Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

eski topiğin ilk yazılarını okudum nasıl başlamışız konuşmaya diye calldan sonra mektubum gelmiş sonra sen sonra ben gelmişiz arada bide achrep vardı o kayboldu sonradanboshayallersmile

benı tınlamıyosunuz heoz hanım surda ruya anlaık regl olduk dedık b tane daha soru sorcam yazyrm şimdıklava:

eski topiğin ilk yazılarını okudum nasıl başlamışız konuşmaya diye calldan sonra mektubum gelmiş sonra sen sonra ben gelmişiz arada bide achrep vardı o kayboldu sonradanboshayallersmile

ben yoktum o zamanlar :umursamaz: insan bi çağırır...:roflol:

bne bugun regl oldum ya yumurtlama takıbı yapılcak ya dr demıştı 2-3yada 4 gelebılırsın dıye yarn gece nobetcıymış cmt 12 kadr orda 2.gunmu gıdım 3gunmu gıdım.saçma bı soru oldu galıba ama yumurtaların gelışmesı acısından sordum

kızlar merhaba. ben yeni katıldım aranıza. sohbet güzel. ben yakıyı meak ettim. onu nasıl uyguluyosunuz. yapan varmı.

bilgilerimi vereyim size : 35 yaş
60 kilodayım.
satım 22 mayıs
inşş bu ay çift çizgiyi görenlerden nasip etsin rabbim.

ay yuzlum nasılcın canımmm:teytey:

canım hg topiğimizee ınşlh artık devamlı sohbet ederız duan ıcınde saol ınşlhkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…