has_bahce senin az kaldıı heyecan varmı bi belirtin varmıı ,nsallah hamilesindirrr
hemde ne heyecan kendimi bi hamile gibi hissediyorum bide değilmişim gibi geliyor
kendimi fazla kaptırmak istemiyorum.1 mayısta gidemicem galiba eşim çalışıyor ancak haftaya giderim.o zamana kadarda çat diye çatlarım galibakafamçokkarıştı
Rabbim hakkunda hayırlısı neyseonu versin cnm
sürekli uyuyorum akşam 5.30 da yattım 2 saat uyumuşum tekrar 11.30da yattım sabah zor kalktım
kızıma bile zor uyandım canım kalkmış üstünü falan giymiş 10 kere başıma geldi annecim kalk geç kalcam diye.bu bir belirtimi bilmem bide iğneden beri göğüs uçlarım acıyor.
canım inşallah hayırlısıyla olmuştur bebişin... :Saruboceq:
sende hg cnm
bebikim eğer adet olmazsan pazartesi beraber kan testi yaptırıyoruz ok cnm
ayy ok canım inşallah ya ptesine olmazsam bilki hamileyim inşallahhhh Allahım nasip etsin. Sen hamilesin büyük ihtimal zaten..
ay bu ilaçlar çok kötü yapıyor insanı
kasıklarım karnım belim hepsi ağrıyor
uykumda var
bugün çok mızmızım alsanaalsanasmile
ne ilacı kullanıodun canımsen serephoneydi dimiay bu ilaçlar çok kötü yapıyor insanı
kasıklarım karnım belim hepsi ağrıyor
uykumda var
bugün çok mızmızım alsanaalsanasmile
ayy ok canım inşallah ya ptesine olmazsam bilki hamileyim inşallahhhh Allahım nasip etsin. Sen hamilesin büyük ihtimal zaten..
bu kadar emin olma belli olmaz cnm inş ikimizde burdan hamileeeeeeeyiz diye bağırırız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?