Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar ben folik asiti bıraktım çok kilo aldırdı bana resmen şiştim, sabah yine bi tanıdık diyoki ne oldu sana şişmişsin hamile misin? napcam ya

emin değilim canım pozitif düşünüyorumki belki olur diye napiyimm resmen şuan o umuda tutunuyorum, regl olursam bayağı hayal kırıklığı olcak...

olursa ne mutlu ama olmazsada dünyanın sonu değil önümüzdeki maçlara bakıcaz
ben alıştım artık zaten 18 ay oldu napalım vermeyince mamut neylesin mahmut:1no2:

kızlar ben folik asiti bıraktım çok kilo aldırdı bana resmen şiştim, sabah yine bi tanıdık diyoki ne oldu sana şişmişsin hamile misin? napcam ya

ben folbiol kullanıyorum dr her gün içmen gerekmiyor haftada 3 defa al yeter dedi
bunun pek bi yan etkisi yok

ben folbiol kullanıyorum dr her gün içmen gerekmiyor haftada 3 defa al yeter dedi
bunun pek bi yan etkisi yok

Gebelik öncesi ve gebelik sırasında günlük 300-400 mikrogram (0.3-0.4 mg) folik asit kullanımı yeterlidir.Folbiol 0.5mg olduğu için doktorunuz öyle söylemiş olabilir.
Ben de 1 aydır folbiol kullnıyorum

Biz bu ay ilk çalışmamızı yaptık,beklemedeyiz şimdi.
Adet günümden birkaç gün önce de kan testi yaptırcam.Umarım haftaya güzel haberlerimi iletirim sizlere.Allahım tüm isteyenlere versin.

desene herkes haftaya kan testine gidiyor inş Allah gönlümüze göre verir:Saruboceq:

Şaka bi yana canım.Çatlatma iğnesinin ardından biz de 2 kere birlikte olduk.Doktorumuz da öyle önerdi. Erkeklerin 1 gün ara vermesi-dinlenmesi gerekiyormuş spermlerin olgunlaşması açısından.
Zaten sonraki günler de çok sancılı ağrılı geçti benim için (iğneden dolayı). Hatta dün geceyi hastanede geçirdim. Açıkçası çok çalışamadık dersimize delikafadulden

nasipse olmuştur zaten 1 e 2 ye bakmıyo, ben geçen ay hergün çalıştım bakalım tutmazsa bu kadar çok çalışmıcam yoruldumm

dr gün aşırı yapmak yeterli demişti kendini fazla yıpratma az ve öz olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…