Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhaba dark'çım.....özledim kısssss...görüşemedik baya oldu....ya kızın maşallah ne kadar büyümüş...zamn ne çabuk geçiyo....ayyy ne sevimlidir şimdi o...mıncık mıncık...zaman yetmezki onlan ilgilenmeye..bide çalışıyosun hiç yetmiyodur...sağlıkla büyümeye devam etsin kızın inş...

evet canım şükür yolunda gidiyo hamişlik...çoğu bitti azı kaldı sayılır...hazırlıklara ufak ufak başladım...hayırlısıyla sağlıkla doğsun inş.minişim...

öpüyorum sizi

apekcim maşallah kızına..
sağlıkla doğsun inşallah tatlı kızın..

darkcım senin kıza da maşallah gerçekten zaman çok çabuk geçiyor..
sağlıkla büyür inşallah..

bende bu hafta şeker yüklemesi ve deaylı usg ye girdim..
minnak kızım 470 gr ve 23 cnm olmuş..
toplamda 10 kilo almış olsamda son 20 günde sadece 800 gr almışım..
ama şekerim biraz yüksek çıktı 20 gün sonra 2. şeker yüklemesi var
eğer onda da yüksek çıkarsa diyetisyene göndericekmiş dr beni :18:
bugün 22+1 olduk doktoruma göre
sat ile usg tutmuyor birbirini..
detaylı da dr gıcığın bşiriydi kızımın kolunu bacağını göstermedi bana
ısrar edince yüzünü gösterdi neredeyse zorla uyduruk bi resim verdi..
ama olsun onun yumuk gözlerini görmek bile bana yetti yüzü bir an olsun
çıkmıyor aklımdan..
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

kızlarrr nerelerdesiniz...
apekim facede de yoksun merak ettik ...
sevgililer gününüz kutlu olsun bacılar...

kızlarrr nerelerdesiniz...
apekim facede de yoksun merak ettik ...
sevgililer gününüz kutlu olsun bacılar...

canım 2 gündür çok yoğundum...bi nişana gittik..sonra misafirler bastı,sonra biz misafirliğe gittik...geceye yakın geldik eve hep...seninde kutlu olsun canım...

kızlar 2 gündür başım çokk ağrıyor.. 2 gündür akşamları hep mide bulantısı yaşıyorumç bugün de hafiften ağrı var. sabahları hiç uyanmak istemiyorum. işe başlayınca ne yapacam bilmiyorum (

selam kızlar;
nihayet aylardır beklediğimiz tayinimiz çıktı ve bu cumartesi günü taşınıyoruz. evde tuhaf bir telaş var + yorgunluk orda internet bağlatılana kadar sizlere yazamam merak etmeyin beni faceyede giremiyom varmı yeni gelişmeler

işe başlayınca başka şeylerle meşkul olunca geçer belki... ben çalışırken unutuyordum . gebeliğin 7 . haftasında 5 gün izin alıp evde kaldım . günde 3 kez garanti kusuyordum. bu halde nasıl çalışırım diye düşünüyordum. işe başladım ne bulantı ne kusma .. ama mesai bitip eve gidince bulantılarımı hissediyordum kusmuyordum. inşallah bir an önce geçer

ama baş ağrını bilemiyecem neden oldu nasıl geçer. doktorunua ulaşabiliyorsan bi telefonla ara istersen

gözünüz aydın canım benim. Nereye gidiyorsunuz? hakkınızda hayırlısı olsun..

slm nergisim...gözün aydın canım...zor taşınma işi hele bu halde daha zor...Allah kolaylık versin...nereye gidiyosunuz şimdi??

evet apekim zor oluyor ya... Niğde ye gidiyoruz inşallah.

seni en iyi ben anlarım canım...5 defa taşına biri olarak...yine yine taşınacağım bu gidişle...niğdeyi istiyodun zaten...güzel olmuş... Bebiş ne durumda?sen nasılsın?

gözün aydın cnm ama dikkat et kendine...

merhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var...şu doğum işini konuşmak istiyorum.....herşey bitti bütün taramalar testler aşılar şimdi beni aldı bir erken doğurursam korkusu....etraftan da duydukça kurdukça kuruyorum......

mrb cnm hayırlı haberler ile gelirsin inş..
cnm Allah korusun erken doğumu çok düşünme
stres yapma kendine inş vaktinde gelicek kuzucuklarımız...

Nergis hayırlı uğurlu olsun canım.Taşınmada Allah yardımcınız olsun.Ben de apek gibi çok taşındığım için ne kadra zor olduğunu biliyorum kolay gele.Durumuma gelince hiçbir değişiklik yok kırmızılar gelmek üzere...Gelince bu ay aşılama yaptırcaz Alahın izniyle dualarınızı esirgemeyin unutmayın beni

merhaba vahşicim....hakkında hayırlısı canım...dualarımız seninle canım benim...hadi inş.senden de alalım o güzel haberi...

cnm mrb..
dualarımız hep sizlerle zaten..
her fırsatta yaşadıklarımızı isteyen herkesin yaşaması için dua ediyoruz..
bize haber ver mutlaka..
Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun cmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…