Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

ay kıslar 5. ayda aşı varmı ya ben geçen sefer 300 tl bayılarak hastanede yaptırmıştım
bişey sölemediler

bende kan hapı içtim 1 saatin dolmasını bekliyorum kahvaltı etmek için
karnım zil çalıoooooooooooooo cokacimcoook

:1shok: bu saatte hala yemedinmi bişeyy akannehir

ay kıslar 5. ayda aşı varmı ya ben geçen sefer 300 tl bayılarak hastanede yaptırmıştım
bişey sölemediler

yok canım 6.ayda var bide 1 yaşında :lepi:

bişey sölemediler

bize yaptı dr. şu ana kaaa her ay aşı oldu furki bakalım inşallah 6. ay sondur
nasıl yani 300 tl mi bi aşılaelaelaelaelae

slm hatunlar nasılsın evde yoktum akşam geldim evi temizledim şimdide size takılam dedim kız uyuyoken

ya ama medical park 160 tl aldı bizden yaaaa 2 aşı için sen nasıl para vermion annamadım

bende medical parka gidiyom rota için bizden 140 tl aldılar
diğer aşı için almadılar muayene ücerti için zaten 42 tl verik 182 tl verdik biz o aya.s

bende medical parka gidiyom rota için bizden 140 tl aldılar
diğer aşı için almadılar muayene ücerti için zaten 42 tl verik 182 tl verdik biz o aya.s

ozaman bu ay gidince derim ben istanbul medical neden ble de bu rası niye böle die kötükedihüso bide aşıları hemen yaptılar hiç açıklama yapmadan en çok ona sinir oldum

napiiniz naaan
cersuuuuuu bulmuşlar yağlı kapıyı alıyolar kız ben hiç daha aşıya para vermedim rota dışında nasıl o iş bee :sinifsinif:

napiiniz naaan
cersuuuuuu bulmuşlar yağlı kapıyı alıyolar kız ben hiç daha aşıya para vermedim rota dışında nasıl o iş bee :sinifsinif:
ben busede her aşıda para verdimfurkiden almadılar nedense şaşırdım
annadılar ici nin godoman olduğunu demi:roflol::roflol:
kız uyandı kızlar sizler sabah kahvaltı olarak ne veriyonuz bebişler

ben henüz kahvaltıya başalamadım:1no2:

ben busede her aşıda para verdimfurkiden almadılar nedense şaşırdım
annadılar ici nin godoman olduğunu demi:roflol::roflol:

ben henüz kahvaltıya başalamadım:1no2:

hee bakmışlar bunda para çok alalım gitsin demişler :jeyyar:
busede sen daha bi zengin duridin gaaba hacı :roflol: :roflol:

valla yarem ben öle öğün olarak tam başlayamadım
kahvaltıda peynir tercih ediyo bizim kız kahvaltılık bişe aldıydım ondan koyuyom bi de bisküvi ama yemiyo peynir veriyom tuzsuz lor hüpletiyo
yumurta sarısı verdim onu da yedi ama bisküvili bişey yemedi başka ne verebilirimki :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…