Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

yetttimmm gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biri benimi konuşiidiiiiiiiiiiiiii şişko mişko heeeee heç üzerime alınmadım haaa sölim

bebeleri parka getüdüm hava çoookk güzeldiiii amöa bende çöoookk yoruldum 2 bebeylen çok zor çok dışarı çıkmak furkiyi güneşe verdim 15,20 dk. güneşlendirdim sonra mayıştı uyudu kaydirigubbakcemile3

ohhh ohh soydunmu furkiyi kız sende cıbıldattınmıı delikafadulden

bu arada cerenimodan haber varmı?

onlar sabahtan tubişlen buluştular kadir hasta ordan forum istanbıla gittiler sanırsamm laelaelaelaelae

ohhh ohh soydunmu furkiyi kız sende cıbıldattınmıı delikafadulden

onlar sabahtan tubişlen buluştular kadir hasta ordan forum istanbıla gittiler sanırsamm laelaelaelaelae

yok nan ne soyması henüz erken yaaa esiyodu yine arada bi 15dk . durduttum güneşte kadıki soyacam

vaaaayyyyyyyyyyyyyyyy dimek benden habarsız kadir hasta bululşma yaptılar heeee eyi madem hııııhhhhhhhhhhh
küstüm onnaraaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bu karullar özgüşü dr. getümemişler geziler orası senin burası benim ooohhhh
konuşmicum onnarla bize yalan sölediler aklinialirimsmile

uğraş içinde geri geri gidiyo :roflol::roflol:
iyi iyi doğru yolda işte.
emeklemenin ilk belirtisi.kaydirigubbakcemile3

bende akşam üstü götürem diyorum.
azcık çocukları seyredelim.

geliim ben egeyi uyandırcam yaa nerdese 2 saat olcakk uyuyoo ohaoldumsmile

oh maşallah, ege baya aşmış kendini bugün.kaydirigubbakcemile3

uyandırdım vallaa wannam :kedi: yoksam akşamüstü uyutamıcam akşamda erkenden uyumak isticek sonrada erkenden hortlıcaktı :kedi:
fatoşum kızmaa yav bagaa opuyorumnanaktan
o deliler dr.a gitcektiler beraber sonradan gezmeye gitmeye karar verdiler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…