- Konu Sahibi Naznazli672
-
Valla benm eşimde almaz bide vermek derdine düşer. Biz bi ayı zor bitiriyoruz. Ben ne alaka ya falan derim tabi keyfi olan şeyler için. Yoksa hastalıkta falan o demedn ben yapalım derm. Yani duruma göre değişir bnceHerkese iyi geceler ben konuya gireyim hemen eşim bu ayın içinde babasına 3bin tl verdi şimdi de annesi umreye gidecek diye ona 1.5 bin tl verecek ben sinirden kudurdum ama bişey demedim sizce demeli miyim bu arada tüm kardeşler aynı miktarı veriyorlar yani yardımlaşmak iyidir ama bir ayın içinde bu ikinci olacak valla bıktım artık bir türlü düşmüyorlar yakamızdan sizce napmalıyım kızlar
Ayrı şehire gitseniz bile para gönderebilir eşinizBi önceki konuda da eşimin ailesine bağlılığından rahatsız oluyorum demiştim arkadaşlar inanın çok yoruldum bakın ben mesleğimi elde edene kadar gece gündüz ders çalıştım ben 4 bin eşim 6 ile 7bin arası alıyor ama hiç birşey kalmıyor geriye düğünü kendimiz yaptık kredi çekip araba aldık kendimize zaten aylık 6 bini gidiyor ben vijdanlı bir insanım gerçekten sağlıktı yeme içmeydi gibi zorunlu şeylerde yardım etsin dedim ya ayda 500 babasına 300 ünideki kardeşine veriyor birde arada böyle ekstra şeyler çıkarıyorlar üstüne üstlük hiç birşeylerinden kısmıyorlar kp cebinde 14tllik sigara benim hiç bir masrafım yok tamam eşim benim ailemden de kısmaz nezaman ihtiyaçları olsa gönderelim der ama benim rahatsız olduğum eşimin elinin bukadar açık olması hiç gözü yok para da pulda ama dediğim gibi ben bunları eşimle konuşmak istemiyorum çünkü konuşursam çok dolu olduğum için patlarım hani o da altta kalmaz o yüzden istediğim arkadaşlar başka bir şehire taşınmak
Mantıklı bir yorum teşekürlerAyrı şehire gitseniz bile para gönderebilir eşiniz
Bence siz bir yere tayin isteyin ve borcunuz biter bitmez bir ev kredisine falan girişin
Anlaşılan aile nasıl olsa bu kadar kazanıyorlar diye hep sizden istemeye devam edecek
Ama çalışsan kadun hem eve para getiriyor çoğunlukla maaş kartını koca alıyor almasa da kadın katkıda bulunuyor artı ev işleri yine kadının üstüne kalıyor çocuk yükü kadında.Çalışan kadının buyüzden para tasarrufunda daha çok hakkı var hem de nasıl var.Çalışmayının da var ama çalışan kadar olamaz .Evet her insan anne ve babasina yardim etmeli ama tekrar yaziyorum YARDIM. Şahsen araba veya ümre yardımlaşma degil benim gözümde. Hastalik filan olur insan lafini etmez zaten.
Ben bazi arkadaşların konu sahibine yüklenmesini yanliş buldum. Kadin çalışsa da çalışmasa da o bütçe ikisinindir. Cifte standart uygulamak hoş degil. Kadin evde çalışıyor. Yani günlüğüne 50 liraya yardimca tutsa 20 günde 1000tl yapar...
Çalışmayan kadinin söz hakki yokdur yaklaşımı bence dogru degil.
Kendi eviniz arabanız var mı?Yoksa size de yazık.Çalışıyorum borcumuz var elimizde para kalmıyor düğün borçlarını beraber ödüyoruz ama gelirimizde iyi
Arkadaşlar her ay zaten babasına+ünide okuyan kardeşine para veriyor üstüne bu ay önce araba alıyor diye tüm kardeşler babaya para verdi 3 bin civarı sonra da bir ay geçmeden annesi çıktı geri ödeme falan değil yani borç vermiyoruz durumumuz iyi çok şükür ama ben sürekli bi bahaneyle para istenmesine dayanamıyorum
Araba almak ihtiyaç mıdırbahane dediginiz ihtiyac ve tum kardesler ayni miktarda veriyor.. ellerinden operim oyle duyarli cocuklar yetistiren anne babanin.
durumunuzda iyiymis neden kinlenip duruyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?