- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.600
- 158
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Benim esim romantik sozler soylemez , beni bi kadin olarak degil de sanki kucuk bi kiz cocuguymusum gibi sever , bana eve gelirken cikolatalar alir. Mutfak esyalarini cok sevdigimi bilir gider bardak alir mesela , beni herkese karsi savunur , ben bile kendimden emin degilken o benden emindir , bence bu soyledilerim mum isigindan , gul yapraklarindan daha kiymetli
Şu sosyal medya da en özel hallerini paylaşan çiftler kadar itici bir şey yok. Sarılırken, öpüp koklarken fotoğraf atmak ne ya ?
Nasıl yapıyorlar acaba? Birbirlerini öperken aşkım dur iki dk bekle fotoğraf çekeyim de atsın millet görsün sevdamızı mı diyorlar :)
Arkadaşımın sevgilisi de böyleydi. Kıza ne sürprizler ne pahalı hediyeler. Hele nişan döneminde, görmeniz lazım.
İnstagram hesabını hayal edin, abartmıyorum en az 90-100 gönderi hediyeli, öpücüklü, sarılmalı resimlerle dolu .Sanalda çok mutlu bir çift ama...
Hamilelik döneminde aldatıldığını öğrendi. Fazla detaya girmek istemiyorum. Ama eşi hamile iken aldatan erkekten ne baba olur ne eş. Tabi sonra tekrar bir araya geldiler.
Sürekli fotoğraf aran çiftler birbirlerini çok seviyor demek değil. Ya da sürekli hediyelere boğan.
Uzun lafın kısası gösteriş yapanlara aldanmayın. Kocanıza da trip atmayın :) Bir erkek gönülden sevsin, sahiplensin, korusun gerisi mühim değil.
Harfiyen katılıyorumİnsanlar genellikle kendisi gibi olmayan insanları dövüyor. :)
Romantik yaşayan çiftler olmayanlara göre cıvık cıvık geliyor ve o kişilerin aslında mutlu olmadığı gibi bir algıya varılıyor. Romantik olmayanlar da kendilerini cool ve eğlenceli buluyor ama karşı taraftan enseye tokat g.te şaplak askerlik arkadaşı modunda algılanıyor.
Bence bunun bir doğrusu yok olamaz da, olmamalı da. İsteyen el ele göz göze birbirine şiirler okuyarak, sosyal medyaya da dağlara da haykırarak yaşar aşkınıisteyen her an seviyorum demez ama bunu hareketlerinde hep gösterir birbirine.
Herkesin karakteri de, aşkı yaşama biçimi de, ilişki dinamiği de farklıdır ve insanlar karşılıklı nasıl mutluysa öyle de olmalıdır.
Ama burada konu sahibi bir yandan komik görünüyorlar diye yererken biryandan da açıkça o çifte özenmiş, zaten kendisi de aynı zamanda belki de kıskanmış olabilirim diyor. O zaman tutmayın kendinizi konu saihibi :) açıkça konuşmanıza gerek yok illa çiçek al, gül dök, bana şarkı söyle diye ama bazı şeyleri siz başlatarak da onu yönlendirebilirsiniz bir şeylere.
Ben mesela ilişkiyi romantik, yoğun, tutkulu, elbette gülerek güldürerek ama arkadaş boyutuna dönüşmeden aradaki o flört enerjisini kaybetmeden, birbirini baş başayken de örnek verdiğiniz çiftteki gibi insanların yanında da onore ederek yaşamayı severim.
Çünkü kimsenin yaşadığı ve yaşamamızı beklediği gibi yaşamak zorunda değilim, değiliz. Neticede sevgiyi yaşama biçimi, yaşayamamaktan çok daha güzeldir. Siz de birbirinize sevginizi gösterirken insanların size garip bakışlarına aldırmayın ve canınızın istediği gibi devam edin. :)
Ahhh bahar geliyor, güneş göz kırpıyor, gönül yayları gevşiyorSanırım benim aşık olasım geldi
Ben buna katılmıyorum, herkesi bir kefeye koyamayız çünkü.Esimin arkadaslari ve esleriyle surekli gorustugumuz bi grubumuz var. bi arkadas esiyle surekli ask bocegi gibi takiliyolar, koltukta surekli sarmas dolas oturuyolar, birbirlerine hitaplari hep askim, bitanem seklinde ve 10 yillikta evliler bu arada.. yalan yok bende onlara imreniyodum asklari hala cok taze diye..
Gecen ay esim ogrendiki o arkadasinin bi sevgilisi varmis ona ev acmis falan (neyse buralar uzun) sonra onlarla yine gorustuk yine ayni sarmas dolaslar o zmn anladim ki bu isler ya gosteris evde huzur yok, ya da adam aldattigi icin sucluluk duyuyor o yuzden surekli karisini bizim yanimizda yuceltiyor, ask gosteriyor.. demem o ki baskalarinin yaptigi gosterisli hareketlere inanmayin kim bilir iclerinde nasil bi sikinti var ki onu disariya yansitmamak icin farkli davraniyorlar.
Yorumlardan anladığımız üzere, birbirlerine sarılıp öpen çiftlerin sonu iyi olmuyor arkadaşlar,ona göre ayağınızı denk alın.
Toplum içinde evdeki halimizden eser yoktur, resmi sayılacak bir çiftiz ama sarılıp öpenlerde illa bir hinlik olacak değil yahu.
Bu kıyaslama işi, duygusal doyumun olmadığı ilişkilerde oluyor daha çok. Yoksa kim eşine aşkım balım demiş, sarılıp öpmüş umurunuz da olmaz.
Yorumlarda ilginc ya
Onlar mic mic ama sen arkadaki sahneyi bilmiyorsun kesin aldatiyorlar ya da arkasinda baska bir bit yenigi var ekseninde
Boyle cok fazla cift var arkadaslar ve gayette mutlular. Bir de onlara da mutlaka bu ne boyle yapisik ikiz gibisiniz elestrileri gelmistir ama muhtemelen takmiyorlardir biz boyle mutluyuz diye
Istediginiz gibi ilgi istiyorsaniz ve goremiyorsaniz kendinizi bununla avutmak yerine baska cozum yollari bulun bence
Ki ben burada ilgili mic mic sevgililerin aldatma olayini pek okumadim ama kocam hoduk gibiydi aldatti olaylariyla dolmus tasmis bdv. siz kalkmis micmic iliskilerin arkasında bit yenigi ariyorsunuz hic mantikli degil bu durum uzgunum
Yanlış düşünüyorsunuz işte bu bir ön yargı..Hayir bnm soylemek istedigim bu degildi, genelleme yapmak da degildi. Ama 7 ciftten olusan bi arkadas grubunda surekli en cok biz birbirimizi seviyoruz vurgusu yapmaya calisiyorlardi, en asik onlar, en mutlu evlilik onlarin ki vs.. cok goze sokmaya calisilan seyler gosteristir yani ve ogrendik ki aslinda oyle degillermis.. tabi ki esler birbirine sevgisini gosterecek ama kalabalik b i ortamda da surekli goze sokulmaya calisiyorsa bi sikinti oldugunu dusunuyorum artik evet.
Öyle miymiş ? Bu yanılgıyı savunan kadınlar da kendini böyle avutuyor sanırım.Hayir bnm soylemek istedigim bu degildi, genelleme yapmak da degildi. Ama 7 ciftten olusan bi arkadas grubunda surekli en cok biz birbirimizi seviyoruz vurgusu yapmaya calisiyorlardi, en asik onlar, en mutlu evlilik onlarin ki vs.. cok goze sokmaya calisilan seyler gosteristir yani ve ogrendik ki aslinda oyle degillermis.. tabi ki esler birbirine sevgisini gosterecek ama kalabalik b i ortamda da surekli goze sokulmaya calisiyorsa bi sikinti oldugunu dusunuyorum artik evet.
Geç kalmamışsındır umarım, mıçmıç adamların üzerini çiziyoruz artıkHemen bebeeem demeyi ve sarılıp öpmeyi bırakıyorum. Bundan sonra soğuk kadın oluyorum, zinhar eli elime değemez. 12-13 senedir aldatılıyor olabilirim, acilen araştırmaya girmem lazım. Ablamı da uyarayım hemen, zira o 25 senedir falan aldatılıyor. Eniştem benim beye göre çok aşırı mıç mıçtır. Kocaları boşayıp aynı evde yaşamaya başlayalım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?