Biz para basıyoruz sanki

sizinde iyi bir geliriniz var siz ailenize para gönderiyor musunuz? o bu kadar paralar gönderebiliyorsa sizin de ailenize yardımcı olmanız örn: ev alırlarsa evin kredisine her ay 500 veya daha fazla ya da yeni alınacak değiştirilecek arabaya para yardımı yapmak gibi vs.. bu da gayet normal birşey. Onu anne baba yetiştirip para kazanmasını sağladıysa siz de ağaçtan çıkmadınız, sizin de aileniz var..
siz para harcamazsanız tabiki erkeklerin para verecek çok yeri olur; işte çalışıyorum hiçir şey yetişmiyor deyip eve temizlikçi tutabilirsiniz, tırnaklarım çok kötü görünüyor manikür pedikür yaptırmam gerek diyebilirsiniz veya hep bu kadar rahatlıkla gelecekte çalışabilecekmiyiz artık başımızı sokacak biryerimiz olmalı deyip yeni bir ev alabilirsiniz. bence sizde bu yüzden hatalar var hep içinize atarsanız çabuk yaşlanırsınız.

Bende gönderiyorum tabi ihtiyaçları olduğunda mesela annemin ev kirası için bu ay yardım edecem ama bizimki ihtiyaç zorunluluk yani

peki bu parayı kendi aileniz istese ne düşünürdünüz?
ben eşitlikten yanayımdır çocukların hepsi veriyorsa sıkıntı çıkarma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…