Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

•ÖZEL ÇEBİ TIP MERKEZİ DEREBOYU CAD. BARBAROS PASAJI NO:110 ORTAKÖY-BEŞİKTAŞ – İST. 212 2275555 212 2592424 bi arayıp sorsana yapıyorlarmıymış kaç paraymış sgk ile anlaşmalı burası

•FGK ÖZEL ORTAKÖY TIP MERKEZİ BALMUMCU MAH. VARNALI SOKAK NO:3 ORTAKÖY – İSTANBUL 212 3471130 212 3471144 bak burasıda var

medikalpark çıktı orası numaraları aynlışmış netteki

hiç geçermiydi adetin yoksa günü gününe olanlardanmısın?

gecikmezdi pek ama şu son zamanlarda geciktiği oluyodu ara sıra..1 gün 2 gün falan çok değil...normalde ptesi olmam gerekiyodu ama olmadım...bugün perşembe 3 gün olacak bugünle ben de şüphelendim belirtim yok sadece göğüslerim şiş o da adette de olan şey zaten..bilemiyorum...yani karışık durumlar...kilo verdiğim için de olabilirmiş öyle dedi diyetisyenim...

bebkım sağlık ocagı vermez bugun sonuç anca yarına kalır yrn saaabh gıdersın belkı anca oleden sonra verır

bebıkım sailormoon nasılsınızzz:dance:

kılar ben dun gece ruya gordum bebegım varmış ama babsı eşim eğilmiş:) 6 aylık bıde erkek bebek.
bu ay hamıle kalırsam buda ozamana kadr buyur dıyorum.ben ömre bedel dızısının etkısınde kaldım galaıba:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…