ya bebikim gazı ver ya! naz yap bugünleri çok ararız boşver ! valla ben he ay yapıyorum artık inanmıyo ilk aylar güzel işledi sempatiksalakcinni
canlarım nasılsınız ben bu aralar giremiyorum kusura bakmayın
canlarım nasılsınız ben bu aralar giremiyorum kusura bakmayın
hayır değilimm ümitsiz ama görünen köyde klavuz istemez canım olcam yani regli resmen hissediyomm
ben daha farkına varamadım ki bi duysam kalp sesini o zaöman belki garip bi duyguhosgeldinnnn...nasi gidiyo??bebis nasiiiihihoyyyt
canım ne yaptın gittinmi doktora
iyidir herhalde teyzesi :))) bilemiyorum sizlerde iyisiniz inşallahhoşgeldın pelınse bebş nasl
ben daha farkına varamadım ki bi duysam kalp sesini o zaöman belki garip bi duygu
ben mı gttm test yaptı negatıf.ıdrar yolarım da ıltıhap olmuş ılaç verdı bıraz duzledım çok ıyım şimdi yumurtlama takıbıne başlıyck adetın 3 gunu
cok iiş canım gitmene sevindim bende kullandım iltihap vardı bilirsin anlatmişimdır ocak ayında düzenli kullan düzenli ilişki kur yegenim gelsin yakın zamanda inşallah canımben mı gttm test yaptı negatıf.ıdrar yolarım da ıltıhap olmuş ılaç verdı bıraz duzledım çok ıyım şimdi yumurtlama takıbıne başlıyck adetın 3 gunu
:roflol:bbekım benı guncellesene lıstede kan testı negatıf fatural kullanıyo bıde ılaç kullnıyrm ıltıhaptan dolayı
bıde yumurtlama takıbı olecek de kızzzzzzzz sana zahmet
sen hamılesınnnnnn:CüvCüv:
cok iiş canım gitmene sevindim bende kullandım iltihap vardı bilirsin anlatmişimdır ocak ayında düzenli kullan düzenli ilişki kur yegenim gelsin yakın zamanda inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?