uyandırdım vallaa wannam :kedi: yoksam akşamüstü uyutamıcam akşamda erkenden uyumak isticek sonrada erkenden hortlıcaktı :kedi:
fatoşum kızmaa yav bagaa opuyorumnanaktan
o deliler dr.a gitcektiler beraber sonradan gezmeye gitmeye karar verdiler kaydirigubbakcemile3
bende az sonra çıkarım belkim egeyi gezdirmeye kaydirigubbakcemile2
kızım sen nerde yaşıyon, kutuplarda mı?üleynnn akşam üastü serin nan mannaklmaz:
uyandırdım vallaa wannam :kedi: yoksam akşamüstü uyutamıcam akşamda erkenden uyumak isticek sonrada erkenden hortlıcaktı :kedi:
fatoşum kızmaa yav bagaa opuyorumnanaktan
o deliler dr.a gitcektiler beraber sonradan gezmeye gitmeye karar verdiler kaydirigubbakcemile3
kızım sen nerde yaşıyon, kutuplarda mı?
soğusa soğusa ne kadar soğur ki hava bu zamandan sonra?
giydiriyorum, götürüp azcık parkta sallanıp geliyoruz iyi oluyo.boshayallersmile
iyi ettin, bende hep bi sonraki uyku saati sarkmasın diye gerektiğinde uyandırıyorum valla.
geçen hafta annemin homur homur söylentileri arasında kaldırıp durdum.
annem sürekli ben bakıyo olsam hayatta uyandırmazdım haberin olsun dedi.kaydirigubbakcemile3
benim oğlan iki yaşını doldurmamıştı sünnet olduğunda.wannaaaa senin oğlan sünneti ne zaman oldu dikişleri ne zamana kaa düştüğ hiç hatırlimisin
ne kızacam nan delü furkinin öl 2 saat uyuması yok da ondan benimki uyusa uyandırmazdım herhaldea.s
ben o delilere gösterecem insan nezaketen benide arar bi sorar demi gelirmisin diye:çok üzgünüm:
valla burda bu saatten sonra serin oluyor o bakımdan sadece öğlen saatleri çıkabilirim henüz tam yaz gelmedi buralara:1no2:
nan delü yaw esii işta estimi ben üşim kaldıki bebek üşümezmi :uhm:
yaa gördüğüm kadarı ,ile 3 dikiş var birisi bugün düştü ikisi kaldı merak ettim ne kaaa zamanda düşer diye dr. yi aradımda merak etme düşer diyobenim oğlan iki yaşını doldurmamıştı sünnet olduğunda.
ama dikişlerin ne zaman düştüğünü hiç hatırlamıyorum.:sinifsinif:
furkinin düşmedi mi hala?
anaam simci fırçayı ben yicem iyimi bunlardan :1ninca: benden duymadın emi hacıı :1ninca::roflol::roflol:
ege bazı uyur böle gündüzleri ama müdahale ediyorum hemen :roflol:
burdada gece biraz serin oluyo sadece yoksa baya sıcak yazlıkları çıkardım ama yerleştiremedim daha öle yatağın üstünde duruyolar sempatiksalakcinni
ooohhh ne güzel valla evin arkasında park ne şanslısınız yawyok kız artık üşütücek kadar esmiyo.
çok eserse alır gelirim, park evin hemen arkasında.
biraz sonra da azcık balkonda güneşlerim kızı.kaydirigubbakcemile3
yanlız varyaa buraya geyik yapmaya geldik hep bebeleri konuşuyoz diğer taraftada hep geyik yapıyoz bize bunlar yakışırrklava: klava: klava:
ooohhh ne güzel valla evin arkasında park ne şanslısınız yaw
diğer taraf derken nereyi kastedin gııı faceyimi:uhm:
geçmişi okusam mı kaydirigubbakcemile3
yanlız varyaa buraya geyik yapmaya geldik hep bebeleri konuşuyoz diğer taraftada hep geyik yapıyoz bize bunlar yakışırrklava: klava: klava:
kız bebeleri nerde konuşcaz?
olsun araya sıkıştırıyoruz, onlarsız olmaz.
tanışma sebebimiz onlar.kaydirigubbakcemile3
yalnız diğer tarafta gerçekten iyi geyik olmuyo.
olurda tanıdık biri okur diye kibar kibar konuşmaktan imanım gevredi be.:bbo:
ooohhh ne güzel valla evin arkasında park ne şanslısınız yaw
he bi şans bi şans sorma.
akşama kadar veletlerin bağırması çağırması.
hele yazın gece yarısına kadar girmez eve bunlar.:bbo:
yok ki bişey.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?