin ki neden acaba??Bide doktorun sanırım nası nesem biraz kafası karışık:))

kız superisi sen beni ne zaman gördünn kız babasına benziyiyor parmaklar çok uzun babsınıda uzun elif koymayı düşünüyorum yanına bir isim daha vermeyi düşünüyorum acaba ne olur

kızın çok tatlı maşallah esracım..benim ilk adım nur bizimde bir kızımız olursa inşallah adını Elif nur koymayı düşünüyoruz:)))

apeeeeeekkkk çok sevindim canımAllah tamamına erdirsin inşaallah... benim senden umudum vardı zatenbenimde kistlerim vardı ama keseyi gördüğünde azalmış demişti sonra hiç kalmadı... takma kafana yani...ilaçlardan çok yumurtluyoruz o yüzden oluyor bence.. bir arkadaş 32 haftalık hamile ve kisti 10cm olmuş ve 2buçuk kilo felan bebekten ağır ama maşallah iyi gidiyor ulaştı 32ye yani kist olsada bebek kendine yer açıp ilerliyor kist olunca normal doğum şansın azalıyor sadece... yani üzülme ve sevinmene bak... inşaallah bhcg değerin 1000lere ulaşınca keseyi görürsün 6. haftadan sonrada kalp atışını duyarsın canımdr herşey yolunda olsa bile kalp atışını duyana kadar gebesin demiyor takılma yani temkinli davranıyorlar sadece ben de erken öğrendim ya ondan biliyorum...maşallah ilk değerin yüksek çıkmış....

apekmimek canımmmmm senin adına çooooooooooook sevindim.gözün aydın. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.......sevgiler.......

sağol umudum...gögüs uçlarım acımaya başladı dediğimde senden umutluyum demiştim...açıkçası benim hiç umudum yoktu...Ama rabbim nasip etti...daha tam sevinemiyorum değerimin düzenli katlanması lazım..inş...öyle olacak....yarın bide adet günüm bugün başladı bel ağrılarım....

apekmimek canımmmmm senin adına çooooooooooook sevindim.gözün aydın. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.......sevgiler.......

sağol canım benimmmm....inş...kan değerlerim düzenli artarda bende tam olarak sevinebilirim....Allah isteyen herkese nasip etsin....

bebişin biraz huysuz herhalde anneyi uğraştırıyo sevsinler onu....düzelir annesi düzelir...öp benim yerime cimcimeyi...

apek nbr buarada lagrimada hamile sanırım çok sevindim bize küstü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…