Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ay akşamlarıda cnm sıkılıyo sız yoksunuz burda kocaylada ara verdık çalşmaya kendı halıne bıraktım onu bırz dınlensın başlıycaz yınekaydirigubbakcemile

bbekım benı guncellesene lıstede kan testı negatıf fatural kullanıyo bıde ılaç kullnıyrm ıltıhaptan dolayı
bıde yumurtlama takıbı olecek de kızzzzzzzz sana zahmet

ben mı gttm test yaptı negatıf.ıdrar yolarım da ıltıhap olmuş ılaç verdı bıraz duzledım çok ıyım şimdi yumurtlama takıbıne başlıyck adetın 3 gunu

erenhava aklıma takıldı ben rüyamda niye senin hamileliğin ve 2012 ve ikiz olarak gördüm ki acaba?

ben mı gttm test yaptı negatıf.ıdrar yolarım da ıltıhap olmuş ılaç verdı bıraz duzledım çok ıyım şimdi yumurtlama takıbıne başlıyck adetın 3 gunu
cok iiş canım gitmene sevindim bende kullandım iltihap vardı bilirsin anlatmişimdır ocak ayında düzenli kullan düzenli ilişki kur yegenim gelsin yakın zamanda inşallah canım

cok iiş canım gitmene sevindim bende kullandım iltihap vardı bilirsin anlatmişimdır ocak ayında düzenli kullan düzenli ilişki kur yegenim gelsin yakın zamanda inşallah canım

ben ılk bebgımdede dr gtmştım ozamn yıne uşutmuştum ıdrar yollarımı ılaç verdı kullandıgım ay hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…