Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

evt çok dua ediyoruz inşallah bu mubarek günde dualarımız kabul olur sizinde minnoşlarınız gelecek stres yapma canım

Son düzenleme:
günaydın sevgili topiğimizzz............

günaydın apek nasılsın?
ben iyi değilim belimin tutulması hiç geçmedi.
artık yürüyemeyecek duruma geldim..
umarım önemli bişi yoktur bugün dr gidicem...
ayrıca enfeksiyonum yine tekrarladı...

günaydın apek nasılsın?
ben iyi değilim belimin tutulması hiç geçmedi.
artık yürüyemeyecek duruma geldim..
umarım önemli bişi yoktur bugün dr gidicem...
ayrıca enfeksiyonum yine tekrarladı...

günaydın beybi....Bel ve kalça tutulmasına alışsan iyi olur...Bende o konuda dertliyim ama yapacak bi şey yok...haftalar ilerledikçe dahada artabili....eee bebiş büyüdükçe bele olan baskısı dahada artıyo....Sağlık açısından bi problem yok kötü düşünme...

enfeksiyon içinde krem bi şey verir...gerekirse ilaç..alıcan mecburen....

mrb cnm
kızımı uzun uzun seyrettik. dr göre 23. haftadayız..
kalça kemiği ağrısını söyledim.
magnezyumdan olabilir dedi kullanıyorum zaten dedim...
o zaman bi krem yazıcam onu kullan
1 hafta için de yine geçmezse
mutlaka fizik tedavi uzmanıyla görüş dedi..
hamilelikle ilgili bişey değil bu dedi..
sinirsel de olabilir dedi..
bi de sağa ya da sola yatınca
bebeğim sıkışıyo heralde tekme atıyo dedim..
karnına bastırsan bile onu sıkıştıramazsın
o suyun için de olduğundan sıkışmaz dedi...
bebişim babasına el salladı
enfeksiyonumu sordum ve verdiğiniz kremi sık kullanıyorum dedim..
krem sorn olmaz kullanabilirsin dedi..
çıktık dr den ben yine işe döndüm...
sende de aynı sıkıntımı var????

kızlarrrrr yarın eşimin tayini için dilekçe veriyoruz..
dua edin de dilekçemiz kabul olsun da burda kalalım..

selam kızlar uzuuuuun zaman oldu buraya yazmayalı.... ama o kadar yoğun oluyor ki insan bebeği olunca... ilk 40 gün zaten zor geçti bizim için... benim gibi uykuyu sevenler çocuk olunca tepetaklak oluyor sanırım... boş zamanım olsa da beyin yorgunluğu oluyor giremiyorum... ne var ne yok????????????
şuan benle beraber 23 kişi burdayız ama açık olan tek benim:) yani konuyu okuyorlar ama yazmıyorlar sanırım...
neyse maşaallah apek sarıbeybi bebişleriniz büyümüş:) apeğin az kalmış bile günler ne kadar da hızlı geçti benim için.... bebek doğduktan sonra 13hafta iznim var ne kadar çok derken 11 haftasını bitirmişiz bile:) bir yandan bebeğim büyüyor diye seviniyorum bir yandan da işe az kaldı... adapte olabilir miyim ikisine birden sanırım bu da zaman alacak.... neyse kızlar kendinize iyi bakın...Allah bebek isteyenlere tez zamanda versin inşaallah

geçmişe baktım şimdi baya bir azalmış sayımız yaf üzüldüm şimdi herkes yoğun demekki... cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
bebikim face davetini aldım teşekkür ederim bu ara hayatımdan interneti uzaklaştırdım biraz ama face gelirim eklerim bir ara... kendinize iyi bakın kızlarrr... öptüm hepinizi..

slm umudum...maşallah bebişine büyümüş....allah yardımcın olsun canım zor annelik....evet canım günler geçip gidiyo doğumum yaklaştı..hazırlıklar başladı....gel böyle arada özletme kendini...

UZUN ZAMAN OLDU YAZMIYALI ...BENDE HİKAYEMİ YAZMAK İSTEDİM ...37 YAŞINDAYIM ...BENİ HATIRLARMISINIS BİLEMEM ÇUNKÜ GEÇEN SENE YAZIYORDUM TOPİKTE .... 1 SENE OLDU 2 TÜP BEBEK DENEMESİ YAPTIM 2DE HÜSRAN BİR KİMYASAL GEBELİK YAŞADIM 2 DENEMEM ZATEN NEGATİF ...BENİM İÇİN TÜP BEBEK DEFTERİ KAPANDI .....ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇTİM YAŞADIKLARIMIZ KOLAY DEGİLDİ ...BUNU YAŞIYAN BİLİR....İŞE BAŞLADIM HER ŞEY UNUTMAYI ÇALIŞTIM SİLEMESİN TABİKİ YAŞADIKLARINI ..AMA KISMEN BAŞARDIM GALİBA...BURDA SİTEYE GİRDİM HİÇ BİRSEY OKUMADIM 1 SENE BOYUNCA SADECE OYUN BOLUMUNE GİRDİM AKŞAMLARI BAZEN OYUN OYNARDIM KAPADIRDIM....TOPİKLERDE GİRMEK OKUMAK BANA ACI VERİYORDU ...1 OCAK SON ADET TARİHİM .....25 OCAKTA ÇOK HAFİT LEKELENDİM ...28 OCAK ADET GÜNÜMDÜ LEKELENME BİTTİ ADET GÖRMEDİM ....BİR TEST ALDIM ...POZİTİFTİ....İNANAMADIM ....OLAMAZDI YANİ..... 11 YIL BEKLEDİM OLMADI...BHCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTIF 1932.....4 HAFTALIKTI ÖRENDİMDE......ŞUAN 9 HAFTALIK OLDUM .....KIZLAR DİYECEM ŞUKİ ........RABBİM İSTEDİMİZDEN DEGİL ....HİÇ BEKLEMEDİMİZ BİR ANDA VERİR ....O BUYUK ...HER ŞEY BİLİR........BİRAZ UZUN OLDU KIZLAR ANLATMAK İSTEDİM ......O BİR MUCİZE....BENİM MUCİZEM..........SAYGILAR

tebrikler...Allah kucağına aldığın günüde göstersin inş....darısı olmayanların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…