biz nisanlı falan değilmişiz bananeymiş!

Bence o kızla konuşmaya başlamış o yüzden de senden sıkıldım gibi laflarla da başından atmış uzak durmanı ve bir daha asla konuşmamanı tavsiye ederim

Bence o kızla konuşmaya başlamış o yüzden de senden sıkıldım gibi laflarla da başından atmış uzak durmanı ve bir daha asla konuşmamanı tavsiye ederim
Belki size sacma gelcek ama sanmıyorum yani bugüne kadar hiç böyle olmadı kavgayı başlatan da bendim burda terkeden de bendim öyle hissediyorum

Tavrın gayet güzel . Yine ararsa da tavrını koru .
inşaallah korurum hatta ararmı aramazmı die düşünmek bile yoruyo şu an tamamen unuturum inşaallah..hayatnda baska biri olabilcegi çok canımı yakıyo bide sen böyle yaparsan herkesle sorun yasarsın dedi ya resmen sorunlu ilan etti beni artık mutlu olamazsın der gibi offfff

hiç hiç hiç hazzetmiyorum şu eskı sevgilisinin ya da karısının nişanlısının zartının zurtunun arkasından konuşan tiplemelerı.
hayır bişey de beceremediklerinden ağızlarına vuruyor ne varsa.

ya kızlar benim su an hissettğimi o da hissetsin istiyorum ne ypsam ne desem böyle hisseder?artık yeter yaa gelen giden kazık atıyo benm de bi sınırım var yeter yani bütün erkekler anlaşmıs gibi hayret bişey yaaa

Bana da o teklif eden kızda biraz aklı kalmış gibi geldi .
Konuşmuyorsa bile nasıl olsa peşimde kızlar var deyip rahatlık çökmüş sanırım .
Bence yazacaktır yine ama dönme geri havası sönsün biraz .

Ahh cnm polismi kesin uzak dur derim sana iyi davransa bile evlenince içinden başka bi yaratık çıkıyor bi polis eşi olarak tavsiyem bnm esimde kndine çok beğenir ama alistm artk onun yolundan gidiyorum prim verme senden çok edasinda ol bnce

Tamamen hayatından çıkarmaya çalış bu kişiyi. Konuşmaları doğru gelmedi bana. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Zaten arkadaslarım bile iyi şeyler hissetmio onun hakkında..

egerki öyleyse nasıl unuturum bilmiyorum..zaten kırıldım bide üstüme baska bi kızla konusuosa bilmiyorum..gerçi artk zaten cevap vermicem de..offff bilmiyorum yine de insan gelsin gönlünü alsın istio

Ben çocuğa kızamadım.Böyle muhabbetler yapan birinden rahatsız oluyorsan hayatından çıkartmalısın ama sen çıkaramıyorsun onun yerine yok küsmek yok triple birseyleri çözmeye çalışmıssın aklınca.
Iki lafa kanmışsın dünden razı gibi yeri geldiğindede çocuk sen kimsin diye oturtmuş bir güzel.Ben bunu gördüm.Bundan sonra dikkatli olursun en azından.

egerki öyleyse nasıl unuturum bilmiyorum..zaten kırıldım bide üstüme baska bi kızla konusuosa bilmiyorum..gerçi artk zaten cevap vermicem de..offff bilmiyorum yine de insan gelsin gönlünü alsın istio
Belki konuşmuyordur ama havalı bi tip olduğu için senin dediğine göre o zaman nasıl olsa peşimde başkası da var deyip rahatlık çökmüş olabilir gibi geldi bana . Bence yazacak tekrar .

Belki konuşmuyordur ama havalı bi tip olduğu için senin dediğine göre o zaman nasıl olsa peşimde başkası da var deyip rahatlık çökmüş olabilir gibi geldi bana . Bence yazacak tekrar .
yazarsa cevap vermemek mi ya da ne bilim baska numardan ararsa nasıl davranmam gerekki?öyle bi odunki anlamaz o.işine gelmez.

Eski sevgili ardindan k..diyen bir insan Allah aşkına ne karakteri vardir ne iliskisine saygısı
Sıkışmış ve hemen biz daha bisey degilize getirmiş
Lütfen böylesine tenezzul bile etme

canım cıkarttm daha önce..yine kendisi ikna etti öyle olunca inandım ne bilim ya da inanmak istedim samimi geldi..2 gün önce de sana baglanmaktan cok korkuyorum fln demsti bnde sasırdım nasıl davrancgmı.

Eski sevgili ardindan k..diyen bir insan Allah aşkına ne karakteri vardir ne iliskisine saygısı
Sıkışmış ve hemen biz daha bisey degilize getirmiş
Lütfen böylesine tenezzul bile etme
evet durum tam olarak bu..haklısın demekki her sıkıstıgında yüzüstü bırakılcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…