Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

katre hg nasılsın cnm

iyi olmaya calisiyorum canim yaaa esimle biraz limoniyiz moralim bozuk..onun disinda bide bi tanidik vardi memlekette dede torunlari toplayip gezmeye bahceye götürüyo arabayla,dönüstede arkada oturan 6 7 yaslarindaki kiz torun nasil oluyosa kapiyi aciyo ve düsüyo boynundan ezilip ölüyoooooosenağlama senağlama senağlama cok kötü oldum duyunca

Allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin cnm ya çok zor bir durum
sen neden limonisin bakim eşinle

Allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin cnm ya çok zor bir durum
sen neden limonisin bakim eşinle

Aminnn canim cok kötü durumdalarmis bende coookkk üzüldüm..babasi kendinde deilmis ilk göz agrimdi o benim diomus sürekli cok zor bi imtihandan geciyolar Rabbim dayanma gücü verir ins...aman bizimde iste herzamanki seyler gicik ediyo beni sürekli cok ciddi bisey yok

senağlama Allah rahmet eylesin canım çok üzülüyorum böyle şeylere..
sende takma kafana hepimizde olur böyle şeyler, senin dualar ne durumda,
41 adet okudum dün, ay_yuzlum takip etmiyormu? bilgin var mı?

senağlama Allah rahmet eylesin canım çok üzülüyorum böyle şeylere..
sende takma kafana hepimizde olur böyle şeyler, senin dualar ne durumda,
41 adet okudum dün, ay_yuzlum takip etmiyormu? bilgin var mı?

canimm yaaa inan ben hic okuyamadim kendime:kedi: aksam moralim cok bozuktu..simdide yeni kalktim canim hic bisey yapmak istemiyo..dualariniz icin saolun yaaa birakalim artik olmamasindada bi hikmet var iste zorlamiycam esime cok sinirliyim suan ondan istemiyorum hic biseymafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

saçmalama canım ya anlık bişey bu geçer.. takma kafana

katre senin için okunan dua sayıları bunlar canım

2547 adet

kızlar merhaba...
ben dün regl oldum moralim çok bozuktu giremedim nete ilaç aldım oda ağır geldi heralde bütün gün ölü gibiyidi..valla 8de uyudum...bebekim listeye eklersin dimi...bu ayda gitti yani...bakalım doktorumla konuştum pazartesi gel bakalım artık bi çaresine dedi şimdi bana bi dünya test yapcaklar demi...of çokta korkuyorum...

sağlık olsun canım üzülme dicem ama ne kadar dinlersin bilmem..
listeye eklerim tabii....

kızlar hala regl olmadımm çıldırcammm delikafadulden sevinsemmi üzülsemmi bilmiomm idrar testi alcam gidipp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…