zati senin benim selonun ve aşşenin bebesi var heral 7 nin altında olan afrikalı bebeler :sinifsinif:
afrikalılardan birinin daha anası gelmiş.kaydirigubbakcemile3
deliii mannak benim bebem afrikali deil alamandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
selaaam karular:roflol:
yavruların adı afrikalı kaldı iyi mi?kaydirigubbakcemile3
olsun kız, kilolu daha zor. benim oğlanın önünden alıyorum valla.:sinifsinif:
ayy kizlar tickerimi bile özlemisim.. unutmustum kizin kac aylik oldugunukaydirigubbakcemile3
küçükken daha eyiydi amaa.sa.sfato yaaaaaa taş olursun taş daha nolsun nan maşallah kuzuma
hemm böle konuşupta hala bebesi 7 kg yi bulamamış zavallı anneleri üzmeyin lütfenn
:roflol::roflol::roflol:bu arada günaydın kilo mevzusunu görünce daldım direk :kedi:
yarısından sonra zorla yedirdim kaydirigubbakcemile3nan deliii, bi oturuşta bi kutu babymixi nasıl yedirdin?
çok büyük kızım o. hemde yavru yeni başladı ek gıdalara.
iyi kusmamış üstüne başına.
bu bebelerin arasında benimkide vaaaa.:sinifsinif:
bahar su vanani kapat bak dogumgünü cocugu demem geciririm oklavayikaydirigubbakcemile3
ayyyyy kermes varmışşş annemin arkadaşları yapmışşş öğleden sora bi gidim diom ohhhhh şimdi ne güzel mamalar yapmıştır onnarrrrrrrrrr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlaaaaaaaaaaaar sütüm yoooooooooooooookk :sinifsinif:
geldünmü gı fatoooo kaydirigubbakcemile5
vana mana ne biçim konuşuyon sen ablayla bakim.:mymeka:bahar su vanani kapat bak dogumgünü cocugu demem geciririm oklavayikaydirigubbakcemile3
ayy wannam kız keşkem diş olsada çıksa geçsee akannehir
vana mana ne biçim konuşuyon sen ablayla bakim.:mymeka:
edoşum ara ara yokla ağzını, sen bakma doktorun 8-9 aya kadar gelmez dediğine.
bide gece jel falan sür bakalım.
wanna nazın diş eti şiştimi yoksa bi andamı çıktı diş:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?