merhaba topik, merhaba apek :) çok sevindim her şeyin yolunda gittiğine. bebeğin de kilosu güzel, senin kilo alımın da güzel :) kafana takma hiçbir şeyi bu anların tadını çıkar.
biz de 7,5 aylık olduk. ek gıdalara geçeli çok oluyor. ama hala anne sütü alıyoruz. emzik ve biberona alışmadık bir türlü. bu haftayı da geceleri uykusuz ve de ateşli geçirdik. kızımın boğazı kızarmış. ama şükür daha iyiyiz bugün.destekli oturuyoruz, yatağımızda yuvarlanıyoruz,oyuncaklarımızla oynuyoruz.......vs okul ve kızım hayatımın tamamını oluşturuyor.24 saat yetmiyor desem yeridirkendime doğru dürüst zaman ayıramıyorum. gerçi o sağlıklı olsun da varsın böyle geçsin zaman....
sevgiler...........
merhaba topikkk.....
dün kızımı görmeye gittik....1 ay olmuştu görmeyeli...bi şebeklikler yaptı çok sevimliyidi yaaa....her şeyi gelişmiş normal dedi.. parmaklarını,ayak tabanlarını her şeyini tek tek gösterdi...çok sağlıklı gözüküyo dedi doktorum...1kilo 50gr olmuş.. 34cm boyu
çok kilolu bir bebek olmaz dedi...3kilo civarında doğar dedi...senin yapınla alakalı dedi....28+3 haftalık olduk tartıldım doktorda 6.800gr kilo almışım..doktor iyi dedi..evde tartılınca biraz değişiyo ama kıyafetlerle alakalı bi durum...bakalım kaç kiloyla kapatıcam...
merhaba topik, merhaba apek :) çok sevindim her şeyin yolunda gittiğine. bebeğin de kilosu güzel, senin kilo alımın da güzel :) kafana takma hiçbir şeyi bu anların tadını çıkar.
biz de 7,5 aylık olduk. ek gıdalara geçeli çok oluyor. ama hala anne sütü alıyoruz. emzik ve biberona alışmadık bir türlü. bu haftayı da geceleri uykusuz ve de ateşli geçirdik. kızımın boğazı kızarmış. ama şükür daha iyiyiz bugün.destekli oturuyoruz, yatağımızda yuvarlanıyoruz,oyuncaklarımızla oynuyoruz.......vs okul ve kızım hayatımın tamamını oluşturuyor.24 saat yetmiyor desem yeridirkendime doğru dürüst zaman ayıramıyorum. gerçi o sağlıklı olsun da varsın böyle geçsin zaman....
sevgiler...........
apekcim maşallah kızına..
sağlıkla doğsun inşallah tatlı kızın..
sağol canım benim...senin kızınada maşallahamin inş...
darkcım senin kıza da maşallah gerçekten zaman çok çabuk geçiyor..
sağlıkla büyür inşallah..
bende bu hafta şeker yüklemesi ve deaylı usg ye girdim..
minnak kızım 470 gr ve 23 cnm olmuş..
toplamda 10 kilo almış olsamda son 20 günde sadece 800 gr almışım..
ama şekerim biraz yüksek çıktı 20 gün sonra 2. şeker yüklemesi var
eğer onda da yüksek çıkarsa diyetisyene göndericekmiş dr beni :18:
bugün 22+1 olduk doktoruma göre
sat ile usg tutmuyor birbirini..
detaylı da dr gıcığın bşiriydi kızımın kolunu bacağını göstermedi bana
ısrar edince yüzünü gösterdi neredeyse zorla uyduruk bi resim verdi..
ama olsun onun yumuk gözlerini görmek bile bana yetti yüzü bir an olsun
çıkmıyor aklımdan..
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...
kızlarrr nerelerdesiniz...
apekim facede de yoksun merak ettik ...
sevgililer gününüz kutlu olsun bacılar...
canım 2 gündür çok yoğundum...bi nişana gittik..sonra misafirler bastı,sonra biz misafirliğe gittik...geceye yakın geldik eve hep...seninde kutlu olsun canım...
kızlar 2 gündür başım çokk ağrıyor.. 2 gündür akşamları hep mide bulantısı yaşıyorumç bugün de hafiften ağrı var. sabahları hiç uyanmak istemiyorum. işe başlayınca ne yapacam bilmiyorum(
selam kızlar;
nihayet aylardır beklediğimiz tayinimiz çıktı ve bu cumartesi günü taşınıyoruz. evde tuhaf bir telaş var + yorgunlukorda internet bağlatılana kadar sizlere yazamam merak etmeyin beni faceyede giremiyom varmı yeni gelişmeler
selam kızlar;
nihayet aylardır beklediğimiz tayinimiz çıktı ve bu cumartesi günü taşınıyoruz. evde tuhaf bir telaş var + yorgunlukorda internet bağlatılana kadar sizlere yazamam merak etmeyin beni faceyede giremiyom varmı yeni gelişmeler
gözünüz aydın canım benim. Nereye gidiyorsunuz? hakkınızda hayırlısı olsun..
slm nergisim...gözün aydın canım...zor taşınma işi hele bu halde daha zor...Allah kolaylık versin...nereye gidiyosunuz şimdi??
evet apekim zor oluyor ya... Niğde ye gidiyoruz inşallah.
selam kızlar;
merhaba kızlar yarın doktor kontrolüm var...şu doğum işini konuşmak istiyorum.....herşey bitti bütün taramalar testler aşılar şimdi beni aldı bir erken doğurursam korkusu....etraftan da duydukça kurdukça kuruyorum......
Nergis hayırlı uğurlu olsun canım.Taşınmada Allah yardımcınız olsun.Ben de apek gibi çok taşındığım için ne kadra zor olduğunu biliyorum kolay gele.Durumuma gelince hiçbir değişiklik yok kırmızılar gelmek üzere...Gelince bu ay aşılama yaptırcaz Alahın izniyle dualarınızı esirgemeyin unutmayın beni
Nergis hayırlı uğurlu olsun canım.Taşınmada Allah yardımcınız olsun.Ben de apek gibi çok taşındığım için ne kadra zor olduğunu biliyorum kolay gele.Durumuma gelince hiçbir değişiklik yok kırmızılar gelmek üzere...Gelince bu ay aşılama yaptırcaz Alahın izniyle dualarınızı esirgemeyin unutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?