Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ilgili arkadaş ben 100 tane daha okudum
ben kaçar kızlar size iyi akşamlar.

kızlar ne düşüğü ya o kadar doktora gittiniz, doktor görmezmiydi böyle bişi olsaa, sadece bi an patlama oldu tabi call senin çok gecikmişti normal yani canımm

evet mart nisan çok geç oldum çok uzadı ve çok stres oldum bu aya ara veriyorum hazirana en yoğun çalışmam olacak!

yaaa kac gündür adet agrisindan eve bakmamistim dip köse ev temizledim vee öldümmmmmmmm.....cok yoruldum..yemekte yok pofffffff

yemek deme çok acıktım ben yaa! oh eline sağlık canım pırıl pırıl olmuştur benimde sınav sonuçlarım açıklandı fena değil biraz sevindirik oldum yani!

yemek deme çok acıktım ben yaa! oh eline sağlık canım pırıl pırıl olmuştur benimde sınav sonuçlarım açıklandı fena değil biraz sevindirik oldum yani!

ayyy canim hadi gözün aydin sinav sonuclarin...ev piril piril oldu da yemek yok offf makarn ayaparim agir biseyler yapamam cok yoruldum

rastgele açmış olabilir, çünkü eski topiktede izliyodu ama tık yok! hiç farketmedinizmi*

anaaaaaaaaa hiç farketmedim eşim geçenlerde şey dedi siz ne zaman ne yaptığınızı yazıyorsunuz ayıp değilmi dedi acaba benim eşimmiki?klava:

ayyy canim hadi gözün aydin sinav sonuclarin...ev piril piril oldu da yemek yok offf makarn ayaparim agir biseyler yapamam cok yoruldum

makarna oooo acım uleyn yorma kendini yeterince yormuşsun zaten hasta hasta dinlen makarna yap yoğurtlu soslu , bide çorba salata tamamdır işte hihoyyyt

heoz kocana dıkkt bıde kocem ılgısız dıyon bak adam her yerde senınle ılgılenıyokaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaa hiç farketmedim eşim geçenlerde şey dedi siz ne zaman ne yaptığınızı yazıyorsunuz ayıp değilmi dedi acaba benim eşimmiki?klava:

olabilir emin ol! diğer topiktede takip ediyodu bakıyorum yazmıyo ama okuyo! yoksa yazmayımı bilmiyo yada okumayıda mı bilmiyoda yada ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…