Biz para basıyoruz sanki

Naznazli672

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
147
44
13
35
Herkese iyi geceler ben konuya gireyim hemen eşim bu ayın içinde babasına 3bin tl verdi şimdi de annesi umreye gidecek diye ona 1.5 bin tl verecek ben sinirden kudurdum ama bişey demedim sizce demeli miyim bu arada tüm kardeşler aynı miktarı veriyorlar yani yardımlaşmak iyidir ama bir ayın içinde bu ikinci olacak valla bıktım artık sizce napmalıyım kızlar

Son düzenleme:
Bütün kardeşlerden alıyorlarmış işte demek ki sadece sizi sömürmüyorlar, yapacak birşey yok söyleseniz eşinize ters gelebilir.Söylerseniz de güzel bir dille anlatmaya çalışın

Sessiz kalman gerek.. Evlatları sonuçta. empati kur.

Sürekli eşinizden para alsalardı haklı olurdunuz ancak bu sık olmayan birşey ise söyleyecek sözünüz yok, tabi bu sizi maddi olarak sıkıntıya sokmuyorsa.

Surekli ivir zivir seyler icin para almiyorlarsa , ustelik tum kardesler ayni miktari veriyorsa sıkıntı olmamalı bence.

Tüm kardeşlerden alınıyorsa sessiz kalmalısınız, hem kalbinizi bozmayın hayır için kullanılıyormuş.
Konuşursanız kötü gelin olursunuz..

Bir önceki konunuzda da 'eşimin ailesinin birbirine bağlı olmasına katlanamıyorum demiştiniz.şimdi de yakamızdan düşmüyorlar demek, bu kadar kötü olmaya gerek yok ölümlü dünyada. Sizi okuyanca tek aklıma gelen Allah çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın

Siz bence sorunlusunuz. Çünkü dün açtığınız konuda da kv nizin sizi el üstünde tuttuğu halde onlara gitmek istemiyor oluşunuz ve de bugüne kadar da eşinizin hep sizin ailenize karşı iyi olduğunu da söylemişsiniz. Valla eşiniz sizin bu triplerinizi çekiyorsa ne mutlu size. Her erkek dayanmaz yeter der resti çeker yani..

Siz bence sorunlusunuz. Çünkü dün açtığınız konuda da kv nizin sizi el üstünde tuttuğu halde onlara gitmek istemiyor oluşunuz ve de bugüne kadar da eşinizin hep sizin ailenize karşı iyi olduğunu da söylemişsiniz. Valla eşiniz sizin bu triplerinizi çekiyorsa ne mutlu size. Her erkek dayanmaz yeter der resti çeker yani..

Parayi geri veriyorlar mi ?evet se sorun yok bence aksi taktirde sizi darda birakiyorsa siz zorluk yasiyorsaniz esiniz yaptigi dogru degil.

İnsanın durumu varken anne babasının hac umre masrafına da destek olmayacaksa ölsün yani. Adamın kendi parası seni darda bırakmıyorsa tabiki de verecek.
Ne kadar ayıp şeyler konuşuyorsunuz. İlerde sizin gelininiz de sizin hakkınızda böyle düşünür. İçiniz acır.
Yapmayın, üç günlük dünya. Eşiniz anne babasıyla ilgilenmekle yükümlü. Hayırlı evlatlarmış helal olsun .

Arkadaşlar her ay zaten babasına+ünide okuyan kardeşine para veriyor üstüne bu ay önce araba alıyor diye tüm kardeşler babaya para verdi 3 bin civarı sonra da bir ay geçmeden annesi çıktı geri ödeme falan değil yani borç vermiyoruz durumumuz iyi çok şükür ama ben sürekli bi bahaneyle para istenmesine dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…