Bizde mi bi problem var?

Ya normalde bende romantizm sevmem yapmacik geliyo ama diyorumya arada bi de bi jest yapsa mum da degil yani desem bu adam benim icin dusunmus emek vermis ugrasmis.
Ama normal olan bizmisiz anladim onu
Belki farkında değilsinizdir eşiniz başka şeyler yapıyordur ne bileyim romantizm yerine
tuvalet kağıdı bittiğinde yenisini takması,sıvı sabun bitince doldurması
yada evi toplaması filan daha romantik bence :kahve:

Malesef öyle üstüne bide cok itici oluyolar.

Peki teşekkür ederim su an ask böcegi olamiyorum istesem de zaten kpssye hazirlaniyorum o memur o da ingilizce calisiyo evde hunharca öğrencilik havasi var :KK70:

ask bocegi olmakla kpssye hazirlanmanin ne alakasi var anlayamadim. benim icin ask bocegi olmak nedensiz yere öpmek, durup dururken sarılmak, el ele tutusmak, saclarini sevmek demek. bunun ne gibi bir on hazırlığı var ki? ben disaridayken de hep esimin elini tutar, ona yakin otururum. ama bu asla kasitli yaptigim bir sey degil. bu insanin icinden gelen bir sey. evde tv izlerken de ben muhakkak onunla temas halinde olurum. bazen araba kullanirken bile kolunu okşarım. yani bunlar sevgimizi hissettiren, dusunmeden yapilan, icgudusel hareketler

bir gün otoparkın kapısına geldik

önümüzde bir araba duruyor

görümcemlerin arabası aynı sitede oturuyoruz

enişte arabadan indi bagajı açtı yarım kilo ya da bir kilo büyüklüğünde ufak bir paket çıkardı

o arada görümcem indi arabadan paketi ona verdi

hatta takıldı hadi seni bekliyorlar dedi

o arabaya bindi bize hoşçakal dedi görümcem de bizimle konuşup evine gitti

özetle arabayı kullanan arabayı kapatıp arabadan bagajdaki küçücük paketi almak için indi taşıyamayacağı alamayacağı bir şey değildi

eşim vay dedi adama bak

benimki de geçen bir koca poşet vardı taşıyabilir misin yukarı bırakayım mı dedi taşırım dedim gittim

bazı şeyler yaşamda şekilleniyor

eşim inip bana o minicik paketi verse ne o ben alamıyor muyum derdim

kesin derdim hiç prenses modum olmadı hep kendi işimi kendim yaparım havası (zararlıdır tavsiye edilmez)

bir gün otoparkın kapısına geldik

önümüzde bir araba duruyor

görümcemlerin arabası aynı sitede oturuyoruz

enişte arabadan indi bagajı açtı yarım kilo ya da bir kilo büyüklüğünde ufak bir paket çıkardı

o arada görümcem indi arabadan paketi ona verdi

hatta takıldı hadi seni bekliyorlar dedi

o arabaya bindi bize hoşçakal dedi görümcem de bizimle konuşup evine gitti

özetle arabayı kullanan arabayı kapatıp arabadan bagajdaki küçücük paketi almak için indi taşıyamayacağı alamayacağı bir şey değildi

eşim vay dedi adama bak

benimki de geçen bir koca poşet vardı taşıyabilir misin yukarı bırakayım mı dedi taşırım dedim gittim

bazı şeyler yaşamda şekilleniyor

eşim inip bana o minicik paketi verse ne o ben alamıyor muyum derdim

kesin derdim hiç prenses modum olmadı hep kendi işimi kendim yaparım havası (zararlıdır tavsiye edilmez)
Kesinlikle bende sizin gibiyim kimseden bise istemem her isimi kendim yaparim esimden bile yardim istemem , is yerimde bi arkadas var , hastane randevularini bile arayip esi aliyor, sen neden almiyosun diyorum , alsin iste o diyo , isten cikiyo esi kapiya kadar geliyo arabayla resmen oyuncak etmis adami

Kesinlikle bende sizin gibiyim kimseden bise istemem her isimi kendim yaparim esimden bile yardim istemem , is yerimde bi arkadas var , hastane randevularini bile arayip esi aliyor, sen neden almiyosun diyorum , alsin iste o diyo , isten cikiyo esi kapiya kadar geliyo arabayla resmen oyuncak etmis adami
Bu anlattığınız benim aynı yerde mi çalışıyoruz acaba :kahve:

Yeni evli değiliz,15 sene oldu, ama bence hiç eskimedik
Eşim hala arada çiçekle gelir eve, adet günlerimde canım çektiğini bildiği için en sevdiğim çikolardan alır, annesini ayarlar çocukları birakmak için ve kısa tatiller ayarlar vs vs. Benimde ona zaman zaman ufak-tefek sürprizlerim oluyor tabiki.
Benim çok hoşuma gidiyor, baştan yapmasa alışmazdım aramazdım belki ama şu saatden sonra bıraksa üzülürdüm. 7/24 romantik takılmak değil bu, değer vermek hala sevdiğini hissetmek.
Bazıları sosyal medya çok yansıtıyor, o bir alışganlık oldu bazılarındada dosta düşmana karşı birşeyler ispat etme çabası ama orda kendini çok mutlu gösteren herkesin iç dünyası okadar da mükemmel değil, bunu herkes biliyor artık.
Maddiyat önemli tabiki ama arada bir buket çiçek veya bir kutu çikolata vs almak için çok büyük paralara gerek yok. İçden gelmeli.

Eşim ile sürekli hep aynı moddayiz. Gösteriş değil evde başbaşa oldugumuzda dahi ayniyiz. Bir arkadaşımız bundan etkilenmiş eşine sarmaya başlamış eşimi örnek göstermiş sürekli. Bende arkadaşıma izah ettim, her insanın karakteri sevgisini gösteriş sekli farklidir kıyaslama diye. Aile ortamları yaşam şartları apayrı iki erkek'ten aynı hassasiyeti bekleyemezsin. Sevgi bununla olculemez herkesin gösterme sekli başka. Cok eminim arkadaşımin eside onu cok seviyor ancak yapisi utangac belli edemiyor. Eşinizin üzerine gitmeyin bence umarım anlatabilmisimdir.

Gecen esimin akrabalari geldi uzaktan akrabasi. Bizimle ayni yasta evliler. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum sürekli birbirlerini övdüler. Ben kendimi o kadar kotu hissettimki. Bi konu aciliyo cocuk sürekli kizi öne atiyo sen bu bölumu okudunya bilirsin anlatsana hayatim falan ama sürekli oluyo bu.
Sonra bi yere oturduk sarmas dolaslar birbirlerine bakip guluyolar sürekli sariliyolar kiz adamin omzuna yatiyo falan anlayamadim. Biz de tam tersi baskasinin yaninda gösteris yapar gibi niye yapalim düşüncesindeyiz yapmayiz sevmeyiz de. Basbasayken ayri tabi.
İnstgramda da sürekli paylasim halindeler o kadar midem bulandiki artik ise girdim ise girme hediyesi aaa seni seviyorum askim birinci hafta hediyesi.
Ben de evet biraz kiskanmis olabilirim bilmiyorum hem itici geliyo hem de ne kadar mutlular diyo insan. Esime sardim gecen sen bana hic jest yapmiyosun insan bi su kizi mutlu ediyim diye dusunur dedim. O da iste o cocuktan bahsetti. Ayni okulda okumuslar. Onun hic maddi problemi olmadiki dedi okurken de birsuru kursa oraya buraya gidiyodu ben ailemden isteyemiyodum dedi. Onun ailesi ne dese yapiyodu falan dedi icim burkuldu utandim (dugunde ailesi altinlari alcaz dedi ama esim benim yanimda oldu biz o altınlarla eve gircez dedi ailesi cok sorumsuzdur ondan üzüldüm) :KK43: yani bu konular biraz da maddiyata bakiyo dedi hakli olabilir tabi biraz da bahanesi esimi taniyosam oldum olasi beceremez sürprizdir odur budur islerini.
Nedense iki gündür fena halde kafama taktim bunlar instagramda paylastikca ben esime doldum. Ama sanirim haksizlik yapiyorum. Ya da şöyle söylüyüm esim hakli mi yoksa bahane mi ariyo? Pahali olmasina gerek yokki iki mum yakip güzel sözler söylese de olur illa maddi bisey gerekli değil bana göre.
Çok basit bir çözümü var takip etme

Niye birbirine sevgisini gösterebilen insanlar gördüğünüzde kötü tarafını arıyorsunuz? Yok kocası aldatıyormuş, yok eşinin ailesine eziyet ediyormuş.

Romantik sayılmayız pek ama gayet mıç mıç bir çiftiz. Dokunuruz, severiz, öperiz. Çevremizde bizden daha mıç mıç hatta hem mıç mıç hem romantik arkadaşlarımız da var. Herkes gayet mutlu. Aldatmıyoruz, aldatılmıyoruz, eşlerimizin ailesiyle bir sorunumuz yok. Üzgünüm ama kendinizi kandırıyorsunuz çoğu zaman 😉

Biri de öpmesindense tuvalet kağıdı değiştirmesi daha önemli demiş. Bacım o görev görev, yapacak zaten, ekstra bir şey değil.

Onumuze dayatilmis yapay mutluluklar var.
Her romandık .filmde yağmurda opusme sahnesi gibi :) niye parçalı bulutlu olunca opusulmuyor mu?
Yere yada yatağa serilen gül yaprakları. Yapanlardan cok ozur dilerim ama kıroluktan başka bir şey değil 🤦🏻‍♀️
He arada alsın çiçek, eline yapışmaz.
Hediye de alsın, mutlu eder insanı, neden olmasın
Arada siz yapın, o da ogrenir :)
Ama bal gibi sevildiginizi biliyorken, elin mic mic çifti yüzünden gerilmeyin yok yere.
Biz geçen hafta yatağın içinde labneye bisküvi batırıp yedik olmuyomu o :confused:

Bu tarz şeyler kişisel tercih birazda. Biz eşimle düğün fotoğrafı dahi paylaşmadık. Çünkü onları neden herkes görsün bizim için özel bir çekimdi ve biz görelim bize ait kalsın istedik. Eşim başkasının yanında yanaşsa çok rahatsız olurum. Aldığım hediyeyi paylaşsa neden böyle bir şey yaptın derim. Ha ama kimisinin hoşuna gider, olabilir. Bu tarz şeyleri başkaları ile kiyas yapmayın. Onların çok hoşuna giden belki de sizin için çok hoş olmayabilir mutluluğun kıstası bu değil

Herkesin ilişki yaşayış, sevgisini gösterme biçimi farklı. Mıç mıç da olabilirler,daha seviyeli de. Hiçbirini ne elştiririm ne de kendi hayatımı onlarla kıyaslarım. Herkesin kendi hayatı, nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yaşasın insanlar. Ben kendi mutluluğuma, huzuruma bakarım.

Şu sosyal medya da en özel hallerini paylaşan çiftler kadar itici bir şey yok. Sarılırken, öpüp koklarken fotoğraf atmak ne ya ?

Nasıl yapıyorlar acaba? Birbirlerini öperken aşkım dur iki dk bekle fotoğraf çekeyim de atsın millet görsün sevdamızı mı diyorlar :)

Arkadaşımın sevgilisi de böyleydi. Kıza ne sürprizler ne pahalı hediyeler. Hele nişan döneminde, görmeniz lazım.
İnstagram hesabını hayal edin, abartmıyorum en az 90-100 gönderi hediyeli, öpücüklü, sarılmalı resimlerle dolu .Sanalda çok mutlu bir çift ama...

Hamilelik döneminde aldatıldığını öğrendi. Fazla detaya girmek istemiyorum. Ama eşi hamile iken aldatan erkekten ne baba olur ne eş. Tabi sonra tekrar bir araya geldiler.

Sürekli fotoğraf aran çiftler birbirlerini çok seviyor demek değil. Ya da sürekli hediyelere boğan.

Uzun lafın kısası gösteriş yapanlara aldanmayın. Kocanıza da trip atmayın :) Bir erkek gönülden sevsin, sahiplensin, korusun gerisi mühim değil.

Bunun maddiyatla alakası yok.
Bazı insanlar böbürlenmeyi, övgüyü, göz önünde ve yapmacık olmayı severler.
Siz sevmeyen bir çiftsiniz.
Yapacak bir şey yok yani, eşiniz üzülmeyin diye saçma bir açıklamaya girmiş ama karakter meselesi.
Ve kusura bakmayın öyle bir çiftte karakterden eser yok bana göre.

Back
X