biz yine sonuna geldik yuvam yıkılıyor çok üzgünüm :(

şaka gibi o kadar medeniyetsiz olmazlar
bence sizi delirtmeye çalışıyorlar
küvete yapılmayacağınu bilmiyorlarmı
yada tualetleri yokm u
amaç farklı bence
aranızda kavga varsa sizi çıldırtmaya çalışıyorlar

yok artık bu kadarına da
çok afedersin arkadaşım ama evinizi dingonun ahırına çevirdikleri yetmezmiş gibi birde pisleyip öyle bırakıyorlar, pess
benim fikrimde eşinin ailesiyle bu konuyu konuşması ama onun konuşmasını beklersen daha çok beklersin gibime geliyor
ya en azından çözüm bulunana kadar deseki kafanıza göre eve giriyorsunuz bari pisliğinizi temizleyin biz işten güçten gelip sizin pisliğinizi temizlemek zorunda mıyız diye ama
aah bu erkekler aah anne babalarına ağızlarını açamazlar hiç

yuh ya ne kadar ayıp bişey bu yazacak bişey bulamıyorum ya pes yani eşin konuşmuyorsa sen konuş onlarla napıyosunuz niye yapyosunz de olmazki böyle yaaa

Ben kiraya çıkıyorum ben seviyorsan sende gelirsin gibi bir blöf bence hiç ama hiç doğru değil...
En başta evim kraya çıkmak istemiyor demiştin... Ben çıkmam kiraya kendi evim dururken derse ne yapacaksın, boşanacakmısın bu yüzden....
Kumarda blöf yaparken kaybetme riskşnş de göze alman gerekiyor, eşinden ayrılma riskini göze alabiliyormusun sırf bu yüzzden....

şaşırdım birçok kişi aynı evde oturup anahtarları kaynansında yada kayınvalidesinde duran vrdır ama bu kadarını ilk defa duydum iyi yapmış antreyin kapısını kitlemek canım boşver kocan manalı konuşursa konuşsun çağırsaydı ozaman annesi temizleseydi banyoyu.

bunlar yarın gelip sizin yatağada pislerler.
bence bilhassa yapılıyor.
art niyet var bunda.
hah söylemedi demeyin.
onuda yaparlar bunlar.

art nıyet var dıye dusunmuyorum ama ne bıleyım ya hem evden cıkmamızı ıstemıyorlar hemde evden cıkalım dıye bunları yapıyorlar ne bıleyım yaa offff

kesinlikle katılıyorum bu fikre
madem evinizi pisletiyorlar bir daha aynı şeyle karşılaşırsan çağır kaynananı ve kayınpederini o pisliklerini onlara temizlet
tamam saygı duymak lazım neticede büyüktür, eşinin anne babasıdır ama gelipte evin ortasına ettikten sonra saygı falanda bir yere kadar
her şey karşılıklı ne de olsa öyle değil mi?
bu durumda sessiz kalmana inanamıyorum ben tepkilerimi aşırı gösteren bir insanım her ne kadar bu huyumu sevmesemde
Allah korusun diyorum böyle bir durum başıma gelse önce eşimin başının etini yerim
baktım eşim konuşmuyor gider ailesiyle ben konuşurdum
gerekirse kötü olurum ama bu durumda da susulmaz arkadaşım yapma gözünü seviyim

art niyet yoksa, şartı şurtu bilmeyen dağdan gelmiş insanlar diyeceğim.
o zaman.
ya o ya bu...

canım bu sebepden eşinden ayrılma.biraz zaman ver eşine
inan belli bir zamandan sonra eşin evini ayırmayıda kabul edecektir
ama o zamana kadar yapabileceğin tek şey sıkıntılarını kaynanana anlatman.
çünkü eşin onlardan çekindiği için konuşmaya yanaşmıyormuş.o zaman iş sana düşüyo
madem kasıt yok diyorsun sende saygı sınırları içinde kaynananla konuş.rahatsız olduğun herşeyi söyle umarım seni anlar.çünkü başka çaren yok gibi şimdilik:1no2:

ya bırak ananısının seyını oglu temıslesın umarım sen temıslememıssındır.
kapı kılıdını degıstır ve verme. bunu ılla onların onayyla yapmak zorunda degılsınkı. ben olsam dıs kapının onune kılıdı degıstırdıkten sonra bırde kamere takardım

kayınvalıdemle konusmuyoruz zaten kus hanımefendı bana arkadaslar dıgerkonularımdan bılır belkı bahceye sureklı cıktıkları ıcın kapıyı da acık bırakıyorlar bahceden kırk ayak gırmıs ıcerı oda yatak odasına bır aksam ıcımde kırk ayakla uyandım tabı 10 cm lık resmen korktum ertesı gun esıme soyleyıp annemlerde kaldım unutmak ıcın kayınvalıdem tel actı bana hemen eve gel cabuk eve gel dıye bagırdı vagırdı bende esımın haberı var ben annemlerdeyım buda kalacagım dedım ıste cabuk eve gel falan yaptı yıne ben gıtmedım tabı ıste o gunden sonra konusmuyor benımle dogal olarak bende onunla anlayacak ınsanlar degıl o yuzden konusmanın bır anlamı yok ya offf

Bence önce eşini önerisini deneyin. İşe yararsa olay büyümeden çözülmüş olur, işe yaramazsa "ayrı eve çıkalım" dediğinde eşinin diyecek lafı kalmaz. Değişsin bakalım kapı, anahtar vermeden atlatabilirseniz zaten mesele kalmaz.

konunuzda haklısınız ama böyle oda tuvalet kapıları kitlemekle olmaz ki? onlar ayıp etmiş sizde ayıp etmişsiniz. oda wc kapısı kitleyeceğinize evin kilidini değişip uygun bir dille kayınvalide kayınpederinize anlatıcaktınız.
tabiki hiçbirşey duşakabinde ihtiyaç giderilmesini hafifletmez. iğrenç ötesi bişey bu! bunu bardağı taşıran son damla olarak kullanın ve evin anahtarını değiştirin.
eşinizede söyleyin ya bu kilit değişecek ya evliliğimiz bitişe doğru gidecek.!

eşin durumu bildikten sonra kaynanana ne canım allah allaah hemen eve gel çabuk eve gel diye sana bağırma hakkını nereden buluyor
anladığım kadarıyla çok huysuz ve saygısız insanlar bunlar
Allah sana sabır versin arkadaşım inşalah tez zamanda kurtulursun bu durumdan

eşimin istediği tek kapıyı değiştirmek değil komple evi tadilat yaptırmak istiyor ev eski çünkü o da fiyat aldı 20 milyar tutuyor onada kredı vermıyorlar benım kredı cekmemı ıstıyor bende bahce kapısını kapatmadıgı ıcın kredı cekmıyorum
hem ılerde gene sorunlar devam ederse bosanmak zorunda kalırsak ben kredı borcu odemeye devam edecegım hemde onların olan evı yaptırmıs olacagım sonucta tapusu ne benım uzerıme ne de esımın uzerıne mantıklı degıl mı sızce de??

valla yuh deyıp kalabılıyorum ancak
gorgusuzluk basa bela kardesım
bız gorgusuz demezler bır de haklılardır akıllarınca
cocuklarına kendı ellerıyle verdıklerı eve gırıp cıkıyorlardır
hak sahıbı onlardır ıster ıcıne eder ıster ortasına mantıgında ınsanlar dıye dusunuyorum

bence de tek carenız o evden cıkmak
yerınızde olsam
esımle kırgın bır konusma ıle anneme gıdıp dusunmek ıstıyorum derdım
bu sekılde bır evlılık yurutemeyecegımı aılesının yaptıklarının uzerıne esımın de arkamda olmadıgını gormenının benı nasıl yaraladıgını soylerdım
yıne anlamıyor ve anlamamazlıktan gelıyorsa konusma bıraz daha sertlesebılır ya da annen konusabılır esınle
sartın ya aılenle konusursun evımıze bız yokken gırıp cıkmazlar
ya da ben o evde oturmayacagım artık dersın

evet canım çok mantıklı...
Bence de sakın çekme kredi...
Evin tapusunu yapsalar da çekme evlendikten sonra zaten 2ye bölünüo herşey yine ödediğin borçla kalırsın yani...
Umarım boşanma gibi bi durumun olmaz ama çekebiliosa kendisi çeksin eşin...yoksa çekmeyin...
Eşin güven vermiyor ki ilerisi için sen böyle bi riske atıcaksın kendini...bi de dediğin gibi kendi elinle kendini o eve bağlamış olacaksın...

sakın sakın.
20 milyar azmı.
tapusu size ait olmayan bir ev için 20 milyar kredi çektirecekler size.
sonrada çek git dediklerinde, tıpış tıpış gideceksiniz.
o krediyi kendi eviniz için çekin.
sakın böyle bir yanlış yapmayın
.birde onlarla yaşayacaksınız,üstüne para verip..
yok artık..

Tabi çekme. Yani sorunlar olmasa bile, tapu mapu da bir yana eski eve 20.000 Lira masraf yapmak mantıksız. E o zaman dün akşamki olayı bir arkadaşın dediği gibi artık bardağı taşıran son nokta oalrak öne sürüp öncelikle en kısa zamanda kapının değişmesi için eşinize rest çekin. Dayanamadığınızı, ruhen çok yıprandığınızı ve ilerde daha da sorunların büyüeceğini anlatın. Tehdit eder gibi değil de ne kadar işlerin kötüye gittiğini söyleyin. "Kapı işini denemek zorundayız." diye sert konuşun artık. Kapıyı değiştirmek belki bir ortayol olur. Eğer neden kapı değiştirdiniz diye söylenirlerse de eşiniz, bu olayı anlatsın son çare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…