Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

biziminin alt tarafı şişmiş elimi bıraktığımda hoşuna gidiyo diişi atması bir ayı bulur ama çok iştahsiz oldu şşimdi kahvaltı yaptırıken çok zorlandım

benimkide yedi ama öle bayıla bayıla değil
bi taneyi yedirdim ama zorlandıkaydirigubbakcemile3

maşallah nan fatooo bi taneyi yidimi behlül :sm_cool:
anam ben yoğurt sevmiyo diye babymix aldım onu da sevmedi yarısını bile yediremedim
bu aralar milupa tahıllı gece zımbırtısından veriyoz biberonla

biziminin alt tarafı şişmiş elimi bıraktığımda hoşuna gidiyo diişi atması bir ayı bulur ama çok iştahsiz oldu şşimdi kahvaltı yaptırıken çok zorlandım

senin ki dişten ozaman neyseki geçici bi dönem yaa çıkınca rahatlar :Saruboceq:

günaydın delüleee
napıyonuuz?

günaydın zır delüü sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

anam ben yoğurt sevmiyo diye babymix aldım onu da sevmedi yarısını bile yediremedim

bu behlül nasıl öle tosun oldu be selom ha böle löp löp yutuy :roflol::roflol:
tramisu,zeytin,peynir ne versen yiyomuş bu fato bizden saklıyo :mymeka:

Hoşbulduk edecım opuyorumnanaktan

Hadi senin yakışıklı egen aşıdan her ssat başı kalkıyo, benim yakışıklıma ne oluyor anlamıyorum aşı falan yok oda saat başı kalkıyor ve emiyo. Sabah işe geldiğimde yolculuk yapmış gibi yorgun hissediyorum. Ne zaman bu uyku düzene girecekmafoldumben

deme yaa ne olduki senin prense yav bunlar düzelcekleri yerde bozuyolar kendilerini sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
çalışıncada zor tabi bizde uyuyamıyoz evde gerçi o her uyuduğunda bi iş halletmeye çalışıyoz sempatiksalakcinni

Tabi canım evde oluncada zor oluyo. Bende oğlum uyunca işyapıyordum yine uyuyamıyordum.

vallaha zorla yedüdüm bayada varmış içinde yaw baktımda yarım su bardağından fazla çıktı kaydirigubbakcemile3
tabe tabe saklıyom
üleynn saklasaydım kilosunuda saklardım demi hoş kilosuda öle fazla değil artık yavrumun:çok üzgünüm:

tabe tabe saklıyom
üleynn saklasaydım kilosunuda saklardım demi hoş kilosuda öle fazla değil artık yavrumun:çok üzgünüm:

fato yaaaaaa taş olursun taş daha nolsun nan maşallah kuzuma
hemm böle konuşupta hala bebesi 7 kg yi bulamamış zavallı anneleri üzmeyin lütfenn

bebesi saat başı uyananlar, dikkat edin, kontrol edin bakim yakın zamanda diş gelicek mi?

Naz'da dişi gelirken gece saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyordu. dişler belirdi, birazda büyüyünce rahatladı yavrum.

bundan sonraki dişlerde de bekliyorum böyle olmasını ama en azından dişlerden olduğunu biliyoruz.

vallaha zorla yedüdüm bayada varmış içinde yaw baktımda yarım su bardağından fazla çıktı kaydirigubbakcemile3

nan deliii, bi oturuşta bi kutu babymixi nasıl yedirdin?
çok büyük kızım o. hemde yavru yeni başladı ek gıdalara.
iyi kusmamış üstüne başına.

hemm böle konuşupta hala bebesi 7 kg yi bulamamış zavallı anneleri üzmeyin lütfenn

bu bebelerin arasında benimkide vaaaa.:sinifsinif:

zati senin benim selonun ve aşşenin bebesi var heral 7 nin altında olan afrikalı bebeler :sinifsinif:

yavruların adı afrikalı kaldı iyi mi?kaydirigubbakcemile3

olsun kız, kilolu daha zor. benim oğlanın önünden alıyorum valla.:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…