biz nisanlı falan değilmişiz bananeymiş!

B blackwitch7 hala terk etmedin mi bu adamı, totosu tavan yapmış terk et de sert bir düşüş yaşasın, ben erkeğim yaparım demek yok, kadın da yapmayacak erkek de, ataerkil toplumun başını çeken adamla ne işin var, bas tekmeyi.

Terkettim tekrar ikna etmişti beni dün son noktyı koydum ama artk olmucak..terkediyorum 4 gün sonra hicbişey olmamıs gibi napıosun dio artık konussun o teklif eden kızla yeter yani sabrım da bi yere kadar.hem kıskanıyo hem sıkılıyo çözemedim.

bi ara da zaten neymiş kendisi polisya arkadasları hep öğretmen ve atanmıs kız bulup evleniolarmıs..bunu da sakayla karısık söyledi..hey Allahım ya devir iyice bozuldu artık erkekler kadınların parasına göz diker olmus hic evi ben geindiririm falan demek yok özelde calımıcakmıs memur olmak zorundaymıs hadsiz.bi meslegim yüzünden laf sokmadıgı kalmıstı.

Aynısı başıma geldi. Çok mutsuz olursun.

Adam nasi bi hava attiysa sen kendin isucku hissetmissin.O sana karisacak sen karismicaksin. Ne akilli..Bide eski kizlar dilinden düsmüyor ve arkalarindanda kötü konusuyor..Geri dönmeyi düsünürsen diye yazıyorum adam sandigin moronu özet anlaminda..Sana resmen hakaret etmis bide özür dilemissin ben olsam sen kimsin de benle böyle konusuyosun züppe der dehlerdim..Kendini bi halt sananlari boğmak istiyorum

Allah bilir ya üni mezunu falan da değildir boş boş sana hava atıyor dangalak sen de ben üni mezunu olucam evleneceğim kişi de üni mezunu olmazsa zaten evlenmem deseydin de mars olsaydı azıcık

e bu kadar zamandır niye hala sevgili olmadınız? uzarsa böyle olur işte..

ay iyi de polis havalı bi meslek değil ki gayet sıradan hatta düşük bi meslek bi çok kız dönüp bakmaz bile

Allah bilir ya üni mezunu falan da değildir boş boş sana hava atıyor dangalak sen de ben üni mezunu olucam evleneceğim kişi de üni mezunu olmazsa zaten evlenmem deseydin de mars olsaydı azıcık
Evet değil o yüzden biraz kompleksli açıktan üni bitirmeye çalışıyodu.. bunun gibiler devlet memuru oluyo yaaa of bide gecmiş hava atıyo mal.

e bu kadar zamandır niye hala sevgili olmadınız? uzarsa böyle olur işte..
şu an uzaktayız birbirimize telefonla konusurken sevgili olmak nasıl olur bilemedim..bide o da bende aynı sekilde düşünüoduk galiba erken oldugunu yani..

ya ben mühendislik okuyorum atanmam zor farkındayım bende napim aklıma yatkın bi yere kabul edilinceye kadar çalışırım bi yerde para biriktiririm böyle düşünüyorum..sen gel bana senin üniversitende okuyan birini ben olsam işe almam falan de..üstüne arkadasları öğretmen eş arıyo her meslekten olmaz die bana laf sok.şimdi bunun adı erkeklikmi soruyorum size ? hayır empati yapıyorum ben erkek olcam da karsımdaki kızın mesleğini sorgulucam öylemi?memur olmazsan olmaz diccem??? sen kimsin acabaaa???sen bi otur nasıl bıu kızı evlendkten sonra rahat ettiririm diye kendine sor cabala..bu devir beni herseyden soğuttu artık erkekler de erkek gibi değil.

Evet değil o yüzden biraz kompleksli açıktan üni bitirmeye çalışıyodu.. bunun gibiler devlet memuru oluyo yaaa of bide gecmiş hava atıyo mal.
Sen de olursun inş merak etme o adamdan uzak durursan her şeyin yolunda gider emin ol, mesaj yazarsa cevap yazma artık kudursun

Doğru düzgün adam da var, hepsini bir sanma, moralini bozma sen cizgini kaybetme, okulunu bitir, mesleğini eline al, öğretmenlik okusak daha rahat işimiz olurdu en azından atanma sıkıntısı olurdu çok çalışırdık atanırdık, ben de hukuk okuyorum biliyorsun bizde de hep torpil işi dönüyor, allaha bıraktım kendimi o en güzelini bilir, kendini geliştirmeye bak sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…