Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

yarem benimki de öyle bi gün yerse bi hafta yemiyo :))))))))) elbet yicekler ben önceden çok takıyodum artık bıraktım yoksa kafayı yicektim ...

kızlar pazar kocişin doğum günü ne etsem
aklımda var bişeyler ama bakalım
burda yapacak bişey yok o ayrıda
oğluşla ilgili planlar yaptım
sizde bişeyler diyin olmadı sizinkileir denerim:))))))

diloşum orada ne yapılır ki anca evde olacanız

yarem benimki de öyle bi gün yerse bi hafta yemiyo :))))))))) elbet yicekler ben önceden çok takıyodum artık bıraktım yoksa kafayı yicektim ...

unim bu emmiyoda şimdiye kadar iyi gidiyodu ek gıdada bir haftadır arıza ya birde bu gün nerdeyse elimde boğulacakdı sanki yada ben panik yaptım çorba veriyodum biraz katıydı yutamadı birden sesi kesilince ben boğuldu zannetim çocuğu sirkeledim başını aşağı tutum sırtına vurdum şimdi yazıyom tüylerim ürperdi gene

selam sekerler yatacuum ben az sonra yav oğlan her saat başı uyanıyo :sinifsinif:
yarem çok geçmiş olsun :teselli:

ne bilem gıı acıkmıyoda mama yaptım gece uyandığında yemedi onuda bu aralar heç bişe yemez oldu anlamadım o bebe gitti başka bebe geldii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

edoş aşıdan sonra huy değişi bundan emin olabilisin bağa 3. ayda oldu bu olay feleğim şaştı
kız yoksa bebelermi karıştı hastanede:roflol::roflol:

edoş aşıdan sonra huy değişi bundan emin olabilisin bağa 3. ayda oldu bu olay feleğim şaştı
kız yoksa bebelermi karıştı hastanede:roflol::roflol:

yok bea hastane değil muayenehane :roflol::roflol::roflol:

ayy deme fatom değişmesin bebeeemm sempatiksalakcinni

yok bea hastane değil muayenehane :roflol::roflol::roflol:

ayy deme fatom değişmesin bebeeemm sempatiksalakcinni
dedim bile
şaka şaka bence hala aşının etkisinde a.s
amaan sözde geyiğe geldik hep bebelerden konişik nasıl olcek buu lmaz:

anaaammm geyik bahane sohbet şahaneeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol:

ne bilem gıı acıkmıyoda mama yaptım gece uyandığında yemedi onuda bu aralar heç bişe yemez oldu anlamadım o bebe gitti başka bebe geldii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydın hatunlar dükanı açam dedim edoşum kızda yemi her yaptığımı yiyen çocuk yemi sinir oluyom ya bir şey yedirirken biz aşı yapmadık daha diştendir büyük bir ihtimalle sadece gece emmi mama bilen içmi of of

yoooooooooo vallaha heç bi yerimde çatlak yok:roflol::roflol::roflol:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Valla bizim aşıdır diyom ben yaremcim çünkü dişlerinde hiç şişme beyazlık falan gözükmüyo dr.da 8-9 aya kadar bekleme daha erken dedi ohaoldumsmile

günaydın herkesee bu aradaaaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…