Bizde mi bi problem var?

bak bu yazdıklarınıza bende katılıyorum bununla ilgili bir şey söylemedim , her insan kavga eder zaten ilişkilerde kavga olmadan olmaz. Seviyorum , ölüyorum diyip evde birbirlerinin boğazına sarılanlardan bahsediyorum. İnsanların yanında kocam çok ilgilidir beni şöyle sever , şöyle süprizler yapar diye anlatıp kocasının tam bir hödük olmasını kastediyorum. Ne gerek var yalan söylemeye .. bir arkadaşım var kocasının başının etini yedi sevgililer gününde gül gönder diye , adam gönderdikten sonra düşünceli kocam vs diye paylaşım yapmıştı.
kilolu bir arkadaşım var kocası karımı böyle seviyorum çok güzel , ona her baktığımda aşık oluyorum , kilosu problem değil diye anlatmıştı çok sevindim arkadaşımın adına ne güzel dedim. Evlerindeyken kocası şişkosun ,zayıfla artık , iğreniyorum senden minvalinde sıralamıştı yine diyorum ne gerek var yalana , beğenmeyebilirsin ama bunu bayılıyorum diye anlatıp millete evde kadına neden zulüm ediyorsun.
sonra farklı bir çift var birbirlerini sürekli , öpen sarılan , seni seviyorumlar , ölürümler , ama evde kadının şiddet gördüğünü anlatmıyorum . Ben abartıya ve yalana karşıyım tabiki de herkes çevreye ilişkisinin çok güzel olduğunu , mutlu olduğunu göstermek ister buna da tepkim yok olabilir. Abartılmasına, yapaylığına sinir oluyorum . Normal arkadaşlarım yok mu tabi ki var , onlarda evde kavga ediyorlardır ama mükemmel ilişkimiz var diye de lanse etmiyorlar. doğallık ve yapaylık arasında uçurum var anlaşılıyor zaten.

Asker arkadaşları kendi aralarında popo sıkıp seksisin diyorlarsa ülkece yandık demektir.
Koca yahu bu koca....
Sevisirken de istirham mi edicez mesela

Asker arkadaşları kendi aralarında popo sıkıp seksisin diyorlarsa ülkece yandık demektir.
Koca yahu bu koca....
Sevisirken de istirham mi edicez mesela

el şakaları daha çok asker arkadaşları gibi gösterir insanı.
sevişme ayrı mesele ama ben kendi açımızdan söyledim, mesafe candır,eşle bile olsa.

el şakaları daha çok asker arkadaşları gibi gösterir insanı.
sevişme ayrı mesele ama ben kendi açımızdan söyledim, mesafe candır,eşle bile olsa.

insan eşiyle nasıl mesafeli olur? Annelerimiz gibi xx bey yy hanım mı diyecez? Xx bey yemeğiniz hazır lütfen sofraya teşrif edin. Xx bey bu gece müsaitseniz size sevişmeye geleceğim

Konuya bak ne hale gelmiş
Yahu kime ne isteyen mesafeli olsun, istemeyen olmasın. Eğer mutsuzsanız eşini göklere çıkartan öven bir adam istiyorsanız bunu eşinize belli edin ne diyelim?

Ben sevemiyorum fazla temas, yakınlık ama eşim beni başka insanların yanında övse mutlu olurum neden olmayayım?

Annem ve eşi öylelerdi, hep yan yana el ele oturur birbirlerine sevgi dolu sıcak davranırlardı nerede olurlarsa olsunlar, 45-50 yaşında insanlardan söz ediyorum :) çok da mutlulardı, aldatma-aldatılma yoktu yani.

Ama bana da instagramda her akşam evde gördüğün adama methiyeler düzmek, canım kocam aşkım biriciğim ve bu tipte daha önce hiç duymadığım değişik abartılı aşk cümleleri komik geliyor

Yoksa fotoğraf isteyen koysun, isteyen koymasın ben beğenir geçerim :)

Ayy herkesler gipgri olmuş yarı açık cezaevine dönmüş burası =)
Benim eşim de bi kere gömülmüş telefon ekranına, bişey anlatıyorum, hı hı diyor sadece, beyni uyuşmuş twitterdaki kuşlara yem olmuş halde. Sonra sinirlenip gidip yattım, elime de telefonumu aldım instagrama bi girdim 3 saat önce benim fotoğrafımı koyup altına şiirler döşemiş. Ulan evde yanındayım suratıma bakmıyorsun insafsız adam, beğenir miyim o paylaşımı? Aynı burda eleştirdiğimiz tiplerden ne farkı var? Sonra ilişkinin odun'u ben oluyorum, yemezler!

Eşimle ben de her an birbirimize dokunuruz, evin içinde karşıma çıktığı an sarılırım beni öper falan, fakat sosyal medyada paylasmadigim için aramızın kötü olduğunu bile düşünenler olmuş, ayrıldık mı diye soranlar oldu düşünün...

Benim de var tanıdığım bir çift. Erkek tarafı bizim akraba ve kadına karşı zerre bir sevgisi yok. Bırakın aldatmayı falan, bildiğiniz nefret ediyor kadından. Fakat kadının sosyal medyasında, adam kadına sanki çok aşık, dünyası onun etrafında dönüyor gibi paylaşımlar. Kadın yanımızda kaç defa kavgayla çiçek ve hediye aldırdı kendine.
Zaten sosyal medyada çok yardımsever, hayvansever, iyi niyetli, dünya tatlısı bir profil çiziyor fakat gerçek hayatta sırf gıcık olduğu için insanlara rahatlıkla iftira atabilen, tanıdığım en berbat karaktere sahip kişi. Ki inanın işim dolayısıyla çok berbat insanlar görmüş biriyim.

Yani demem o ki, sosyal medya yalan dünyası. Elbette sadece dünyaya duyurmak ister insan bazen aşkını, samimiyet gördüğüm paylaşımlar içimi eritir hatta fakat benim bahsettiğim şey farklı, sizler beni anlarsınız hanımlar.

Romantizme gelince, benim eşim öyle çiçekler mumlar tarzı bir adam hiç olmadı fakat sevdiğim her şeyi bilir, canım bir şey çeksin o anda alınacak, gece bile olsa :) Üşenmez kalkar gider alır. O yüzden belli bir saatten sonra canım bir şey çekerse söylemem :) Onun yanındayken haşa ölüm bile beni bulmaz gibi hissederim, öyle bir güven verir bana. Aileme kıyamaz, geldiklerinde en güzel şekilde ağırlamaya çalışır vesaire... Bunların kıymetini bilmediğim zamanlar oldu, çiçek böcek istedim ama şimdi şimdi anlıyorum ki onun da kendini ifade etme şekli bu :)

En sevmediğim şey cıvıklık. . Bana göre mahrem sarılmak ,öpmek ,aşkım ,balım Vs demek. Eşim dışarda ya da başkasının yanında bana öyle davransaydi sanırım evlenmezdim de. Allahtan ikimizde bu konuda aynıyizki uyarma gereği dahi duymadım.
Yeni evliyken arkadaşlarıyla dışarı yemeğe çıkmıştık sürekli şap şup öpmelerinden nereye bakicağimizi bilemedik ben utandim .
AyrıCA aşkım aşkım nedir ismin neyi var ? Her neyse herkesin kendi hayatı kim mutlu kim mutsuz beni bağlamaz . Önemli olan cıvıklıktan hazetmiyorum ve rahat oturamadiğım yerde de bulunmuyum. HosunuZa gitmiyorsa sizde öyle yapın.
Sosyal medyanın çoğu evet sahte ama çoğu da yapı olarak öyleler malesef ve illaki aldatiliyor mutsuz kanısı hepsinde yok.
Benim bi arkadaşım var civiklikta nirvana ve esiyle masallah mutlu ,uzaktayiz suan ama yakın olsaydık eşli gorusmezdim. Tek arkadas olarak ayarlama yapardım eminimki.

Yalnız değilsiniz, bana da geliyor. Yan yana aynı koltukta otururken paylaşıp, birbirlerine cevap yazıyorlar
Şimdi bu gösteriş değil de ne
Biz hariç eşimin diğer geniş aile bireyleri aynı apartmanda oturuyorlar. Doğum günü evlilik yıldönümünde falan bir görsen iltifatlar havada uçuşuyor
Sadece karı koca icin değil, diğerleri de üst lata çıkıp ya da alt kata inip söyleyebilecekken wp gurubunda destan yazıyorlar. Eltimin kayınvalide hakkındaki düşüncelerini çok çok iyi bilmemr rağmen ( çünkü bana anlattı) wpde " canım annem, iyiki varsın, Allah seni başımızdan eksik etmesin, sen olmasan biz ne yapardık " bismillahirrahmanirrahim. Kendimden şüphe etmeye başladım

Etme arkadaşım etme, bende de var onlardan
Fotoğraf paylaşmak çok normal de altına yazılanlar yan yanayken, tam komedi.

"Eltilerin Savaşı " filmini hatırladım şu an. Dıaşarıya karşı çok mu çok mutluyuz, biz harika bir çiftiz görünümü verme çabası bunlar. Çocuk gibi ,saçma birilerine hep gösteriş yapmaları..Onun için etkilenmeyin sakın ve sadece gülün, geçin.Aralarında yaşadıkları tartışmaları vs İnstagram atacak halleri yok tabi..Ama tartışmıyorlar mı? Kavga etmiyorlar mı? hep mi böyle mıç mıç mutluluk saçıyorlar sanıyornuz? Arkadaşlarınız olgunlaşmamış daha ergenlikten çıkamamışlar bence

Allah akıl fikir versin, neyse şimdi kıskanç falan oluruz, kaçalım burdan
Laçka paylaşımların neyini kıskanıcaz, ha kıskandığım şeyler olmaz mı çook olur, imrenirim ama burda yazılan tarz da ki ilişkilere değil. Daha farklı şeylere.

bence sizin görümceniz bagajı açmayı bilmiyor

Bana da sevimsiz geliyor bu kadar mıç mıç olmak. Samimi gelmiyor. Çevremde kac tane böyle cift varsa,hepsinin sonradan başka sorunlari olduğu ortaya çıktı,belki de ondan samimi gelmiyor,bilemedim.
Ayrıca sosyal medyadan eşin doğum gününü vs kutlamakta saçma geliyor,adam/kadın yanında yani ,birlikte yaşıyorsun zaten,ne gerek var ki? Yüzüne söyle.
Sizde dertsiz başınıza dert aramayın bence,eşinizle sorununuz yoksa,keyfiniz yerindeyse takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…