Bizde mi bi problem var?

Milamila9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
321
341
33
Gecen esimin akrabalari geldi uzaktan akrabasi. Bizimle ayni yasta evliler. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum sürekli birbirlerini övdüler. Ben kendimi o kadar kotu hissettimki. Bi konu aciliyo cocuk sürekli kizi öne atiyo sen bu bölumu okudunya bilirsin anlatsana hayatim falan ama sürekli oluyo bu.
Sonra bi yere oturduk sarmas dolaslar birbirlerine bakip guluyolar sürekli sariliyolar kiz adamin omzuna yatiyo falan anlayamadim. Biz de tam tersi baskasinin yaninda gösteris yapar gibi niye yapalim düşüncesindeyiz yapmayiz sevmeyiz de. Basbasayken ayri tabi.
İnstgramda da sürekli paylasim halindeler o kadar midem bulandiki artik ise girdim ise girme hediyesi aaa seni seviyorum askim birinci hafta hediyesi.
Ben de evet biraz kiskanmis olabilirim bilmiyorum hem itici geliyo hem de ne kadar mutlular diyo insan. Esime sardim gecen sen bana hic jest yapmiyosun insan bi su kizi mutlu ediyim diye dusunur dedim. O da iste o cocuktan bahsetti. Ayni okulda okumuslar. Onun hic maddi problemi olmadiki dedi okurken de birsuru kursa oraya buraya gidiyodu ben ailemden isteyemiyodum dedi. Onun ailesi ne dese yapiyodu falan dedi icim burkuldu utandim (dugunde ailesi altinlari alcaz dedi ama esim benim yanimda oldu biz o altınlarla eve gircez dedi ailesi cok sorumsuzdur ondan üzüldüm) yani bu konular biraz da maddiyata bakiyo dedi hakli olabilir tabi biraz da bahanesi esimi taniyosam oldum olasi beceremez sürprizdir odur budur islerini.
Nedense iki gündür fena halde kafama taktim bunlar instagramda paylastikca ben esime doldum. Ama sanirim haksizlik yapiyorum. Ya da şöyle söylüyüm esim hakli mi yoksa bahane mi ariyo? Pahali olmasina gerek yokki iki mum yakip güzel sözler söylese de olur illa maddi bisey gerekli değil bana göre.

Eşim iki mum yakıp güzel söz söylese yeminle beni gülme tutar.
Ne yalan söyleyeyim bana aşırı konik geliyor koca koca insanların romantizm başlığı altında tuhaf halleri.
Ben daha naber cort versene borç tarzı biriyim.
Yani şöyle diyeyim mutlu iseniz asla takılmayın bunlara.
Mesela ben espri severim.
Güzel espri de yaparım.
Bana göre gülmek romantizmi döver.
Bazen eşimin poposunu sıkar sen çok seksi bir şey oldu ha derim.
En romantik anım bu benim.

Ayy sizinle cok benziyomusuz bende yaparim öyle seyler
Evet bizde öyle iste seni seviyorum dese ben esprili bi cevap veririm nadirdir ask böcegi oldugumuz zamanlar. Biz de mi bi sorun var dedim bi an kendime.

Bizim de öyle bir tanıdığımız vardı eşimle nişanlıydık o zaman.Onlar da nişanlıydı onlar evlendi sonra biz evlendik bir romantizmler bir pervane olmalar dediğin gibi kendimi sorguluyordum.Sonra adamın kadını aldattığını gördüm sosyal medyada başka biriyle sarmaş dolaş halde fake hesabını gözümle gördüm kadın da öğrenmiş kavga ettiler bir ara ayrıldılar yine barıştılar.Yine aynı hareketler var ama artık eşim bana neden böyle yapmıyor demiyorum olayın içyüzünü bildiğim için.Siz de özenmeyin her zaman göründüğü gibi olmuyorlar

Çok şükür bi sıkıntımız yok♥ tabi insanoglu galiba oldukca daha fazlasini istiyo

daha fazla istiyecegin şeyler hayatını kolaylaştırcak şeyler olsun ,
14 senenın tecrübesiyle söylüyorum ınan bana ,

hee illada yapmak istiyorsan sen küçük süprizler yap , not kagıtları mesela ,

heh tam benim tarzım yazsam aynılarını yazardım
mum ne yaf

Malesef öyle üstüne bide cok itici oluyolar.
daha fazla istiyecegin şeyler hayatını kolaylaştırcak şeyler olsun ,
14 senenın tecrübesiyle söylüyorum ınan bana ,

hee illada yapmak istiyorsan sen küçük süprizler yap , not kagıtları mesela ,
Peki teşekkür ederim su an ask böcegi olamiyorum istesem de zaten kpssye hazirlaniyorum o memur o da ingilizce calisiyo evde hunharca öğrencilik havasi var

heh tam benim tarzım yazsam aynılarını yazardım
mum ne yaf
Ya normalde bende romantizm sevmem yapmacik geliyo ama diyorumya arada bi de bi jest yapsa mum da degil yani desem bu adam benim icin dusunmus emek vermis ugrasmis.
Ama normal olan bizmisiz anladim onu

Sizde bir problem olup olmadığı başkalarından bağımsız bir durum. Mutluysanız, ilişkinizi istediğiniz şekilde yaşıyorsanız, başka bir şeye gerek var mı? Karşınızdaki insanlar samimiler ya da değiller, bilemeyiz, Herkes duygularını aynı şekilde yaşayıp, göstermiyor neticede. Size bir etkileri olmadığı sürece üstünde bu kadar kafa yorup, ilişkinizi sorgulamanız anlamsız.

Başkalarının ‘mükemmel’ görünen hayatlarını kıskanmayı bırakın.
Kendi hayatınızı başkalarının hayatlarıyla kıyaslamayın.
Başka birinde istediğin gerçekten nedir?

Eğer gerçekten karşılaştırma oyunu oynamak istiyorsanız, kendi hayatınızı tamamen değiştirmeye göze almalısınız. Yani başka hayatlara sahip olup kendi hayatınızla değiştirmeye. Gerçekten başkasının hayatına sahip olmak isteyip istemediğinizi öğrenmek için küçük bir egzersiz yapabilirsin.

Toplum sizin net değerinizi mutlulukla eş olduğuna sizi inandırmıştır. Birçok insan hep daha fazlası için çabalıyor; fakat bunların hiçbiri kalıcı mutluluk getirmiyor. Bunlar hep değişikliğe tabi olan ve kalıcı olmayan uğraşlar oluyor. En önemlisi de, bu değerler sizin net değerinizden bağımsız olarak kazanabileceklerinizden oluşuyor. Şimdi kendinize sorun: Gerçekten beni ne mutlu ediyor? Para mı, mülk mü ya da ün mü? Yoksa bağımsızlık mı, huzur mu sakinlik mi? Mutluluk sahip olduğumuz nihai para birimidir ve hiçbir yasa yeteri kadar olmadığını söyleyemez.

iki tutkulu insanın yanyanayken bile birbirini mıncıklayası ne biliyim dokunası gelir. Gelmelidir de. ama bazıları kendini tutar bazıları tutamaz

Onumuze dayatilmis yapay mutluluklar var.
Her romandık .filmde yağmurda opusme sahnesi gibi :) niye parçalı bulutlu olunca opusulmuyor mu?
Yere yada yatağa serilen gül yaprakları. Yapanlardan cok ozur dilerim ama kıroluktan başka bir şey değil
He arada alsın çiçek, eline yapışmaz.
Hediye de alsın, mutlu eder insanı, neden olmasın
Arada siz yapın, o da ogrenir :)
Ama bal gibi sevildiginizi biliyorken, elin mic mic çifti yüzünden gerilmeyin yok yere.

Bakmayin siz oyle tiplere. Inanin onlarin mutlulugu o kadar uzun surmuyor. Esiniz olayi maddiyata baglamis ama kucuk jestler icin buyuk paralr harvamaya gerek yok. Insanin icinden gelmeli. 1 gul alsa 10-20 TL arada alinabilir bence. Nelere o parayi vermiyoruz ki. Esinizi bilemem ama bazilari bu dunyaya kalas gelmis kalas gidiyor

Sosyal medyada eşinin aldığı hediyeyi, yaptığı sürprizi paylaşıp, sonra da onun altına birbirlerine aşk dolu sözcükler yazanlar bir bana mı komik geliyor

Onun haricinde herkesin ilişkiyi yaşayış tarzı farklıdır, siz insanların yanında daha resmi olursunuz diğerleri daha rahat davranır, önemli olan özünde gördüğünüz kıymettir buda omza yatıp, sarılmayla ölçülmez.

Son düzenleme:
Benimde eşimin arkadaşı var bizden sonra evlendi, farklı sehirlerde yasiyoruz o yüzden 3 4 ay bir görüşürdük. Ya adamı bi gör kızın ağzının içine düşecek resmen. Kizin ismine ayşe diyelim, ayse aşağı ayse yukarı, ayse kedileri sever, ayse ayse ayse. Bi gun onlarin oturduğu sehirde işimiz var, bizde onları aradık hem yemek ısmarlayıp sohbet edelim diye. Çocuk, eşim yok ama anneme gelin dedi. Annesinide bunlar evlenmeden önce taniyorduk cok severim, kabul ettik. Esimle arkadaşı gittiginde annesi ağlayarak neler anlattı inanamadim.

Bunların çocukları oldu, kız çocuğu kimseye göstermiyomus, kardeşlerine bile. Evlerine her gittiğinde kavga kiyamet kopuyormus bayramlarda bile gitmezmis, kadinin haline uzuldukleri icin kizin annesiyle kardeşi gösterirmiş torununu kayinvalideye. Kiz o kadar cirkef ki, (hep kayınvalidesini kötüler ama hep. Saçma sapan şeyler yani lafi bile edilmeyecek seyleri cok büyütüyor)

Hem kocasının bütün akrabalarıyla bu kadar kötü olup hadi akrabayi geç, annesini ve kardeşleriyle kavga et görüşme hemde bu kadar kiymetli ol. Aklim almiyor ya. Bende sizin hissettiklerinizi hissettim, çünkü eşi ayse ayse diye overken benim esim bana oyle davranmıyor baskalarinin yaninda. Onlarla ne zaman görüşsek biz sonrasinda tartışıyorduk, artik görüşmüyoruz bu yüzden. Cunku sinirleniyorum benim ne eksiğim var neden böyle davranmıyorsun diye. Halbuki herkesin yapisi farklı işte ama beynim onlari görünce bunu reddediyor

Benim esim romantik sozler soylemez , beni bi kadin olarak degil de sanki kucuk bi kiz cocuguymusum gibi sever , bana eve gelirken cikolatalar alir. Mutfak esyalarini cok sevdigimi bilir gider bardak alir mesela , beni herkese karsi savunur , ben bile kendimden emin degilken o benden emindir , bence bu soyledilerim mum isigindan , gul yapraklarindan daha kiymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…