makarna oooo acım uleyn yorma kendini yeterince yormuşsun zaten hasta hasta dinlen makarna yap yoğurtlu soslu , bide çorba salata tamamdır işte hihoyyyt
anaaaaaaaaa hiç farketmedim eşim geçenlerde şey dedi siz ne zaman ne yaptığınızı yazıyorsunuz ayıp değilmi dedi acaba benim eşimmiki?klava:
heoz kocana dıkkt bıde kocem ılgısız dıyon bak adam her yerde senınle ılgılenıyokaydirigubbakcemile3
heoz kocana dıkkt bıde kocem ılgısız dıyon bak adam her yerde senınle ılgılenıyokaydirigubbakcemile3
call ya napacam bebek işini yaaa 5. günü klomene başlayayımmı yine acaba:uhm:
eşin biraz haklı bence... sonuçta bu sayfayıda herkez okuyabiliyo.. herkese kapalı olma duurumu olsa neyse...
olabilir emin ol! diğer topiktede takip ediyodu bakıyorum yazmıyo ama okuyo! yoksa yazmayımı bilmiyo yada okumayıda mı bilmiyoda yada ne?
eşime " regl olcam çok ağrıyo belim" dedim, o da " hayır olmıcaksın çünkü sen hamilesin" diyor, çok üzüyor beni, çok ümitlendi yaa napıcam regl olursam..
ya niye bu kadar karamsarız biz! bebkim sanada geiyo bak oklavam biraz ılımlı düşün ! nerden çıktı kırmızılar gelmeden inanmaaaaaaaaam! naz yap kız kocana öylemi diyosun canımda şunu istiyo ama bilmiyorumki ya değilsem filan de yahu!:roflol:
ya yapmazmıyım yapıyorum ama adam biraz hazırlıklı olsun diye regl olcam diyorum arada, karnımı falan seviyo, yazık.. üzülmesini istemiyorum ...
heoz ben adımı bebıke deveredıyorummmm tamam mı kızzz
daha nazda fayda etmıyo kocalara onlarda bıktı
çakma ümitsiz oooooooooooooooodelikafadulden aslında içi kıpır kıpır:roflol:
heoz ben adımı bebıke deveredıyorummmm tamam mı kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?