Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

çok teşekkür ederim inanamıyorum inşallah bende bebişimi görürüm sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucağımıza alırız inşallah......

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

çizelge yapmayı bilen varmı bana bi çizelgeeeeeeeeeeeeeeeee periyede..

Hadi ya sonuç nedir ölüyorum burada hem regli ağrısı hem grip olmuşum titriyorum hem iş yerim çok kalabalık etrafım insan dolu ben senin derdine düşmüş ölüyorum heyecandan

:)) geçmiş olsun canım sanada çok teşekkür ederim gerçekden çok taktığım için olmuyordu heralde inşallah sağlıkla büyür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah....

kızlar selam
aaaaaa superisi acayip sevindim canım inan en az senin kadar mutlu oldum ayyyyyyyy bebiş geliyo
inşallah sağsalim kucağına almak nasip olur
allah isteyen herkese naisp etsin çok güzel bi duygu

kızlar selam
aaaaaa superisi acayip sevindim canım inan en az senin kadar mutlu oldum ayyyyyyyy bebiş geliyo
inşallah sağsalim kucağına almak nasip olur
allah isteyen herkese naisp etsin çok güzel bi duygu

inşallah canım bende çook sevindim birde görsek sağlıklı olduğunu bilsek dahada mutlu olacam.....seninki ne kadarlık

değerim 241.37 çıktı sağlık ocağında aile hekimimize gittim o takip edecek 1.500lere gelince beni doktoruma gönderecek

işte buuuuuuu...önce sarıbeybi şimdi de perim...çokkk tebrik ederim canım..dedim ya bu gidişle topik hamiş cenneti olacak.....canım uğurlu topiğimiz bizim..perimm inan çok sevindim...Allah tamamına erdirsin inş....heyooo heyoooo....

bende pazartesi geldim ve topigi actim simdi sahane haberlerle cok sevindim kizlar rabbim tamamina erdirsin

slm ecrin hoşgeldin canım....nasılsın??nasıl gidiyo annişlik?bebiş nasıl? güzel bi günde geldin 2 tane hamiş haberimiz var..topik hamiş doldu maşallah..

slm ecrin hoşgeldin canım....nasılsın??nasıl gidiyo annişlik?bebiş nasıl? güzel bi günde geldin 2 tane hamiş haberimiz var..topik hamiş doldu maşallah..

sagol canim cok sevindim kizlara bizde iyiyiz simdi aglamaya basladi uykuya zor daliyo aglayarak uyuyo hep genel olarak iyiyiz allaha sukur sen nasilsin

sagol canim cok sevindim kizlara bizde iyiyiz simdi aglamaya basladi uykuya zor daliyo aglayarak uyuyo hep genel olarak iyiyiz allaha sukur sen nasilsin

severler minnoşu...ohh iyi olun tabi....

ah ecrinim ahh..benim durumum kötü...halen midem bulanıyo ne yesem çıkartıyorum...tansiyonum düşüyo baş dönmeleri başladı...bulanık görüyorum arada...hastane ev arası mekik dokuyorum....onun haricinde dün minişimi görmeye gittik...bugün 11+3 olduk...pazartesi 2li test yapılacak işte....kendileri gayet iyi 2 gün önden gidiyo dedi doktorum...hareketlenöeye de başlamış...ben üzülüyodum artık beslenemiyodum bi şey olur diye endişeleniyodum ama miniş gayet rahat yatıyo maşallah...

kızlar ne işe yaradı bilmiyorum ama rabbim bana hediyesini veriyor inşallah superisi hamileeeeeeee ama keseyi filan görmeden rahat etmicem filmden sonra oldu ama bişey olmazmış inşallah olmazda dua edin .........

değerim 241.37 çıktı sağlık ocağında aile hekimimize gittim o takip edecek 1.500lere gelince beni doktoruma gönderecek

Pericik canim cok sevindim inanki ALLAH tamamini erdirsin insallah kucagina almayida nasip etsin
cok cok tebrik ederim seni

bende pazartesi geldim ve topigi actim simdi sahane haberlerle cok sevindim kizlar rabbim tamamina erdirsin

Hosgeldin ecrin nasilsin ohh tatil yapip geldin kizcen nasil büyüdümü bücürümüz :))) ayy ne tatli olmustur simdi

SARIbeybi canim senide tebrik ederim bebisin hayirl olsun olsun insallah ALLAH kucagina almayida nasip etsin canim inanki cok sevindim hem senin
icin hemde peri icin cook tebrik ederim sizleri

simdi gelelim bana bugün anestesi uzmaniyla görüstük herseyi anlatti bize
yarin saat 8de ikizlerim epidural sezeryanla dünyaya gelecek cok heyecanliyim ALLAH herkese bu duyguyu yasatsin
1 hafta hastanede kalicaz iste bilmiyorum nasil yatacagim nasil sabah olacak ALLAH yardimcimiz olsun

nell bizde özledik seni..hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inş. hayırlı doğumlarımız olur..

kızlar ne işe yaradı bilmiyorum ama rabbim bana hediyesini veriyor inşallah superisi hamileeeeeeee ama keseyi filan görmeden rahat etmicem filmden sonra oldu ama bişey olmazmış inşallah olmazda dua edin .........

çoooooookkk sevindim canım yaaa inan o kadar istiyordum ki hamile kalmanı, en çok sen üzülüyordun, acı çekiyorsun
rabbim ödülünü verdi işte, sabrın sonu selamettir.dr kontrollerini ilaçlarını ihmal etmeden güzel bi gebelik geçirirsin inşallah.

asicim Allah kolaylık versin, inş. yarın herşey çok güzel olur ve yavrularını kucağına alırsın
bizler için dua et, kolay be hayırlı doğumlarımız olsun..

Topiğimizin eski reytingi olmasa da yine de uğurunu kaybetmiyor...
ve gebelerimiz hızla çoğalmaya devam ediyor...sıra diğer arkadaşlarda inşallah.
kış gelince topiğimizde canlanacak gebelerimizde çoğalacak...

aminnnnnnnnnn inşallah cnm çok mutlu ettı bızı kızlar yaaa darısı dıger arkadaslara tez vakıtte inşallah :)

Kızlar 2 gecedir yaşadığım kasılmalar ve ağrılar için sabah doktora gittim...
ultrasonla baktı bebek hala normal pozisyonda değiştirmemiş yerini şükür
suyu ,çatı, vs. herşey iyi...peki dedim neden oluyo bu kasılmalar hergün korkuyorum
doğum geliyo diye dedim.. nts ye bağladılar..kızıma maşallah çok aşırı hareketli çıktı
ama doğum sancım hiç çıkmadı..varolan kasılmalarda erken doğum riskinden değil
magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş...magnezyum ilacı verdi..
2 hafta sonra gel dedi..coraspini bu hafta bırakmam lazım, doğum yaklaştığı için..
kızımın kıyafetlerini yıkadım, ütülenecek, yarında annemle alışverişe çıkıcaz kalan eksikler için..
zamanı gelince sağlıklı ve hayırlı bi şekilde doğmasını istiyorum..her gece rüyalarımda doğuruyorum yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…