çok teşekkür ederim inanamıyorum inşallah bende bebişimi görürüm sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucağımıza alırız inşallah......
Hadi ya sonuç nedir ölüyorum burada hem regli ağrısı hem grip olmuşum titriyorum hem iş yerim çok kalabalık etrafım insan dolu ben senin derdine düşmüş ölüyorum heyecandan
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
çizelge yapmayı bilen varmı bana bi çizelgeeeeeeeeeeeeeeeee periyede..
kızlar selam
aaaaaa superisi acayip sevindim canım inan en az senin kadar mutlu oldum ayyyyyyyy bebiş geliyo
inşallah sağsalim kucağına almak nasip olur
allah isteyen herkese naisp etsin çok güzel bi duygu
ben biliyorum sana yapıyım ama daha erken değilmi :))
sarıbeybi doğum zamanını soruyor belli mi yada neten bak adet tarihine göre
değerim 241.37 çıktı sağlık ocağında aile hekimimize gittim o takip edecek 1.500lere gelince beni doktoruma gönderecek
işte buuuuuuu...önce sarıbeybi şimdi de perim...çokkk tebrik ederim canım..dedim ya bu gidişle topik hamiş cenneti olacak.....canım uğurlu topiğimiz bizim..perimm inan çok sevindim...Allah tamamına erdirsin inş....heyooo heyoooo....
slm ecrin hoşgeldin canım....nasılsın??nasıl gidiyo annişlik?bebiş nasıl? güzel bi günde geldin 2 tane hamiş haberimiz var..topik hamiş doldu maşallah..
sagol canim cok sevindim kizlara bizde iyiyiz simdi aglamaya basladi uykuya zor daliyo aglayarak uyuyo hep genel olarak iyiyiz allaha sukur sen nasilsin
kızlar ben test yaptım net çizgi çıktı hemen doktor kan aldı yalancı çizgi olabilir dedi ama daha önce hiç böyle hemen çızgi çıktığını görmemiştim ya hamileysem o zaman film çekindim bişey olurmu ki bide dün progestan içtim bu kadar net bir çizgi çıkartırmı acaba offffff
kızlar ne işe yaradı bilmiyorum ama rabbim bana hediyesini veriyor inşallah superisi hamileeeeeeee ama keseyi filan görmeden rahat etmicem filmden sonra oldu ama bişey olmazmış inşallah olmazda dua edin .........
değerim 241.37 çıktı sağlık ocağında aile hekimimize gittim o takip edecek 1.500lere gelince beni doktoruma gönderecek
bende pazartesi geldim ve topigi actim simdi sahane haberlerle cok sevindim kizlar rabbim tamamina erdirsin
kızlar merhaba özledim sizi....bende hamileyim biliyorsunuz keseyi kalp atışlarını gördüm tahlillerimde temiz 19 ekimde doktor randevum var..öyle telaşlı heyecanlı gün sayıyorum...bebikim sağlıkla sıhhatle çarçabuk bir doğum olur inşallah...diğer kızlar hamile kalanlar ve bekleyenler...umarım herşey gönlünüzce olur....sevgiler...
kızlar ne işe yaradı bilmiyorum ama rabbim bana hediyesini veriyor inşallah superisi hamileeeeeeee ama keseyi filan görmeden rahat etmicem filmden sonra oldu ama bişey olmazmış inşallah olmazda dua edin .........
simdi gelelim bana bugün anestesi uzmaniyla görüstük herseyi anlatti bize
yarin saat 8de ikizlerim epidural sezeryanla dünyaya gelecek cok heyecanliyim ALLAH herkese bu duyguyu yasatsin
1 hafta hastanede kalicaz iste bilmiyorum nasil yatacagim nasil sabah olacak ALLAH yardimcimiz olsun
Topiğimizin eski reytingi olmasa da yine de uğurunu kaybetmiyor...
ve gebelerimiz hızla çoğalmaya devam ediyor...sıra diğer arkadaşlarda inşallah.
kış gelince topiğimizde canlanacak gebelerimizde çoğalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?