lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Valla bizim aşıdır diyom ben yaremcim çünkü dişlerinde hiç şişme beyazlık falan gözükmüyo dr.da 8-9 aya kadar bekleme daha erken dedi ohaoldumsmile
günaydın herkesee bu aradaaaa opuyorumnanaktan
benimkide yedi ama öle bayıla bayıla değil
bi taneyi yedirdim ama zorlandıkaydirigubbakcemile3
biziminin alt tarafı şişmiş elimi bıraktığımda hoşuna gidiyo diişi atması bir ayı bulur ama çok iştahsiz oldu şşimdi kahvaltı yaptırıken çok zorlandım
günaydın delüleee
napıyonuuz?
maşallah nan fatooo bi taneyi yidimi behlül :sm_cool:
anam ben yoğurt sevmiyo diye babymix aldım onu da sevmedi yarısını bile yediremedim
bu aralar milupa tahıllı gece zımbırtısından veriyoz biberonla
selocan sanada günaydın beroşum nasıl egenin neyi var edoş
Günaydın günaydın bende geldim opuyorumnanaktan
Hoşbulduk edecım opuyorumnanaktan
Hadi senin yakışıklı egen aşıdan her ssat başı kalkıyo, benim yakışıklıma ne oluyor anlamıyorum aşı falan yok oda saat başı kalkıyor ve emiyo. Sabah işe geldiğimde yolculuk yapmış gibi yorgun hissediyorum. Ne zaman bu uyku düzene girecekmafoldumben
laelaelaelaelae
vallaha zorla yedüdüm bayada varmış içinde yaw baktımda yarım su bardağından fazla çıktı kaydirigubbakcemile3maşallah nan fatooo bi taneyi yidimi behlül :sm_cool:
anam ben yoğurt sevmiyo diye babymix aldım onu da sevmedi yarısını bile yediremedim
bu aralar milupa tahıllı gece zımbırtısından veriyoz biberonla
tabe tabe saklıyomsenin ki dişten ozaman neyseki geçici bi dönem yaa çıkınca rahatlar :Saruboceq:
günaydın zır delüü sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu behlül nasıl öle tosun oldu be selom ha böle löp löp yutuy :roflol::roflol:
tramisu,zeytin,peynir ne versen yiyomuş bu fato bizden saklıyo :mymeka:
tabe tabe saklıyom
üleynn saklasaydım kilosunuda saklardım demi hoş kilosuda öle fazla değil artık yavrumun:çok üzgünüm:
vallaha zorla yedüdüm bayada varmış içinde yaw baktımda yarım su bardağından fazla çıktı kaydirigubbakcemile3
hemm böle konuşupta hala bebesi 7 kg yi bulamamış zavallı anneleri üzmeyin lütfenn
bu bebelerin arasında benimkide vaaaa.:sinifsinif:
zati senin benim selonun ve aşşenin bebesi var heral 7 nin altında olan afrikalı bebeler :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?