Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

ne kızacam nan delü furkinin öl 2 saat uyuması yok da ondan benimki uyusa uyandırmazdım herhaldea.s

ben o delilere gösterecem insan nezaketen benide arar bi sorar demi gelirmisin diye:çok üzgünüm:

bahaaarr senin oğlan sünneti ne zaman oldu dikişleri ne zamana kaa düştüğ hiç hatırlimisin

üleynnn akşam üastü serin nan mannak lmaz:
kızım sen nerde yaşıyon, kutuplarda mı?
soğusa soğusa ne kadar soğur ki hava bu zamandan sonra?
giydiriyorum, götürüp azcık parkta sallanıp geliyoruz iyi oluyo.boshayallersmile

iyi ettin, bende hep bi sonraki uyku saati sarkmasın diye gerektiğinde uyandırıyorum valla.
geçen hafta annemin homur homur söylentileri arasında kaldırıp durdum.
annem sürekli ben bakıyo olsam hayatta uyandırmazdım haberin olsun dedi.kaydirigubbakcemile3

nan delü yaw esii işta estimi ben üşim kaldıki bebek üşümezmi :uhm:

wannaaaa senin oğlan sünneti ne zaman oldu dikişleri ne zamana kaa düştüğ hiç hatırlimisin
benim oğlan iki yaşını doldurmamıştı sünnet olduğunda.
ama dikişlerin ne zaman düştüğünü hiç hatırlamıyorum.:sinifsinif:

furkinin düşmedi mi hala?

ne kızacam nan delü furkinin öl 2 saat uyuması yok da ondan benimki uyusa uyandırmazdım herhaldea.s

ben o delilere gösterecem insan nezaketen benide arar bi sorar demi gelirmisin diye:çok üzgünüm:

anaam simci fırçayı ben yicem iyimi bunlardan :1ninca: benden duymadın emi hacıı :1ninca::roflol::roflol:

ege bazı uyur böle gündüzleri ama müdahale ediyorum hemen :roflol:

valla burda bu saatten sonra serin oluyor o bakımdan sadece öğlen saatleri çıkabilirim henüz tam yaz gelmedi buralara:1no2:

burdada gece biraz serin oluyo sadece yoksa baya sıcak yazlıkları çıkardım ama yerleştiremedim daha öle yatağın üstünde duruyolar sempatiksalakcinni

yanlız varyaa buraya geyik yapmaya geldik hep bebeleri konuşuyoz diğer taraftada hep geyik yapıyoz bize bunlar yakışırr klava:klava:klava:

benim oğlan iki yaşını doldurmamıştı sünnet olduğunda.
ama dikişlerin ne zaman düştüğünü hiç hatırlamıyorum.:sinifsinif:

furkinin düşmedi mi hala?
yaa gördüğüm kadarı ,ile 3 dikiş var birisi bugün düştü ikisi kaldı merak ettim ne kaaa zamanda düşer diye dr. yi aradımda merak etme düşer diyo

kız ben konuştum onnarla fırçaladım onlar vee onalrı evime çağırmıycamı söledim
:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kız artık üşütücek kadar esmiyo.
çok eserse alır gelirim, park evin hemen arkasında.
biraz sonra da azcık balkonda güneşlerim kızı.kaydirigubbakcemile3
ooohhh ne güzel valla evin arkasında park ne şanslısınız yaw
yanlız varyaa buraya geyik yapmaya geldik hep bebeleri konuşuyoz diğer taraftada hep geyik yapıyoz bize bunlar yakışırr klava:klava:klava:

diğer taraf derken nereyi kastedin gııı faceyimi:uhm:

kız bebeleri nerde konuşcaz?
olsun araya sıkıştırıyoruz, onlarsız olmaz.
tanışma sebebimiz onlar.kaydirigubbakcemile3

yalnız diğer tarafta gerçekten iyi geyik olmuyo.
olurda tanıdık biri okur diye kibar kibar konuşmaktan imanım gevredi be.:bbo:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gevretme nan imanını rahat ol
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…