- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi blackwitch7
-
muhtemelen yazar..o zaman ne dicemki?bu zamana kadar hep o yazdı zaten bende dırdırcı olarak görülmemek için hiçbişey olmamış gibi konustum..Kendini bi b.. sanmis diyecegim ama b.k b.ktur yani.. iki gün sonra yazarsa şaşma cevabini verir haddini bildirirsin.. salla iyi yolun basinda belli etmis unutup yoluna bakman kolay olur.
valla inan bilmiyorum yüzde ellim güveniyo yüzde ellim güvenme diyo..zaten bizimki çok yeni o kadar hayatna birini almışmıdır bilmiyorum bu konuyu da konustuk istemesem seninle nie konusayım baskayla konusurdum demişti ikna edici konusmustu off bilmiyorum bunu düşünmek bile üzüyo şu an beniuzak mesafe miydiniz? hayatına başkası da girmiş olabilir mi? yaşı kaç ki böyle ergen triplerine girmiş bu yahu?
Benim hayatima istedigin gibi girip istedigib gibi cikmazsin de olani konus yerinde olsam oyle yapardim.. hem kiskanip hem ilgi bekleyip hemde bana karismazsin diyemezsin de ya tamam yada adam gibi dewam de yolunu secsin..muhtemelen yazar..o zaman ne dicemki?bu zamana kadar hep o yazdı zaten bende dırdırcı olarak görülmemek için hiçbişey olmamış gibi konustum..
allahn dengesizi ya.. boşver gülüm bu tip erkekten köy de olmuyor kasaba da.. şimdi üzül ağla geçsinvalla inan bilmiyorum yüzde ellim güveniyo yüzde ellim güvenme diyo..zaten bizimki çok yeni o kadar hayatna birini almışmıdır bilmiyorum bu konuyu da konustuk istemesem seninle nie konusayım baskayla konusurdum demişti ikna edici konusmustu off bilmiyorum bunu düşünmek bile üzüyo şu an benidaha dün trip attı bn yazmasam günaydın bile demiyn diye yyaaaaa!
facemi falan dondurasım var su an herseyden elimi eteğimi çekesim var yapsam çokmu takıomus gibi görünürüm ya?allahn dengesizi ya.. boşver gülüm bu tip erkekten köy de olmuyor kasaba da.. şimdi üzül ağla geçsin
ya sevgili olmaktan o tamam net değildi ama şiir falan yazıp bana teklif etti gibi bişey oldu ama ben erken oldugu için anlamamazlığa vurdum..e kızlardan bahsederken onunla nasıl olmamı beklioki ya bu kadar da mı çalışmıyo kafası?Sizinle sevgili bile olmaktan kaçınmış. Öle insandan zaten uzak durman gerekiyordu. Belliymiş yani baştan ne olduğu . Bi insan ciddiyse adımlarını da ona göre atar. Kıskanıyorsa kesin seviyordur aşıktır diye bir şey maalesef. Yazarsa da yumuşama sakın.
Kaç yaşında bu kişi?ya sevgili olmaktan o tamam net değildi ama şiir falan yazıp bana teklif etti gibi bişey oldu ama ben erken oldugu için anlamamazlığa vurdum..e kızlardan bahsederken onunla nasıl olmamı beklioki ya bu kadar da mı çalışmıyo kafası?
yasıtız 22.. daha önce hatalarnı söyleyip bırakmaya çalıştığımda sn neden böyle yapıosun hemen arkanı dönüosun hic beni düzeltmeye çalışmıyosun direkt gdiiosun demişti o yüzden dönmüştüm.Kaç yaşında bu kişi?
Her zaman erkeğin kadından bi kaç yaş büyük olması gerektiğini düşünürüm. Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Kıskandırma çabalarına falan girmiş bide kızlardan bahsederek. Eski sevgilisi içinde iyi konuşmamış. İnşallah senin hakkında da ileri geri konuşmaz.yasıtız 22
ona meydan vericek bişey yapmadım hep bi adım gerideydim..denemeye çalıştı keşke yanımda olsan sarılsam falan die tersledim hemen.kendini çok akıllı sanıyoHer zaman erkeğin kadından bi kaç yaş büyük olması gerektiğini düşünürüm. Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Kıskandırma çabalarına falan girmiş bide kızlardan bahsederek. Eski sevgilisi içinde iyi konuşmamış. İnşallah senin hakkında da ileri geri konuşmaz.
Tekrar gelirse içinde kalanları söyle bari. Yumuşama hemen.ona meydan vericek bişey yapmadım hep bi adım gerideydim..denemeye çalıştı keşke yanımda olsan sarılsam falan die tersledim hemen.kendini çok akıllı sanıyo
Bikaç aydır biriyle görüşüyorum kendisi baya kendine güvenen havalı oldugunu düşünen bi tip..biz sevgili gibi konuşuyoduk kendisi ne sevgili olmak ister gbiydi ne istemez gibiydi..bana ima ettiğinde ben zaten yavaş ilerlemek için fazla net bi cevap vermiodum o da tahminimce öyle istiyodu..ayrı şehirlerdeyiz memleketten komsumuz oluyo..görevden dolayı baska bi sehirde..hergün fotografmı fln istiyo iste ne bilim ciddi düşndgne dair bikaç konusması da oldu ama su ane velenmek istemedgne dair de konuştu..yani kıskanıyodu beni bende onu belliydi hani sevgili olma aşamasını biraz astık olduk gibi bişeydi..bugün çok fena kavga ettik benden bıktıgını sürekli trip attgmı isteddiğim olmayınca küsüp değiştigimi söyledi..Ya Allah askına söyleyin karsınıdzakı erkek sürekli size ben öğrenciyken birsürü kızla gezdim tozdum diosa hatta eski sevgilisine k... gibi çok kötü şeyler söylüosa ve bu yasadklarımdan utanmıyorum erkegm yaparım ama sen yapamazsın havalarndaysa siz napardınız?ilişkiyi kesiyorum ben ya da trip atıyorum napim haksızmıyım?hem ciddi ilişki dio hem kızlar agzndan düşmüyo.neyse az önce bana birsürü laf saydı hala şoktayım çok boğuyosun beni falan dedi en sonunda bana koyan laf şu oldu.. ya illa söylettircen sanane biz nişanlı falan değiliz sen öyleymişiz gibi davranıyosun dedi..bende farkında degildim tamam özür dilerim dedim..o da bidaha olmazsa sevinirim dedi..ya şok oldum evet sevgili değildiniz neye şaşırdın diyebilirsiniz ama iki gün önce ilgilenmediğim için erkek kız karısık ortamda arkadaslarımla çalıştğım için kızmıştı ya da sürekli ilgi bekliodu kıskanıyodu onunkı nişanlyms gbi davranmak olmuyo ben yapıncamı oluyo şimdi çözemedim olayı ben..ve bende en son mesajda kusura bakma dedim ve sildim numarasnı faceden flan her yerden..şu an o kadar gururum kırıldıki sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi davrandı yaama öyle değil asıl yakın davranan oydu zaten o yüzden kapılmaya başlamısım farknda olmadan galiba çok cnm sıkıldı ya bi anda o mesajı görünce şok oldum gözlerim doldu nişanlı falan değiliz ne demek ya o zmn nie benmle konusuyosun ilgilenmeynce trip atıosun?baska kız da teklif etmıs ama konumsmamıs beni beklediği için..git konuş dedim bende sıkılmıssın zaten dedim.içime bi öküz oturdu ya keşke ne kadar ilgi göstersee de kapılmasaydım smdi bide aklından çıkar çıkarabilirsen..biraz silkelenmeye ihtiyacım var..en azından haklımıyım hakszmıyım bunu söyleyin de geri dönmüyüm.
hiç uğraşma bence değmezBikaç aydır biriyle görüşüyorum kendisi baya kendine güvenen havalı oldugunu düşünen bi tip..biz sevgili gibi konuşuyoduk kendisi ne sevgili olmak ister gbiydi ne istemez gibiydi..bana ima ettiğinde ben zaten yavaş ilerlemek için fazla net bi cevap vermiodum o da tahminimce öyle istiyodu..ayrı şehirlerdeyiz memleketten komsumuz oluyo..görevden dolayı baska bi sehirde..hergün fotografmı fln istiyo iste ne bilim ciddi düşndgne dair bikaç konusması da oldu ama su ane velenmek istemedgne dair de konuştu..yani kıskanıyodu beni bende onu belliydi hani sevgili olma aşamasını biraz astık olduk gibi bişeydi..bugün çok fena kavga ettik benden bıktıgını sürekli trip attgmı isteddiğim olmayınca küsüp değiştigimi söyledi..Ya Allah askına söyleyin karsınıdzakı erkek sürekli size ben öğrenciyken birsürü kızla gezdim tozdum diosa hatta eski sevgilisine k... gibi çok kötü şeyler söylüosa ve bu yasadklarımdan utanmıyorum erkegm yaparım ama sen yapamazsın havalarndaysa siz napardınız?ilişkiyi kesiyorum ben ya da trip atıyorum napim haksızmıyım?hem ciddi ilişki dio hem kızlar agzndan düşmüyo.neyse az önce bana birsürü laf saydı hala şoktayım çok boğuyosun beni falan dedi en sonunda bana koyan laf şu oldu.. ya illa söylettircen sanane biz nişanlı falan değiliz sen öyleymişiz gibi davranıyosun dedi..bende farkında degildim tamam özür dilerim dedim..o da bidaha olmazsa sevinirim dedi..ya şok oldum evet sevgili değildiniz neye şaşırdın diyebilirsiniz ama iki gün önce ilgilenmediğim için erkek kız karısık ortamda arkadaslarımla çalıştğım için kızmıştı ya da sürekli ilgi bekliodu kıskanıyodu onunkı nişanlyms gbi davranmak olmuyo ben yapıncamı oluyo şimdi çözemedim olayı ben..ve bende en son mesajda kusura bakma dedim ve sildim numarasnı faceden flan her yerden..şu an o kadar gururum kırıldıki sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi davrandı yaama öyle değil asıl yakın davranan oydu zaten o yüzden kapılmaya başlamısım farknda olmadan galiba çok cnm sıkıldı ya bi anda o mesajı görünce şok oldum gözlerim doldu nişanlı falan değiliz ne demek ya o zmn nie benmle konusuyosun ilgilenmeynce trip atıosun?baska kız da teklif etmıs ama konumsmamıs beni beklediği için..git konuş dedim bende sıkılmıssın zaten dedim.içime bi öküz oturdu ya keşke ne kadar ilgi göstersee de kapılmasaydım smdi bide aklından çıkar çıkarabilirsen..biraz silkelenmeye ihtiyacım var..en azından haklımıyım hakszmıyım bunu söyleyin de geri dönmüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?