- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
madem itici oluyorlar neden kıskandınızMalesef öyle üstüne bide cok itici oluyolar.
Peki teşekkür ederim su an ask böcegi olamiyorum istesem de zaten kpssye hazirlaniyorum o memur o da ingilizce calisiyo evde hunharca öğrencilik havasi var
bak bu yazdıklarınıza bende katılıyorum bununla ilgili bir şey söylemedim , her insan kavga eder zaten ilişkilerde kavga olmadan olmaz. Seviyorum , ölüyorum diyip evde birbirlerinin boğazına sarılanlardan bahsediyorum. İnsanların yanında kocam çok ilgilidir beni şöyle sever , şöyle süprizler yapar diye anlatıp kocasının tam bir hödük olmasını kastediyorum. Ne gerek var yalan söylemeye .. bir arkadaşım var kocasının başının etini yedi sevgililer gününde gül gönder diye , adam gönderdikten sonra düşünceli kocam vs diye paylaşım yapmıştı.İşte bu kısmı anlamıyorum. Fikrinize karşı çıkmak ya da sizi yermek için yazmıyorum ama gerçekten anlamıyorum. Evde sürekli kavga ediyor olabilir insanlar, anlaşamadıkları bir konu vardır evlerinde, kendilerine ait bir ortamda tartışırlar. Dışarda neden bunu yapsınlar? Tartışıyor olmak birbirinden nefret etmek anlamına gelmez ki. Birbirine deli gibi aşık insanlar da tartışır sonra o tartışmayı evlerinde bırakır sosyal ortama girdiklerinde mıç mıç olurlar. Bunun çok normal olduğunu düşünüyorum ben. İnsanlar sosyalleştiklerinde sakinleşirler, gevşerler, eğlenirler. Bazen bunu sosyal medyada paylaşırlar. Bu evde ettikleri kavgayı sosyal ortama taşımaları gerektiğini göstermez ki. Aksine mantıklı bir çift olduklarını, nerde nasıl davranacaklarını bildiklerini gösterir.
Asker arkadaşları kendi aralarında popo sıkıp seksisin diyorlarsa ülkece yandık demektir.instagramdaki şeylere ben inanmıyorum ya,
ben de romantizm sevmem mıç mıç milletin içinde, ama orasını burasını sıktırıp asker arkadaşı gibi davranmayı da hiç sevmem, eş bile olsa saygılı bir mesafe olacak.
Asker arkadaşları kendi aralarında popo sıkıp seksisin diyorlarsa ülkece yandık demektir.
Koca yahu bu koca....
Sevisirken de istirham mi edicez mesela
el şakaları daha çok asker arkadaşları gibi gösterir insanı.
sevişme ayrı mesele ama ben kendi açımızdan söyledim, mesafe candır,eşle bile olsa.
Tatlım bunu sen de yapabilirsin. Neden illa eşinin yapması gerekiyor kiPahali olmasina gerek yokki iki mum yakip güzel sözler söylese de olur illa maddi bisey gerekli değil bana göre.
O da size yazmamıştı bir önceki mesajıAma ben bunu size yazmadım ki
Biz hariç eşimin diğer geniş aile bireyleri aynı apartmanda oturuyorlar. Doğum günü evlilik yıldönümünde falan bir görsen iltifatlar havada uçuşuyorYalnız değilsiniz, bana da geliyor. Yan yana aynı koltukta otururken paylaşıp, birbirlerine cevap yazıyorlar
Şimdi bu gösteriş değil de ne
Etme arkadaşım etme, bende de var onlardanBiz hariç eşimin diğer geniş aile bireyleri aynı apartmanda oturuyorlar. Doğum günü evlilik yıldönümünde falan bir görsen iltifatlar havada uçuşuyor
Sadece karı koca icin değil, diğerleri de üst lata çıkıp ya da alt kata inip söyleyebilecekken wp gurubunda destan yazıyorlar. Eltimin kayınvalide hakkındaki düşüncelerini çok çok iyi bilmemr rağmen ( çünkü bana anlattı) wpde " canım annem, iyiki varsın, Allah seni başımızdan eksik etmesin, sen olmasan biz ne yapardık "bismillahirrahmanirrahim. Kendimden şüphe etmeye başladım
Allah akıl fikir versin, neyse şimdi kıskanç falan oluruz, kaçalım burdanEtme arkadaşım etme, bende de var onlardan
Fotoğraf paylaşmak çok normal de altına yazılanlar yan yanayken, tam komedi.
siz eşinize güzel sürprizler yapsanız, madem o beceremiyorsa :) ama sakın onlar gibi sosyal medyaya atma çocı-ukluğu yapmayın, onlar gibi olmayınÇok şükür bi sıkıntımız yok♥ tabi insanoglu galiba oldukca daha fazlasini istiyo
Laçka paylaşımların neyini kıskanıcaz, ha kıskandığım şeyler olmaz mı çook olur, imrenirim ama burda yazılan tarz da ki ilişkilere değil. Daha farklı şeylere.Allah akıl fikir versin, neyse şimdi kıskanç falan oluruz, kaçalım burdan
bence sizin görümceniz bagajı açmayı bilmiyorbir gün otoparkın kapısına geldik
önümüzde bir araba duruyor
görümcemlerin arabası aynı sitede oturuyoruz
enişte arabadan indi bagajı açtı yarım kilo ya da bir kilo büyüklüğünde ufak bir paket çıkardı
o arada görümcem indi arabadan paketi ona verdi
hatta takıldı hadi seni bekliyorlar dedi
o arabaya bindi bize hoşçakal dedi görümcem de bizimle konuşup evine gitti
özetle arabayı kullanan arabayı kapatıp arabadan bagajdaki küçücük paketi almak için indi taşıyamayacağı alamayacağı bir şey değildi
eşim vay dedi adama bak
benimki de geçen bir koca poşet vardı taşıyabilir misin yukarı bırakayım mı dedi taşırım dedim gittim
bazı şeyler yaşamda şekilleniyor
eşim inip bana o minicik paketi verse ne o ben alamıyor muyum derdim
kesin derdim hiç prenses modum olmadı hep kendi işimi kendim yaparım havası (zararlıdır tavsiye edilmez)
Ha ha habence sizin görümceniz bagajı açmayı bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?