biz nisanlı falan değilmişiz bananeymiş!

Kendini bulanmaz hint kumasi saniyor haspam. Eski kiz arkadasinin ardindan atip tutan adamdan kimseye hayir gelmez. Silmekle en iyisini yapmissiniz. Bundan sonra o yazarsa siz cevap vermeyin. Saygisizmis kendileri.

Kendini bi b.. sanmis diyecegim ama b.k b.ktur yani.. iki gün sonra yazarsa şaşma cevabini verir haddini bildirirsin.. salla iyi yolun basinda belli etmis unutup yoluna bakman kolay olur.
muhtemelen yazar..o zaman ne dicemki?bu zamana kadar hep o yazdı zaten bende dırdırcı olarak görülmemek için hiçbişey olmamış gibi konustum..

uzak mesafe miydiniz? hayatına başkası da girmiş olabilir mi? yaşı kaç ki böyle ergen triplerine girmiş bu yahu?
valla inan bilmiyorum yüzde ellim güveniyo yüzde ellim güvenme diyo..zaten bizimki çok yeni o kadar hayatna birini almışmıdır bilmiyorum bu konuyu da konustuk istemesem seninle nie konusayım baskayla konusurdum demişti ikna edici konusmustu off bilmiyorum bunu düşünmek bile üzüyo şu an beni daha dün trip attı bn yazmasam günaydın bile demiyn diye yyaaaaa!

muhtemelen yazar..o zaman ne dicemki?bu zamana kadar hep o yazdı zaten bende dırdırcı olarak görülmemek için hiçbişey olmamış gibi konustum..
Benim hayatima istedigin gibi girip istedigib gibi cikmazsin de olani konus yerinde olsam oyle yapardim.. hem kiskanip hem ilgi bekleyip hemde bana karismazsin diyemezsin de ya tamam yada adam gibi dewam de yolunu secsin..

bide memleketten komsumuz yaa simdi nasıl yüz yüze bakcaz..annesi tabibilmiyo bize gelip onu anlatcak sevgilisi varmıs nisanlanıyo falan die nasıl olcak bilmiyorum

allahn dengesizi ya.. boşver gülüm bu tip erkekten köy de olmuyor kasaba da.. şimdi üzül ağla geçsin

Sizinle sevgili bile olmaktan kaçınmış. Öle insandan zaten uzak durman gerekiyordu. Belliymiş yani baştan ne olduğu . Bi insan ciddiyse adımlarını da ona göre atar. Kıskanıyorsa kesin seviyordur aşıktır diye bir şey maalesef. Yazarsa da yumuşama sakın.

ya sevgili olmaktan o tamam net değildi ama şiir falan yazıp bana teklif etti gibi bişey oldu ama ben erken oldugu için anlamamazlığa vurdum..e kızlardan bahsederken onunla nasıl olmamı beklioki ya bu kadar da mı çalışmıyo kafası?

Kaç yaşında bu kişi?

Kaç yaşında bu kişi?
yasıtız 22.. daha önce hatalarnı söyleyip bırakmaya çalıştığımda sn neden böyle yapıosun hemen arkanı dönüosun hic beni düzeltmeye çalışmıyosun direkt gdiiosun demişti o yüzden dönmüştüm.

Her zaman erkeğin kadından bi kaç yaş büyük olması gerektiğini düşünürüm. Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Kıskandırma çabalarına falan girmiş bide kızlardan bahsederek. Eski sevgilisi içinde iyi konuşmamış. İnşallah senin hakkında da ileri geri konuşmaz.

ona meydan vericek bişey yapmadım hep bi adım gerideydim..denemeye çalıştı keşke yanımda olsan sarılsam falan die tersledim hemen.kendini çok akıllı sanıyo

Ben olsam ne yapardım?
İlişkinin adını koymaktan aciz
Eski sevgilisine k.... diyen
Dünyanın en tepesinde oturuyormuş gibi davranan kişiye sağlam bir tekme atardım.
Bu kadar uzatmanız sizin hatanız. Ne diye hava basıp durursunuz şu mallara.

hiç uğraşma bence değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…