Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

makarna oooo acım uleyn yorma kendini yeterince yormuşsun zaten hasta hasta dinlen makarna yap yoğurtlu soslu , bide çorba salata tamamdır işte hihoyyyt

cokacimcoook cokacimcoook zaten ugrasamam simdi öldüm valla...kacam seviyo zaten makarnayi yemek isim kolay benim yaacokacimcoook

anaaaaaaaaa hiç farketmedim eşim geçenlerde şey dedi siz ne zaman ne yaptığınızı yazıyorsunuz ayıp değilmi dedi acaba benim eşimmiki?klava:

eşin biraz haklı bence... sonuçta bu sayfayıda herkez okuyabiliyo.. herkese kapalı olma duurumu olsa neyse...

call ya napacam bebek işini yaaa 5. günü klomene başlayayımmı yine acaba:uhm:

canım benim sen bilinçli bi kadınsın Rabbim senin için zaten kaderini belirlemiş klomeni filan bırak ! hepsi bahane canım! bence düzenini bozma bırak şu klomenide! çalışmaya devam bugün işçiye gidiyim bakıyım akşam, ağrı kesici filan verebilir, ben bu ay erteleyebilirim!

eşime " regl olcam çok ağrıyo belim" dedim, o da " hayır olmıcaksın çünkü sen hamilesin" diyor, çok üzüyor beni, çok ümitlendi yaa napıcam regl olursam..

eşime " regl olcam çok ağrıyo belim" dedim, o da " hayır olmıcaksın çünkü sen hamilesin" diyor, çok üzüyor beni, çok ümitlendi yaa napıcam regl olursam..

ya niye bu kadar karamsarız biz! bebkim sanada geiyo bak oklavam biraz ılımlı düşün ! nerden çıktı kırmızılar gelmeden inanmaaaaaaaaam! naz yap kız kocana öylemi diyosun canımda şunu istiyo ama bilmiyorumki ya değilsem filan de yahu!:roflol:

ya yapmazmıyım yapıyorum ama adam biraz hazırlıklı olsun diye regl olcam diyorum arada, karnımı falan seviyo, yazık.. üzülmesini istemiyorum ...

ya yapmazmıyım yapıyorum ama adam biraz hazırlıklı olsun diye regl olcam diyorum arada, karnımı falan seviyo, yazık.. üzülmesini istemiyorum ...

ya bebikim gazı ver ya! naz yap bugünleri çok ararız boşver ! valla ben he ay yapıyorum artık inanmıyo ilk aylar güzel işledi sempatiksalakcinni

çakma ümitsiz oooooooooooooooodelikafadulden aslında içi kıpır kıpır:roflol:

kaydirigubbakcemile3 offfffffffff hala adım mı atamadım ustumden nese bu ay kı performansımı gorceksınız yumurta takıbı yaptyrm sız gorursuzn:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…