Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

gec dolenmıştr belkı hem dun dr dedı onde bellı olmuyor ben dedım kçtane yptm negaf yok dedı yıne kan yaptı

ya bu kadar olur aynı şeyi düşündük bende de aynı oldu acaba düşükmü yaıyorum diye!
bu ay çok stre yaptık ya oyüzden etkilendik aynı şeyler yaaa bu kadar olur akannehir
stresten cnaım stresten

bebikim cnaım benim sen bu ay hamilesin kız! sakın negatif diye takma! daha çok erken kırmızıların ne zaman gelmesi geerekiyordu şimdi!

emlk sen kimsin ya! sürekli bizi takip ediyorsun yazmıyosunda birşey! birimizin kocası filanmısın yoksa yaa!

ya bu kadar olur aynı şeyi düşündük bende de aynı oldu acaba düşükmü yaıyorum diye!
bu ay çok stre yaptık ya oyüzden etkilendik aynı şeyler yaaa bu kadar olur akannehir
stresten cnaım stresten

kızlar ne düşüğü ya o kadar doktora gittiniz, doktor görmezmiydi böyle bişi olsaa, sadece bi an patlama oldu tabi call senin çok gecikmişti normal yani canımm

yaaa kac gündür adet agrisindan eve bakmamistim dip köse ev temizledim vee öldümmmmmmmm.....cok yoruldum..yemekte yok pofffffff

bebikim cnaım benim sen bu ay hamilesin kız! sakın negatif diye takma! daha çok erken kırmızıların ne zaman gelmesi geerekiyordu şimdi!

sat 30 marttı canım bugün 30. günüm oluyor, benim düzensiz ya bilemiyorum ki geçen ay 28.günümde olmuştum eyvahedigeldismile

Serhat Mobilyadan Bir Ablam ve ekibi Katre ıçin ____________________ 1000
Wildan Ablan _________________________________________________ 20
Serhat Mobilyadan Kankam _____________________________________ 1
Ekin79 __________________________________________________ ____ 100
Melek Teyze _________________________________________________ 200
Kız Kardeşim ________________________________________________ 100
has_bahce __________________________________________________ 200
Gülay (öğrencimiz) ____________________________________________ 100
Nuray (Gülayın Bacısı) _________________________________________ 100
ua27 __________________________________________________ ______ 100

emlk izmirden lise mezunu ev hanımı imiş izmirli olan varmıydı:1ninca: ajan var aramızdaaaaadelikafadulden

okuyan herkesten Allah razi olsun canimmm...herkes basladi daha ben baslamadim bakalim ne kadarr okuyabilirsem kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…