şaşırdım birçok kişi aynı evde oturup anahtarları kaynansında yada kayınvalidesinde duran vrdır ama bu kadarını ilk defa duydum iyi yapmış antreyin kapısını kitlemek canım boşver kocan manalı konuşursa konuşsun çağırsaydı ozaman annesi temizleseydi banyoyu.
peki arkadaslar annemin önerdiği secenek uygun mu sizce siz o evden cıkmadık ca huzurunuz olmayacak dıyor sen dekı ben kıraya cıkıyorum sende gel benımle huzur ıcınde oturalım haaa ben gelmem derse zaten senı yeterınce sevmıyor demektır..dıyor sızce boyle mı yapmalıyım
Bence önce eşini önerisini deneyin. İşe yararsa olay büyümeden çözülmüş olur, işe yaramazsa "ayrı eve çıkalım" dediğinde eşinin diyecek lafı kalmaz. Değişsin bakalım kapı, anahtar vermeden atlatabilirseniz zaten mesele kalmaz.
eşimin istediği tek kapıyı değiştirmek değil komple evi tadilat yaptırmak istiyor ev eski çünkü o da fiyat aldı 20 milyar tutuyor onada kredı vermıyorlar benım kredı cekmemı ıstıyor bende bahce kapısını kapatmadıgı ıcın kredı cekmıyorum
hem ılerde gene sorunlar devam ederse bosanmak zorunda kalırsak ben kredı borcu odemeye devam edecegım hemde onların olan evı yaptırmıs olacagım sonucta tapusu ne benım uzerıme ne de esımın uzerıne mantıklı degıl mı sızce de??
eşimin istediği tek kapıyı değiştirmek değil komple evi tadilat yaptırmak istiyor ev eski çünkü o da fiyat aldı 20 milyar tutuyor onada kredı vermıyorlar benım kredı cekmemı ıstıyor bende bahce kapısını kapatmadıgı ıcın kredı cekmıyorum
hem ılerde gene sorunlar devam ederse bosanmak zorunda kalırsak ben kredı borcu odemeye devam edecegım hemde onların olan evı yaptırmıs olacagım sonucta tapusu ne benım uzerıme ne de esımın uzerıne mantıklı degıl mı sızce de??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?