- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Ayy sizinle cok benziyomusuzEşim iki mum yakıp güzel söz söylese yeminle beni gülme tutar.
Ne yalan söyleyeyim bana aşırı konik geliyor koca koca insanların romantizm başlığı altında tuhaf halleri.
Ben daha naber cort versene borç tarzı biriyim.
Yani şöyle diyeyim mutlu iseniz asla takılmayın bunlara.
Mesela ben espri severim.
Güzel espri de yaparım.
Bana göre gülmek romantizmi döver.
Bazen eşimin poposunu sıkar sen çok seksi bir şey oldu ha derim.
En romantik anım bu benim.
Çok şükür bi sıkıntımız yokadam sana ne güzel durumunu anlatmış , huzur başka birşey eğer
huzura sahipsen başka hiç birşeye kafanı yorma
Çok şükür bi sıkıntımız yok♥ tabi insanoglu galiba oldukca daha fazlasini istiyo
heh tam benim tarzım yazsam aynılarını yazardımEşim iki mum yakıp güzel söz söylese yeminle beni gülme tutar.
Ne yalan söyleyeyim bana aşırı konik geliyor koca koca insanların romantizm başlığı altında tuhaf halleri.
Ben daha naber cort versene borç tarzı biriyim.
Yani şöyle diyeyim mutlu iseniz asla takılmayın bunlara.
Mesela ben espri severim.
Güzel espri de yaparım.
Bana göre gülmek romantizmi döver.
Bazen eşimin poposunu sıkar sen çok seksi bir şey oldu ha derim.
En romantik anım bu benim.
Malesef öyle üstüne bide cok itici oluyolar.Bizim de öyle bir tanıdığımız vardı eşimle nişanlıydık o zaman.Onlar da nişanlıydı onlar evlendi sonra biz evlendik bir romantizmler bir pervane olmalar dediğin gibi kendimi sorguluyordum.Sonra adamın kadını aldattığını gördüm sosyal medyada başka biriyle sarmaş dolaş halde fake hesabını gözümle gördüm kadın da öğrenmiş kavga ettiler bir ara ayrıldılar yine barıştılar.Yine aynı hareketler var ama artık eşim bana neden böyle yapmıyor demiyorum olayın içyüzünü bildiğim için.Siz de özenmeyin her zaman göründüğü gibi olmuyorlar
Peki teşekkür ederim su an ask böcegi olamiyorum istesem de zaten kpssye hazirlaniyorum o memur o da ingilizce calisiyo evde hunharca öğrencilik havasi vardaha fazla istiyecegin şeyler hayatını kolaylaştırcak şeyler olsun ,
14 senenın tecrübesiyle söylüyorum ınan bana ,
hee illada yapmak istiyorsan sen küçük süprizler yap , not kagıtları mesela ,
Ya normalde bende romantizm sevmem yapmacik geliyo ama diyorumya arada bi de bi jest yapsa mum da degil yani desem bu adam benim icin dusunmus emek vermis ugrasmis.heh tam benim tarzım yazsam aynılarını yazardım
mum ne yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?