kılar ben dun gece ruya gordum bebegım varmış ama babsı eşim eğilmiş:) 6 aylık bıde erkek bebek.
bu ay hamıle kalırsam buda ozamana kadr buyur dıyorum.ben ömre bedel dızısının etkısınde kaldım galaıba:kedi:
valla benim buraya gel dicem ama burasıda sabah alıp ertesi günü sonuç veriyor
eski topiğin ilk yazılarını okudum nasıl başlamışız konuşmaya diye calldan sonra mektubum gelmiş sonra sen sonra ben gelmişiz arada bide achrep vardı o kayboldu sonradanboshayallersmile
eski topiğin ilk yazılarını okudum nasıl başlamışız konuşmaya diye calldan sonra mektubum gelmiş sonra sen sonra ben gelmişiz arada bide achrep vardı o kayboldu sonradanboshayallersmile
yok canım ya sağol ora uzak kalır bana, şimdi çıkmam zor olur, yarın sabah bi şansımı denicem.. Ota ya giderim beşiktaş ta...
iyiyiz canım senn
mrb kızlar ben regl oldum dun sabah akşam fatural kullandım bugun geldı benımkıler
kızlar merhaba. ben yeni katıldım aranıza. sohbet güzel. ben yakıyı meak ettim. onu nasıl uyguluyosunuz. yapan varmı.
bilgilerimi vereyim size : 35 yaş
60 kilodayım.
satım 22 mayıs
inşş bu ay çift çizgiyi görenlerden nasip etsin rabbim.
hayırlısı olsun erenhava geçmiş olsun...ağrılı mı oldu?kızlar elifin kaç günsonra çıkmıştı pozitifi?3 gün müydü?
çok heycanlı eyvahedigeldismile benim 0 günüm kaldı
saol canım bıraz ağrı var.elıf 3gun ogrendıı
tmm ben de ctesi bi daha yapayım o zaman...hamile değilsem de adetim sökülmüyosa üfff...umarım ya adetim gelir ya da testim pozitif çıkar...nadide sultana döndüm valaaa:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?