- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Naznazli672
-
valla en mantıklı yorum. direkt benim de bu aklıma geldi. fakire farz değil bişey değil herkesi zora sokup paratoplayıp sevaba girdiklerini mi zannediyolar. sonuçta o parada konu sahibinin hakkı da var ama rızası yok.
Bildiğim kadarıyla haca kendi paranla gidebilirsin sadece.Bizde karşıladık hac - umre evladınız ilerde sizin için maddi yardım yaparsa sevinirsiniz değil mi ? Ben böyle düşündüm sessiz kaldım.
Kul bilmese Allah bilir.
Arkadaşlar her ay zaten babasına+ünide okuyan kardeşine para veriyor üstüne bu ay önce araba alıyor diye tüm kardeşler babaya para verdi 3 bin civarı sonra da bir ay geçmeden annesi çıktı geri ödeme falan değil yani borç vermiyoruz durumumuz iyi çok şükür ama ben sürekli bi bahaneyle para istenmesine dayanamıyorum
maddi durumunuz yerinde mi?Herkese iyi geceler ben konuya gireyim hemen eşim bu ayın içinde babasına 3bin tl verdi şimdi de annesi umreye gidecek diye ona 1.5 bin tl verecek ben sinirden kudurdum ama bişey demedim sizce demeli miyim bu arada tüm kardeşler aynı miktarı veriyorlar yani yardımlaşmak iyidir ama bir ayın içinde bu ikinci olacak valla bıktım artık bir türlü düşmüyorlar yakamızdan sizce napmalıyım kızlar
yani baştan kıl düştü meseleye
Aynı durumda sizin anneniz babanız olsaydı ne yapardınız? Yakamızdan düşmediler tanımı çok kötü olmuş. Kendi anneniz babanız için de aynı şeyi mi söylerdiniz? Ha bir ayın içinde çok sıkıșmıș olabilirsiniz ama yakamızdan düșmediler demek yerine eşinizle konuşup çözüm arayabilirsiniz. Benim kocam ailem için yakamızdan düşmediler dese ona ne saygım kalır ne sevgim.Herkese iyi geceler ben konuya gireyim hemen eşim bu ayın içinde babasına 3bin tl verdi şimdi de annesi umreye gidecek diye ona 1.5 bin tl verecek ben sinirden kudurdum ama bişey demedim sizce demeli miyim bu arada tüm kardeşler aynı miktarı veriyorlar yani yardımlaşmak iyidir ama bir ayın içinde bu ikinci olacak valla bıktım artık bir türlü düşmüyorlar yakamızdan sizce napmalıyım kızlar
Umre icin hac icin vermesi cok buyuk sevap.Boyle olmasa bile anneye babaya yardim etmek zaten sevap.Bunun disinda tum kardesler veriyormua siz vermezseniz digerlerine haksizlik ve hatta kul hakki.Ne guzel verebiliyorsunuz veriyorsunuz.Sorun bunun neresinde.Insanlar ellere veriyor yardim ediyor hacca gitsin umreye gitsin diye esiniz annesine babasina vermis cok muHerkese iyi geceler ben konuya gireyim hemen eşim bu ayın içinde babasına 3bin tl verdi şimdi de annesi umreye gidecek diye ona 1.5 bin tl verecek ben sinirden kudurdum ama bişey demedim sizce demeli miyim bu arada tüm kardeşler aynı miktarı veriyorlar yani yardımlaşmak iyidir ama bir ayın içinde bu ikinci olacak valla bıktım artık bir türlü düşmüyorlar yakamızdan sizce napmalıyım kızlar
Bence de alınacak arabayla ayda gönderilen 5 bin bizi etkilemeyecek diyen kişinin ayda 10 binden az kazanmaması lazımKk hatunları bugun pek iyimser:)
Siz ne kadar kazanıyosunuzki bi ayda 4.5 bin ve3iyorsunuz
Bence çok bi meblağ bu.
Parası olmayan umreye neden giderki sonucta siz bi ailenizin ve rızanız alınmadan verilmiş.ibadet böyle olmamalı.kimseyi zora sokmamalı
Kk hatunları bugun pek iyimser:)
Siz ne kadar kazanıyosunuzki bi ayda 4.5 bin ve3iyorsunuz
Bence çok bi meblağ bu.
Parası olmayan umreye neden giderki sonucta siz bi ailenizin ve rızanız alınmadan verilmiş.ibadet böyle olmamalı.kimseyi zora sokmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?