- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi blackwitch7
-
B blackwitch7 hala terk etmedin mi bu adamı, totosu tavan yapmış terk et de sert bir düşüş yaşasın, ben erkeğim yaparım demek yok, kadın da yapmayacak erkek de, ataerkil toplumun başını çeken adamla ne işin var, bas tekmeyi.Bikaç aydır biriyle görüşüyorum kendisi baya kendine güvenen havalı oldugunu düşünen bi tip..biz sevgili gibi konuşuyoduk kendisi ne sevgili olmak ister gbiydi ne istemez gibiydi..bana ima ettiğinde ben zaten yavaş ilerlemek için fazla net bi cevap vermiodum o da tahminimce öyle istiyodu..ayrı şehirlerdeyiz memleketten komsumuz oluyo..görevden dolayı baska bi sehirde..hergün fotografmı fln istiyo iste ne bilim ciddi düşndgne dair bikaç konusması da oldu ama su ane velenmek istemedgne dair de konuştu..yani kıskanıyodu beni bende onu belliydi hani sevgili olma aşamasını biraz astık olduk gibi bişeydi..bugün çok fena kavga ettik benden bıktıgını sürekli trip attgmı isteddiğim olmayınca küsüp değiştigimi söyledi..Ya Allah askına söyleyin karsınıdzakı erkek sürekli size ben öğrenciyken birsürü kızla gezdim tozdum diosa hatta eski sevgilisine k... gibi çok kötü şeyler söylüosa ve bu yasadklarımdan utanmıyorum erkegm yaparım ama sen yapamazsın havalarndaysa siz napardınız?ilişkiyi kesiyorum ben ya da trip atıyorum napim haksızmıyım?hem ciddi ilişki dio hem kızlar agzndan düşmüyo.neyse az önce bana birsürü laf saydı hala şoktayım çok boğuyosun beni falan dedi en sonunda bana koyan laf şu oldu.. ya illa söylettircen sanane biz nişanlı falan değiliz sen öyleymişiz gibi davranıyosun dedi..bende farkında degildim tamam özür dilerim dedim..o da bidaha olmazsa sevinirim dedi..ya şok oldum evet sevgili değildiniz neye şaşırdın diyebilirsiniz ama iki gün önce ilgilenmediğim için erkek kız karısık ortamda arkadaslarımla çalıştğım için kızmıştı ya da sürekli ilgi bekliodu kıskanıyodu onunkı nişanlyms gbi davranmak olmuyo ben yapıncamı oluyo şimdi çözemedim olayı ben..ve bende en son mesajda kusura bakma dedim ve sildim numarasnı faceden flan her yerden..şu an o kadar gururum kırıldıki sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi davrandı yaama öyle değil asıl yakın davranan oydu zaten o yüzden kapılmaya başlamısım farknda olmadan galiba çok cnm sıkıldı ya bi anda o mesajı görünce şok oldum gözlerim doldu nişanlı falan değiliz ne demek ya o zmn nie benmle konusuyosun ilgilenmeynce trip atıosun?baska kız da teklif etmıs ama konumsmamıs beni beklediği için..git konuş dedim bende sıkılmıssın zaten dedim.içime bi öküz oturdu ya keşke ne kadar ilgi göstersee de kapılmasaydım smdi bide aklından çıkar çıkarabilirsen..biraz silkelenmeye ihtiyacım var..en azından haklımıyım hakszmıyım bunu söyleyin de geri dönmüyüm.
Terkettim tekrar ikna etmişti beni dün son noktyı koydum ama artk olmucak..terkediyorum 4 gün sonra hicbişey olmamıs gibi napıosun dioB blackwitch7 hala terk etmedin mi bu adamı, totosu tavan yapmış terk et de sert bir düşüş yaşasın, ben erkeğim yaparım demek yok, kadın da yapmayacak erkek de, ataerkil toplumun başını çeken adamla ne işin var, bas tekmeyi.
Evet canım o.Bu o polis olan çocuk mu ?
bi ara da zaten neymiş kendisi polisya arkadasları hep öğretmen ve atanmıs kız bulup evleniolarmıs..bunu da sakayla karısık söyledi..hey Allahım ya devir iyice bozuldu artık erkekler kadınların parasına göz diker olmus hic evi ben geindiririm falan demek yok özelde calımıcakmıs memur olmak zorundaymıs hadsiz.bi meslegim yüzünden laf sokmadıgı kalmıstı.
Allah bilir ya üni mezunu falan da değildir boş boş sana hava atıyor dangalakbi ara da zaten neymiş kendisi polisya arkadasları hep öğretmen ve atanmıs kız bulup evleniolarmıs..bunu da sakayla karısık söyledi..hey Allahım ya devir iyice bozuldu artık erkekler kadınların parasına göz diker olmus hic evi ben geindiririm falan demek yok özelde calımıcakmıs memur olmak zorundaymıs hadsiz.bi meslegim yüzünden laf sokmadıgı kalmıstı.
e bu kadar zamandır niye hala sevgili olmadınız? uzarsa böyle olur işte..Bikaç aydır biriyle görüşüyorum kendisi baya kendine güvenen havalı oldugunu düşünen bi tip..biz sevgili gibi konuşuyoduk kendisi ne sevgili olmak ister gbiydi ne istemez gibiydi..bana ima ettiğinde ben zaten yavaş ilerlemek için fazla net bi cevap vermiodum o da tahminimce öyle istiyodu..ayrı şehirlerdeyiz memleketten komsumuz oluyo..görevden dolayı baska bi sehirde..hergün fotografmı fln istiyo iste ne bilim ciddi düşndgne dair bikaç konusması da oldu ama su ane velenmek istemedgne dair de konuştu..yani kıskanıyodu beni bende onu belliydi hani sevgili olma aşamasını biraz astık olduk gibi bişeydi..bugün çok fena kavga ettik benden bıktıgını sürekli trip attgmı isteddiğim olmayınca küsüp değiştigimi söyledi..Ya Allah askına söyleyin karsınıdzakı erkek sürekli size ben öğrenciyken birsürü kızla gezdim tozdum diosa hatta eski sevgilisine k... gibi çok kötü şeyler söylüosa ve bu yasadklarımdan utanmıyorum erkegm yaparım ama sen yapamazsın havalarndaysa siz napardınız?ilişkiyi kesiyorum ben ya da trip atıyorum napim haksızmıyım?hem ciddi ilişki dio hem kızlar agzndan düşmüyo.neyse az önce bana birsürü laf saydı hala şoktayım çok boğuyosun beni falan dedi en sonunda bana koyan laf şu oldu.. ya illa söylettircen sanane biz nişanlı falan değiliz sen öyleymişiz gibi davranıyosun dedi..bende farkında degildim tamam özür dilerim dedim..o da bidaha olmazsa sevinirim dedi..ya şok oldum evet sevgili değildiniz neye şaşırdın diyebilirsiniz ama iki gün önce ilgilenmediğim için erkek kız karısık ortamda arkadaslarımla çalıştğım için kızmıştı ya da sürekli ilgi bekliodu kıskanıyodu onunkı nişanlyms gbi davranmak olmuyo ben yapıncamı oluyo şimdi çözemedim olayı ben..ve bende en son mesajda kusura bakma dedim ve sildim numarasnı faceden flan her yerden..şu an o kadar gururum kırıldıki sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi davrandı yaama öyle değil asıl yakın davranan oydu zaten o yüzden kapılmaya başlamısım farknda olmadan galiba çok cnm sıkıldı ya bi anda o mesajı görünce şok oldum gözlerim doldu nişanlı falan değiliz ne demek ya o zmn nie benmle konusuyosun ilgilenmeynce trip atıosun?baska kız da teklif etmıs ama konumsmamıs beni beklediği için..git konuş dedim bende sıkılmıssın zaten dedim.içime bi öküz oturdu ya keşke ne kadar ilgi göstersee de kapılmasaydım smdi bide aklından çıkar çıkarabilirsen..biraz silkelenmeye ihtiyacım var..en azından haklımıyım hakszmıyım bunu söyleyin de geri dönmüyüm.
ay iyi de polis havalı bi meslek değil ki gayet sıradan hatta düşük bi meslekay o kadar sasırdımki o lafa yani bi an kaldım öyle aglmaaklı oldumo an içimden sadece özür dileyip herseyini silip hayatmdan çıkarmak geldi öyle yaptım aynen kendne çok güveniyo polis bu forması kızlarn dikkatni çok çekiomuş flan aman Allahım havalarda.
Evet değil o yüzden biraz kompleksli açıktan üni bitirmeye çalışıyodu.. bunun gibiler devlet memuru oluyo yaaa of bide gecmiş hava atıyo mal.Allah bilir ya üni mezunu falan da değildir boş boş sana hava atıyor dangalaksen de ben üni mezunu olucam evleneceğim kişi de üni mezunu olmazsa zaten evlenmem deseydin de mars olsaydı azıcık
şu an uzaktayız birbirimize telefonla konusurken sevgili olmak nasıl olur bilemedim..bide o da bende aynı sekilde düşünüoduk galiba erken oldugunu yani..e bu kadar zamandır niye hala sevgili olmadınız? uzarsa böyle olur işte..
sen bide ona sor bütün kızlar üniformasına dönüp dönüp bakıomus.ay iyi de polis havalı bi meslek değil ki gayet sıradan hatta düşük bi meslekbi çok kız dönüp bakmaz bile
Sen de olursun inş merak etme o adamdan uzak durursan her şeyin yolunda gider emin ol, mesaj yazarsa cevap yazma artık kudursunEvet değil o yüzden biraz kompleksli açıktan üni bitirmeye çalışıyodu.. bunun gibiler devlet memuru oluyo yaaa of bide gecmiş hava atıyo mal.
Doğru düzgün adam da var, hepsini bir sanma, moralini bozma sen cizgini kaybetme, okulunu bitir, mesleğini eline al, öğretmenlik okusak daha rahat işimiz olurdu en azından atanma sıkıntısı olurdu çok çalışırdık atanırdık, ben de hukuk okuyorum biliyorsun bizde de hep torpil işi dönüyor, allaha bıraktım kendimi o en güzelini bilir, kendini geliştirmeye bak sen.ya ben mühendislik okuyorum atanmam zor farkındayım bende napim aklıma yatkın bi yere kabul edilinceye kadar çalışırım bi yerde para biriktiririm böyle düşünüyorum..sen gel bana senin üniversitende okuyan birini ben olsam işe almam falan de..üstüne arkadasları öğretmen eş arıyo her meslekten olmaz die bana laf sok.şimdi bunun adı erkeklikmi soruyorum size ? hayır empati yapıyorum ben erkek olcam da karsımdaki kızın mesleğini sorgulucam öylemi?memur olmazsan olmaz diccem??? sen kimsin acabaaa???sen bi otur nasıl bıu kızı evlendkten sonra rahat ettiririm diye kendine sor cabala..bu devir beni herseyden soğuttu artık erkekler de erkek gibi değil.
Bende üni mezunu yurtdisinda yuksek lisanslar doktoralar yapmis sandimdi. Bu neyin ozguveni. Kurtuldugun iyi olmusEvet değil o yüzden biraz kompleksli açıktan üni bitirmeye çalışıyodu.. bunun gibiler devlet memuru oluyo yaaa of bide gecmiş hava atıyo mal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?