emin değilim canım pozitif düşünüyorumki belki olur diye napiyimm resmen şuan o umuda tutunuyorum, regl olursam bayağı hayal kırıklığı olcak...
kızlar ben folik asiti bıraktım çok kilo aldırdı bana resmen şiştim, sabah yine bi tanıdık diyoki ne oldu sana şişmişsin hamile misin? napcam ya
ben folbiol kullanıyorum dr her gün içmen gerekmiyor haftada 3 defa al yeter dedi
bunun pek bi yan etkisi yok
Gebelik öncesi ve gebelik sırasında günlük 300-400 mikrogram (0.3-0.4 mg) folik asit kullanımı yeterlidir.Folbiol 0.5mg olduğu için doktorunuz öyle söylemiş olabilir.
Ben de 1 aydır folbiol kullnıyorum
ben folbiol kullanıyorum dr her gün içmen gerekmiyor haftada 3 defa al yeter dedi
bunun pek bi yan etkisi yok
siz ne kadardır bebek istiyorsunuz canm
Biz bu ay ilk çalışmamızı yaptık,beklemedeyiz şimdi.
Adet günümden birkaç gün önce de kan testi yaptırcam.Umarım haftaya güzel haberlerimi iletirim sizlere.Allahım tüm isteyenlere versin.
Biz bu ay ilk çalışmamızı yaptık,beklemedeyiz şimdi.
Adet günümden birkaç gün önce de kan testi yaptırcam.Umarım haftaya güzel haberlerimi iletirim sizlere.Allahım tüm isteyenlere versin.
sadece 1 kere çalışmadınız heralde dimi?
desene herkes haftaya kan testine gidiyor inş Allah gönlümüze göre verir:Saruboceq:
sadece 1 kere çalışmadınız heralde dimi?
Yok canıııım:) Birçok kez çalıştık :dance:
Çatlatma iğnesinin ardından çalışmaları hızlandırdık :roflol:
Yok canıııım:) Birçok kez çalıştık :dance:
Çatlatma iğnesinin ardından çalışmaları hızlandırdık :roflol:
bende bu ay çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra 2 defa anca oldu :asigim:
ters işte tam o zaman eşim gececi olduklava:
nasipse olmuştur zaten 1 e 2 ye bakmıyo, ben geçen ay hergün çalıştım bakalım tutmazsa bu kadar çok çalışmıcam yoruldumm
dr gün aşırı yapmak yeterli demişti kendini fazla yıpratma az ve öz olsunkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?