ben henüz konuşmadım :1no2:cerenimoynan konuştunuz mu gıı dişmiymiş deelmii
hee bakmışlar bunda para çok alalım gitsin demişler :jeyyar:
busede sen daha bi zengin duridin gaaba hacı :roflol: :roflol:
valla yarem ben öle öğün olarak tam başlayamadım
kahvaltıda peynir tercih ediyo bizim kız kahvaltılık bişe aldıydım ondan koyuyom bi de bisküvi ama yemiyo peynir veriyom tuzsuz lor hüpletiyo
yumurta sarısı verdim onu da yedi ama bisküvili bişey yemedi başka ne verebilirimki :çok üzgünüm:
hee bakmışlar bunda para çok alalım gitsin demişler :jeyyar:
busede sen daha bi zengin duridin gaaba hacı :roflol: :roflol:
valla yarem ben öle öğün olarak tam başlayamadım
kahvaltıda peynir tercih ediyo bizim kız kahvaltılık bişe aldıydım ondan koyuyom bi de bisküvi ama yemiyo peynir veriyom tuzsuz lor hüpletiyo
yumurta sarısı verdim onu da yedi ama bisküvili bişey yemedi başka ne verebilirimki :çok üzgünüm:
günaydiiinnnnzemuszemus
napiiniz naaan
cersuuuuuu bulmuşlar yağlı kapıyı alıyolar kız ben hiç daha aşıya para vermedim rota dışında nasıl o iş bee :sinifsinif:
günaydın dünürcüümm opuyorumnanaktan napiy benim güzeller güzeli maviş geliniimmŞeniz
napsin senin gelinin babasiyla oynuyo yürütece koymus onu babasi keyif yapiyozemuszemusadim atmaya calisiyo beceremiyo :roflol:kafasini öne atiyo sanki öyle gidicekkaydirigubbakcemile3
egeciim napiyo yeni cicikler mi aldin ona
ben busede her aşıda para verdimfurkiden almadılar nedense şaşırdım
annadılar ici nin godoman olduğunu demi:roflol::roflol:
yerim ben onun b acaklarını yaavv opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
egemde iyi mırıklıyo yanımdaa gel gel yapmayı ögrendi eli hiç ama hiç durmuyo habire gel gel modunda :roflol::roflol:
yaa yazlık kreasyonumuzu düzdükte geldik :sm_cool: ama yetmez gibi geliyo bana çünkü habire yemek falan döküyoz önümüze akannehir
ege öğrendi yürüteçte gitmeyi pırr pırr uçuyo ama halılarda gitmiyo benim halılar shagyy baya kabarık gitmiyo yürüteç sempatiksalakcinni
yok canım 6.ayda var bide 1 yaşında :lepi:
kız uyandı kızlar sizler sabah kahvaltı olarak ne veriyonuz bebişler
kocca bir tabak dolusu yeşil salata yaptım kendüme ton balıklıı naniknanik afiyetlen yemekteyim cokacimcoook
abooo, böyle sağlıklı bi menü üzerine ben deminden beri neler tıkınıyorum hiç söylemim.:kedi:
ayyy bende senin gibi incecik olsam neler yerdim bende onu hiç saymamyayım:roflol:
seni duyanda beni çubuk kraker sanıcak.
tamam fato kadar şişko değilim ama o kadar ince de değilim gı.kaydirigubbakcemile3
fatooo gelde bu söylediğime kız hadi.
laf olsun torba dolsun.
bu ne ya, buraya giren kendi kendine konuşuyo.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?