- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Bence o kızla konuşmaya başlamış o yüzden de senden sıkıldım gibi laflarla da başından atmış uzak durmanı ve bir daha asla konuşmamanı tavsiye ederimBikaç aydır biriyle görüşüyorum kendisi baya kendine güvenen havalı oldugunu düşünen bi tip..biz sevgili gibi konuşuyoduk kendisi ne sevgili olmak ister gbiydi ne istemez gibiydi..bana ima ettiğinde ben zaten yavaş ilerlemek için fazla net bi cevap vermiodum o da tahminimce öyle istiyodu..ayrı şehirlerdeyiz memleketten komsumuz oluyo..görevden dolayı baska bi sehirde..hergün fotografmı fln istiyo iste ne bilim ciddi düşndgne dair bikaç konusması da oldu ama su ane velenmek istemedgne dair de konuştu..yani kıskanıyodu beni bende onu belliydi hani sevgili olma aşamasını biraz astık olduk gibi bişeydi..bugün çok fena kavga ettik benden bıktıgını sürekli trip attgmı isteddiğim olmayınca küsüp değiştigimi söyledi..Ya Allah askına söyleyin karsınıdzakı erkek sürekli size ben öğrenciyken birsürü kızla gezdim tozdum diosa hatta eski sevgilisine k... gibi çok kötü şeyler söylüosa ve bu yasadklarımdan utanmıyorum erkegm yaparım ama sen yapamazsın havalarndaysa siz napardınız?ilişkiyi kesiyorum ben ya da trip atıyorum napim haksızmıyım?hem ciddi ilişki dio hem kızlar agzndan düşmüyo.neyse az önce bana birsürü laf saydı hala şoktayım çok boğuyosun beni falan dedi en sonunda bana koyan laf şu oldu.. ya illa söylettircen sanane biz nişanlı falan değiliz sen öyleymişiz gibi davranıyosun dedi..bende farkında degildim tamam özür dilerim dedim..o da bidaha olmazsa sevinirim dedi..ya şok oldum evet sevgili değildiniz neye şaşırdın diyebilirsiniz ama iki gün önce ilgilenmediğim için erkek kız karısık ortamda arkadaslarımla çalıştğım için kızmıştı ya da sürekli ilgi bekliodu kıskanıyodu onunkı nişanlyms gbi davranmak olmuyo ben yapıncamı oluyo şimdi çözemedim olayı ben..ve bende en son mesajda kusura bakma dedim ve sildim numarasnı faceden flan her yerden..şu an o kadar gururum kırıldıki sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi davrandı yaama öyle değil asıl yakın davranan oydu zaten o yüzden kapılmaya başlamısım farknda olmadan galiba çok cnm sıkıldı ya bi anda o mesajı görünce şok oldum gözlerim doldu nişanlı falan değiliz ne demek ya o zmn nie benmle konusuyosun ilgilenmeynce trip atıosun?baska kız da teklif etmıs ama konumsmamıs beni beklediği için..git konuş dedim bende sıkılmıssın zaten dedim.içime bi öküz oturdu ya keşke ne kadar ilgi göstersee de kapılmasaydım smdi bide aklından çıkar çıkarabilirsen..biraz silkelenmeye ihtiyacım var..en azından haklımıyım hakszmıyım bunu söyleyin de geri dönmüyüm.
Belki size sacma gelcek ama sanmıyorum yani bugüne kadar hiç böyle olmadı kavgayı başlatan da bendim burda terkeden de bendim öyle hissediyorumBence o kızla konuşmaya başlamış o yüzden de senden sıkıldım gibi laflarla da başından atmış uzak durmanı ve bir daha asla konuşmamanı tavsiye ederim
inşaallah korurum hatta ararmı aramazmı die düşünmek bile yoruyo şu an tamamen unuturum inşaallah..hayatnda baska biri olabilcegi çok canımı yakıyo bide sen böyle yaparsan herkesle sorun yasarsın dedi ya resmen sorunlu ilan etti beni artık mutlu olamazsın der gibiTavrın gayet güzel . Yine ararsa da tavrını koru .
Zaten arkadaslarım bile iyi şeyler hissetmio onun hakkında..Ahh cnm polismikesin uzak dur derim sana iyi davransa bile evlenince içinden başka bi yaratık çıkıyor bi polis eşi olarak tavsiyem bnm esimde kndine çok beğenir ama alistm artk onun yolundan gidiyorum prim verme senden çok edasinda ol bnce
egerki öyleyse nasıl unuturum bilmiyorum..zaten kırıldım bide üstüme baska bi kızla konusuosa bilmiyorum..gerçi artk zaten cevap vermicem de..offff bilmiyorum yine de insan gelsin gönlünü alsın istioBana da o teklif eden kızda biraz aklı kalmış gibi geldi .
Konuşmuyorsa bile nasıl olsa peşimde kızlar var deyip rahatlık çökmüş sanırım .
Bence yazacaktır yine ama dönme geri havası sönsün biraz .
anlamadım?Biz bunları anlattık..
Belki konuşmuyordur ama havalı bi tip olduğu için senin dediğine göre o zaman nasıl olsa peşimde başkası da var deyip rahatlık çökmüş olabilir gibi geldi bana . Bence yazacak tekrar .egerki öyleyse nasıl unuturum bilmiyorum..zaten kırıldım bide üstüme baska bi kızla konusuosa bilmiyorum..gerçi artk zaten cevap vermicem de..offff bilmiyorum yine de insan gelsin gönlünü alsın istio
yazarsa cevap vermemek mi ya da ne bilim baska numardan ararsa nasıl davranmam gerekki?öyle bi odunki anlamaz o.işine gelmez.Belki konuşmuyordur ama havalı bi tip olduğu için senin dediğine göre o zaman nasıl olsa peşimde başkası da var deyip rahatlık çökmüş olabilir gibi geldi bana . Bence yazacak tekrar .
canım cıkarttm daha önce..yine kendisi ikna etti öyle olunca inandım ne bilim ya da inanmak istedim samimi geldi..2 gün önce de sana baglanmaktan cok korkuyorum fln demsti bnde sasırdım nasıl davrancgmı.Ben çocuğa kızamadım.Böyle muhabbetler yapan birinden rahatsız oluyorsan hayatından çıkartmalısın ama sen çıkaramıyorsun onun yerine yok küsmek yok triple birseyleri çözmeye çalışmıssın aklınca.
Iki lafa kanmışsın dünden razı gibi yeri geldiğindede çocuk sen kimsin diye oturtmuş bir güzel.Ben bunu gördüm.Bundan sonra dikkatli olursun en azından.
evet durum tam olarak bu..haklısın demekki her sıkıstıgında yüzüstü bırakılcam.Eski sevgili ardindan k..diyen bir insan Allah aşkına ne karakteri vardir ne iliskisine saygısı
Sıkışmış ve hemen biz daha bisey degilize getirmiş
Lütfen böylesine tenezzul bile etme
savunması da yaptım pişman değilim ama artık yapmıcam:)) ne yardan vazgecio ne serden.Bir kizla erkek muhabbeti yapmama derecesi nisanlilik rutbesine erismesiymis demek. Enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?