kızlar hala regl olmadımm çıldırcammm delikafadulden sevinsemmi üzülsemmi bilmiomm idrar testi alcam gidipp
katre sende biran önce çık şu bunalımdan abdestini al çabuk salavatını oku haaaaaklava:
adetliyim nasi abdest alcam...yaaa gecer yavas yavas ins bunalimim ,canim hic bisey yapmak istemio yattim öyle manyak gibi simdide kös kös oturuyom net basinda mafoldumben
sen ne zaman yapmıştında negatif çıkmıştı
dün sabah bilmiyorumkismile
bebikim hiç belirtin varmı
katre hava güzelse çık biraz hava al ankaranın parklarıı çok güzeldir senin yerinde olsam evde durmam
selam millet...geçmişi okudum bi değişiklik yok sanırım hamile sayımızda...
katre başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin..en büyük acıymış evlat acısı Allah tanıdıklarına sabır versin yaa işleri gerçekten de çok zor((
bebikim hala adet olmamışın hadi bakalım inşallah hamilesindir kaç gün geciktin?
sende ne var ne yok 2 gün geçmiş seninde ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
hava güzel canimm bende onu düsünüyodum ya disari cikayim yada evi bidaha temizleyim anca ozaman sakinlesirim
bu sabah yaptım test negatif çıktı...eğer olmazsam tekrarlarım 2 gün sonraya...
selam millet...geçmişi okudum bi değişiklik yok sanırım hamile sayımızda...
katre başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin..en büyük acıymış evlat acısı Allah tanıdıklarına sabır versin yaa işleri gerçekten de çok zor((
bebikim hala adet olmamışın hadi bakalım inşallah hamilesindir kaç gün geciktin?
bebikim bence gidip kan testi ver 2 saatte çıkıyor sonuç ve kesin çıkar senin artık varsada yoksada sende stresten kurtulursun bu arada eftalya adet olmamışmıydı listede olmadı gibi görünüyor:uhm:
canım hoşgeldin, bugün 31.günüm geçen ay 28.günümde olmuştum....eyvahedigeldismile
canım nasıl nereye verilir, Ortaköyde de bi yer yokki adam gibi...Sağlık ocağı var, orda oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?