Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

cerenimoynan konuştunuz mu gıı dişmiymiş deelmii
ben henüz konuşmadım :1no2:

yoooo o zamanlarda her yerde poaraylaydı yeni düzenlreme geldi gabaaaaa.s

seloocanıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
napin gettim geldim izmire
nelerrrr nelerr aldım oğlumaaa delikafaduldendelikafadulden bi defilede biz yaparuk hihoyyyt

kahvaltıda bebelac çavdarlı mısırlı kahvaltısını veriyom labne ve bir çay kaşığı yumurta veriyom acaba sizler ne veriyonuz diye merak ettimde neyse berraya çorabsını yeirem banyo yaptıram sonra gellirim

günaydın dünürcüümm opuyorumnanaktan napiy benim güzeller güzeli maviş geliniimmŞeniz

napsin senin gelinin babasiyla oynuyo yürütece koymus onu babasi keyif yapiyozemuszemusadim atmaya calisiyo beceremiyo :roflol:kafasini öne atiyo sanki öyle gidicekkaydirigubbakcemile3

egeciim napiyo yeni cicikler mi aldin ona

napsin senin gelinin babasiyla oynuyo yürütece koymus onu babasi keyif yapiyozemuszemusadim atmaya calisiyo beceremiyo :roflol:kafasini öne atiyo sanki öyle gidicekkaydirigubbakcemile3

egeciim napiyo yeni cicikler mi aldin ona

yerim ben onun b acaklarını yaavv opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
egemde iyi mırıklıyo yanımdaa gel gel yapmayı ögrendi eli hiç ama hiç durmuyo habire gel gel modunda :roflol::roflol:
yaa yazlık kreasyonumuzu düzdükte geldik :sm_cool: ama yetmez gibi geliyo bana çünkü habire yemek falan döküyoz önümüze akannehir
ege öğrendi yürüteçte gitmeyi pırr pırr uçuyo ama halılarda gitmiyo benim halılar shagyy baya kabarık gitmiyo yürüteç sempatiksalakcinni

ben busede her aşıda para verdimfurkiden almadılar nedense şaşırdım
annadılar ici nin godoman olduğunu demi:roflol::roflol:

mannak godamanız diede paraları sokağamı atcez
160 tl fazla ödedim kızızma kıyafet alırdım o paraylan
zehir zıkkım olsun kızımın başının gözünün sadakası olsun ne diiiim :roflol:

önlük tak ben önlüksüz gezdiremiom vallaha hem yemek hem salya yapıo
kollarıda sıvıyorum hade güle güle giyin cicileriniz bebeeeeem opuyorumnanaktan

eliif sen yürüteç mi aldın nan hani almıyodun gııı bayanssulusmile

kocca bir tabak dolusu yeşil salata yaptım kendüme ton balıklıı naniknanik afiyetlen yemekteyim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…