Kaynanamla altlı ustluyuz bahçeli bı evde. Kaynanam diyor dik ne varsa ek diyor da çocuk var valla dışarıya çıkamıyorum ki ben küçükken tavuklu bahçeli bir evde büyüdüm. Apartmana çıktık sora bı yıl durdum evlendim yine bahçeli eve geldimben yazin saksiya diktim ama birkactane cikinca skici uluyir.ne guzel bahceniz var coook dik bari :)
biizmde bahce var ama bakalim ugrasabilcem mi
benm görümcem ist gibi bir yerde 2 cocuk artı okuyorlar 2750 tl ile geciniyorHer şey çok pahalı, İstanbul da yaşayanlar bilir.
Pazarda durum daha iç açıcı olabilir ama pazara da gitmem mümkün değil
Çalışıyorum. Zamanım yok.
peki siz kıyafete ne kadar harcıyorsunuz kendinize çokca alırmsınız kıyafet ?
şu an her ay 75 tl bireysel emeklilik olarak kesliyor onu hiç katmadım zaten gelirimize.. sizin dediğiniz gibi yaptm ama o ay elimize para kalmadı eksiye girmiştikcanım ekonomi finans bölümünde birikim konuları var herkes birbirini gaza getirip 3-5 de olsa birikim yapıyor. onları takip et sen de mesaj at. benim önerim eşinin maaşı yattığı anda kenara bir çeyrek at. sonra kalan para ile geçinmeye çalış. ay sonunda para kalırsa biriktiririm deme. önden al ki o parayı yok gibi say.
veya bes e girin maaştan otomatik her ay 100 tl kesilsin o para sizin elinize geçmesin bile. birkaç sene içinde birikmiş paranız olur
haklisin ..insaAllah gelfek ay biraz fazla kalir paraniz buay giyime gitmis paranjz gelcek ay da kesin pahalli olan seyler biterbende ogluma 40 tl aldım.. vallahi bot fiyatlarını duynca dudaklarım ucuklar gibi oldu habide erkek bebekler için kot gömlek takımları felan resmen para tuzagı .. yazın düğünlerde giyiyor da ksın cocuguma neden dünya para veripde o rahatsız şeyleri alayım
ben oglana kıslık alısverisini toplu aldıgım için bu kadar harcadm diğer aya bu kadar harcamam tek tük alırım artıkvalla bravo dedim gayet tutumlusunuz sadece oglana cok giyim parasi harcadiginizi dusundum
benim de 2 tane cocugum var bu kadar para harcamiyorum kiyafetlerine
hiiim gecmisimiz ayniymisKaynanamla altlı ustluyuz bahçeli bı evde. Kaynanam diyor dik ne varsa ek diyor da çocuk var valla dışarıya çıkamıyorum ki ben küçükken tavuklu bahçeli bir evde büyüdüm. Apartmana çıktık sora bı yıl durdum evlendim yine bahçeli eve geldimkader iste
aynen öyle gelecek ay kombi parası dayanır kapıya zaten ... demirbaşlar biter allahtan kurbandan etlerim kıymalarım var birde et kıyma alsak ne olacak km bilirhaklisin ..insaAllah gelfek ay biraz fazla kalir paraniz buay giyime gitmis paranjz gelcek ay da kesin pahalli olan seyler biter
tursil yag dogalgaz cok gelir bilmem ne bizde hep oyle oluyir
akisina birakin siz :/
Bizim de öyle gübreleniyoz ya Kayinbabam gidiyor toprak alıyor buluyor bı yerde:)hiiim gecmisimiz ayniymissuan bnde altli ustli otrym bahcemiz buyuk degil topragi da iyi degil gubre istiyor
hhm aman suz ugrasin ben ugrasamixamBizim de öyle gübreleniyoz ya Kayinbabam gidiyor toprak alıyor buluyor bı yerde:)
kuaför masrafım sadece kaş bıyık 2 ayda bir kesim oluyor canım onun harici saçımı felan kendim evde boyarım..
plazma olayını acıkamştm kuzeni düğünümde bilezik taktı bizde o değerde ihtycı olan plazmayı aldık
arabayı yükseltmek istememizin nedeni ise en azından yatırım olsun paramız biriksin diye..
Kaynanamgil yok ki tavukhhm aman suz ugrasin ben ugrasamixambiara tavuklarimiz vardi pire oldu
Valla annelerimiz eskiden 2+3 Nurmara büyüğünü alırdı biz bol bol giyerdik ya kaç senedir aynı şeyi giymisimbende kızıma öyle yapıyorumda eşim bol bol olur diyor:)ee sende annen bol giydirmedi mı dedim bende giydirdi dedi ee ozaman dedim sustu
oha ya napıyor bunlar cıldırmış mı aman allahım ben lcw dan aldm botunu canm allahtan lcw bu olaylarda pahalı değil eşimin botunuda 150 tl almıştık aman siz nerde yaşıyorsunuz böyle ben şok
alsaniza belki sizde pire olmaz neguzel iyi yumurta yersinizKaynanamgil yok ki tavuk
Bizim bahçe küçük kocaman olsa valla beslenecek de kim bakacak tavuklara:) bende çalışıyorum kaynanam çocuğuma bakacakalsaniza belki sizde pire olmaz neguzel iyi yumurta yersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?