Biz para basıyoruz sanki

Valla benm eşimde almaz bide vermek derdine düşer. Biz bi ayı zor bitiriyoruz. Ben ne alaka ya falan derim tabi keyfi olan şeyler için. Yoksa hastalıkta falan o demedn ben yapalım derm. Yani duruma göre değişir bnce

Ayrı şehire gitseniz bile para gönderebilir eşiniz
Bence siz bir yere tayin isteyin ve borcunuz biter bitmez bir ev kredisine falan girişin
Anlaşılan aile nasıl olsa bu kadar kazanıyorlar diye hep sizden istemeye devam edecek

Bende kardeslerime aramizda para toplayip babama araba alalim dedim. Ne yaosakta onlarin hakkini odiyemeyiz.

Ama çalışsan kadun hem eve para getiriyor çoğunlukla maaş kartını koca alıyor almasa da kadın katkıda bulunuyor artı ev işleri yine kadının üstüne kalıyor çocuk yükü kadında.Çalışan kadının buyüzden para tasarrufunda daha çok hakkı var hem de nasıl var.Çalışmayının da var ama çalışan kadar olamaz .

Tüm kardeşler aynı parayı veriyormuş öyleyse içiniz rahat olsun bir de safece siz verseydiniz? İnanın çok daha can sıkıcı olurdu.

Benim eşimin ailesi de sadece eşimden para alır eşim ihtiyaçlarını karşılar faturlarını öder vss.. arada bir bana da geliyorlar ne bu jöle yaa diye isyan ama idare ediyorum işte ama şimdilik.

bahane dediginiz ihtiyac ve tum kardesler ayni miktarda veriyor.. ellerinden operim oyle duyarli cocuklar yetistiren anne babanin.
durumunuzda iyiymis neden kinlenip duruyorsunuz ki?

Duruma göre değişir...

Misal eğer ailesi düğün aşamasında ve sonrasında zorda olduğum durumlarda bana yardımcı olduysa helal hoş olsun...

Lakin her zorluğu kendi başıma cekiyorsam... Kimse kusura bakmasın Darphane değilim

Durumdan rahatsız oluyosanız kocanızla konuşun derim. Evet yardım yapılabilir iyide birşey ama her ay her ay biraz fazla kaçar. Kocanızın sizide düşünmesi lâzım. Normal olarak herkesin maddi durumuda biryere kadar. Eğer bu yapılan yardım sizi maddi açıdan sıkıntıya sokuyosa bu durumda haklısınız. Aksi takdirde maddi olarak bir zarara girmiyosanız sesinizi çıkarmasanız daha uygun olur. Rahatsızsanız eşinizle konuşun derim.

Sizin durumunuzu zora sokmuyorsa,kardeşler hepsi veriyorsa çok sıkıntılı bir durum göremedim.

Araba almak,ümreye gitmek her zaman olan birşey değil.böyle durumlarda aile içinde destek verilebilir.Belki kayınvalidenizin hayaliydi ve çocuklarını yetiştirirken fırsat bulamadı.şimdi evlatları,annelerine çok güzel bir jest yapmış.taktir ettim.

Olaya sizin tarafınızdan bakmaya çalıştım.sizin aileniz hep veren tarafsa,sizden hiç beklentileri yoksa ,ailenize maddi desteğiniz yoksa yadirgıyabilirsiniz.Benim ailem öyle...Ihtiyacımız olmadığı halde destek olurlar.oğlumun ihtiyaçlarını karşılarlar.bize hiç hesap ödetmezler.en ufak verdikleri siparişin parasını öderler.ısrar edip almadığımız zaman oğluma verirler.her zaman için ben de,eşim de minnettarız.Ama en doğrusu bu diyemiyorum.zaten anne babalar binbir emekle çocuklarını yetiştiriyor ,artık yaşlanınca evlatların destek olma zamanı.
Anne babaya edilen yardım,onların duasıyla kat kat size döner...

Aylık 10 binden fazla geliriniz var ve bu size yetmiyor, alttarafi hayatta bir kere yapılan hac için yapılan yardıma laf edeceksiniz... aylık 100 binde alsanız yetmez size. Bolluk içinde lükse alışmışsınız da ondan. 3 binle rahat geçiniyoruz diyen çiftler varken sizin bu yaptığınız kusura bakmayın ama görgüsüzlüktür. Çok iticisiniz

Elinizle yaptiginiz hayri dilinizle ziyan etmeyin.
ne guzel vaemis ki veriyorsunuz ya siz muhtac olsaydinjz allah hepimize almayi degil vermeyi nasip etsin

yakamızdan dusmuyorlar derken onlar kocanı buyasa getırmıs ınsanlar sanki adam sana ait birtek gibi konusmussun ayıp yaa oda onun sevabını alacak ne var bunda evlatlık vazifesi.

Eşinizin durumı iyise verir. . Keşke benim olsa bende versem. . Siz çalışıyor musunuz? Yanlış anlamayın çalışmıyorsanız adamın parasına karışamazsınız demek için değil siz ailenize destek olmak istemez misiniz çalışıp kazanıyorken.. eşinin ailesine para vermesi sizi ne gibi maddi anlamda zora sokuyor? Beğendiğiniz ayakkabıyı mı alamıyorsunız yoksa tatile ni gidemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…