kıskandım bende oy istiyom http://www.sabah.com.tr/Anneler_Gunu/FotoDetay/daa6dfc3-fb7a-49cc-bda1-ded10556ce9f
kızlar pazar kocişin doğum günü ne etsem
aklımda var bişeyler ama bakalım
burda yapacak bişey yok o ayrıda
oğluşla ilgili planlar yaptım
sizde bişeyler diyin olmadı sizinkileir denerim:))))))
yarem benimki de öyle bi gün yerse bi hafta yemiyo :))))))))) elbet yicekler ben önceden çok takıyodum artık bıraktım yoksa kafayı yicektim ...
selam sekerler yatacuum ben az sonra yav oğlan her saat başı uyanıyo :sinifsinif:
yarem çok geçmiş olsun :teselli:
acıkiii demekki gece yatarken bişe yiyomu
ne bilem gıı acıkmıyoda mama yaptım gece uyandığında yemedi onuda bu aralar heç bişe yemez oldu anlamadım o bebe gitti başka bebe geldii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
edoş aşıdan sonra huy değişi bundan emin olabilisin bağa 3. ayda oldu bu olay feleğim şaştı
kız yoksa bebelermi karıştı hastanede:roflol::roflol:
dedim bileyok bea hastane değil muayenehane :roflol::roflol::roflol:
ayy deme fatom değişmesin bebeeemm sempatiksalakcinni
amaan sözde geyiğe geldik hep bebelerden konişik nasıl olcek buulmaz:
noldu benim damadima huyu mu degisti
noldu benim damadima huyu mu degisti
evet huyu değişti
eee huyu değiştiğine göre zevkide değiimiştir bu nedenle artık nisayıda istemez demi:roflol::roflol:
dünürcüm aşıdan beri bi hallerde anlamadım gitti akannehirakannehir
:mymeka::mymeka: sen varya senn aramızı bozmadın yaa çatladın demiiiklava:
ne bilem gıı acıkmıyoda mama yaptım gece uyandığında yemedi onuda bu aralar heç bişe yemez oldu anlamadım o bebe gitti başka bebe geldii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yoooooooooo vallaha heç bi yerimde çatlak yok:roflol::roflol::roflol:
günaydın hatunlar dükanı açam dedim edoşum kızda yemi her yaptığımı yiyen çocuk yemi sinir oluyom ya bir şey yedirirken biz aşı yapmadık daha diştendir büyük bir ihtimalle sadece gece emmi mama bilen içmi of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?