benım kocam olamaz benımkı akşamları bakıyo arada yakalıyorum meraklı
ilgili arkadaş ben 100 tane daha okudum
ben kaçar kızlar size iyi akşamlar.
kızlar ne düşüğü ya o kadar doktora gittiniz, doktor görmezmiydi böyle bişi olsaa, sadece bi an patlama oldu tabi call senin çok gecikmişti normal yani canımm
yaaa kac gündür adet agrisindan eve bakmamistim dip köse ev temizledim vee öldümmmmmmmm.....cok yoruldum..yemekte yok pofffffff
emlk izmirden lise mezunu ev hanımı imiş izmirli olan varmıydı:1ninca: ajan var aramızdaaaaadelikafadulden
yemek deme çok acıktım ben yaa! oh eline sağlık canım pırıl pırıl olmuştur benimde sınav sonuçlarım açıklandı fena değil biraz sevindirik oldum yani!
sat 30 marttı canım bugün 30. günüm oluyor, benim düzensiz ya bilemiyorum ki geçen ay 28.günümde olmuştum eyvahedigeldismile
rastgele açmış olabilir, çünkü eski topiktede izliyodu ama tık yok! hiç farketmedinizmi*
evet mart nisan çok geç oldum çok uzadı ve çok stres oldum bu aya ara veriyorum hazirana en yoğun çalışmam olacak!
inş bebeişimiz gelir çok istiyorum bizden birisinin hamile kalmasını yahu! alkisalkisalkis
ayyy canim hadi gözün aydin sinav sonuclarin...ev piril piril oldu da yemek yok offf makarn ayaparim agir biseyler yapamam cok yoruldum
ayy orda duruyo :1shok: ve konuşmuyo :1ninca: ajan buu
anaaaaaaaaa hiç farketmedim eşim geçenlerde şey dedi siz ne zaman ne yaptığınızı yazıyorsunuz ayıp değilmi dedi acaba benim eşimmiki?klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?