Bizde mi bi problem var?

Mune hakkımı kullanayım dediniz:))) Umarım herkes topikteki uygunsuz yorumlar için pamuk parmacıklarıyla şikayet et butonuna basmıştır

Insanlar kibar kibar yazınca her şeyin yolunda olduğunu zannediyor
Henüz bebeğini kucağına almamış bir kadının da anneliğini eleştirmek de biraz acimasizlik. Konuyla alakası zaten yok, kadını aşağılayabilmek için hakaret faln içermese de can sıkıcı buldum. warrior princess
Arkanızdan konuşuyor olmayayım,
Kimin iyi anne olup olamayacağını bilemezsiniz.
Bazen sadece sevgi yeter.
Görgü, egitim vs bile geri planda kalir.

Valla hepiniz bana kızabilirsiniz ama rapor edilen mesajlara baktım da herkes bir arkadaşını gömmüş hem de çok fena bir üslupla, bebekler annelik işin içine katılmasın o konuda haklısınız ama üsluplar

Biri de öpmesindense tuvalet kağıdı değiştirmesi daha önemli demiş. Bacım o görev görev, yapacak zaten, ekstra bir şey değil.
Ben onu mum talebine karşılık söyledim elbetteki görev ama görev dağılımına göre o görev bana ait o kendi işlerinin tamamını yapıpta benim işlerimi de söylenmeyip yapması gayet ince bir davranıştır bana göre
P.S. Ha evde takım elbise tayyör dolaşmıyoruz gayet mıç mıçız

Çalışmadığımız zamanlarda sürekli bir aradayız işimiz çıksa bile hop anında yanımda olan biri ve telefonu sürekli elimdedir buna rağmen aldatıyorsa gerçekten üstün başarı plaketini hakkediyor Şaka bir yana farklı seviyor bundan önceki ilişkimde böyle bir durum asla olmazdı ilişki dinamiğimiz çok farklıydı odun odun takılıyorduk bir şeyleri söylemem gerekiyordu.Sevmiyor muyduk seviyordu eminim buna ama karakterden dolayı sanırım bu kadar belli etmiyordu.

Kıskançlık sizinkisi. Neden bu muameleyi göremediniz diye direk karşı tarafı suçlama, kesin gösteriş mutsuzlardır veya aldatılıyorlardır diye kendinizi avutuyorsunuz? Bu çok acizce. Emin olun onlar öyle gayette mutlulardır. Sosyal medyada insanlar iyi, güzel, hoş anlarını paylaşmayacakta ne yapcaklar pardon? Şu algıdan çıkınız. Burada kaç seferde gördük aldatılan kadınların çoğu kocasının ilgisini gören kadınlar değillerdi. Kimin başına ne geleceği belli olmaz böyle kendinizi avutmaktan vazgeçin mutsuz olursunuz.

hayalimdeki ilişki tipi, sapına kadar samimi :) ne ööle güllü dallı yaaaa. poyraz karayeli çok severdim, bi bölümünde Ayşegül eve gelio yerde kapıdan salona mumlar, kırmızı güller, yolun sonunda kurulu bi sofra poyraz beklio falan. sonra Ayşegül kan ter içinde uyanıp "oh be rüyaymış" diyordu :) o hesap..

Şu konularda "kiskandiklarini" bazilari kabul etmiyor ama kiskanmayan, umursamayan insan bu kadar hakaretle, hirsla yazmaz, kimse kimseyi kandirmasin simdi.
Niye bir baskasinin eşine gosterdigi davranişlar sizi kizdiriyor hic dusundunuz mu??? Neden rahatsiz ediyor elalemin sarilmasi, askim demesi bu kadar hic dusundunuz mu???

Sen oyle yasamiyorsundur, farkli bir fikrin vardir ok ama bazilarinin ki farkli fikir filan degil tamamen hirsla, hakaretle, asagilamayla yorum yapiyorlar hem de kendini hic mi hic ilgilendirmeyen konuyla alakali??

Durduk yere elalemin eşinin elaleme gosterdigi davranişa " sinir " olanlar tam da o konuda eksiklik hissedenler oluyor gayet.

Beni de rahatsiz eden davranislar var mesela karsimda oturuyorken muhabbet ortasinda birbirinin agzina yapisip opusmeye baslayanlar...
Bu ve bunun gibi hareketler tekrarlanirsa gorusmem, rahatsiz ediyor cunku sohbet ortami bozuluyor garip bir durum oluyor ama sinirlenmiyorum.

Niye hakaret edecek kadar nefret ediyorsunuz bu insanlardan? Önce gerizekalı, sonra salak. Yüzlerine de böyle konuşabiliyor musunuz? Sevmeyebilir, hoşlanmayabilir, doğru bulmayabilirsiniz. Ama hakaret...
Çünkü içindeki bastırılmış kıskançlık duygularını kafalarında oturttukları konuma koyup lanse ederek kendilerini tatmin ediyorlar bi nevi. çünkü yüzlerine söyleyemiyorlar, çünkü içten içte kendileri de böyle olmak istiyor fakat olamıyorlar.

Bana böyle konuların açılması tuhaf geliyor kusura bakmayın ama. Yani herkesin ilişki dinamiği farklıdır, onlar da çok mutlu olabilirler. İlla bir bahane bulmak zorunda değilsiniz, burada yazanları görüyorum yok Instagram'da çok mutlulardı da adam aldatmış ayrılmışlar yok sarmaş dolaşlardı da aslında öyle değillermiş falan. Gerçekten mutlu olanlar da vardır, neden illa bir bahane arıyoruz anlamıyorum ben. Onların maddi durumu, duyguları, düşünceleri, ilişki dinamikleri farklı olabilir. Onlar göz önünde yaşamayı seviyordur siz sevmiyorsunuzdur. Biri çiçek alınmasından mutlu oluyordur öteki çiçek sevmiyordur başka türlü hissediyordur sevildiğini. Siz de mutsuzsanız mutsuzsunuzdur, mutlu olma yoluna bakın o zaman. Herkes kendi ilişkisine bakıp mutlu olsun, olamıyorsa da ayrılsın. Böyle konular benim çok tuhafıma gidiyor. Hele tanımadıkları insanları genelleyerek laf atanlara hiçbir şey diyemiyorum, bence bunu yapmak sizi daha da mutsuz eder.

burda aslında konu eşten görülen ilgiden ziyade bunu cümle aleme izletme çabası. bence buldumcukluk ve samimi değil benim kendi görüşüm. hiçbir sosyal medya hesabımda aldığım çiçekleri ilan etmemem tamamen kendi tercihim. yapanı aşağılamıyorum ama benim görüşüm, samimi bulmuyorum. kendi çevremdeki tecrübelerden yola çıkarak da evet bu kadar "heeeey herkes buraya baksın, bakııın ne kadar aşığız" çiftlerinin sonu hep hüsran olmuştur.

Orada konu zaten bu gorus degil

Diyorlardi ki bunu yapan insanlar ne kadar gerizekali ne kadar salak diye bunu yapan insanlari hunharca hakaret ediyorlardi

Etrafindaki mutluluk gostergelerinden tiksinen ve onlarin hicte mutlu olmadiklarini iddia eden bi kac profil vardi onlara binaen yazdim. Ve evet bence bunlardan bu kadar gocunan insanin problemleri vardir ve mutsuzdur.

Hep sonu husran degil iste siz o baktiginiz pencereden o kadarini goruyorsunuz pencerenin gorus alani o kadar yani iste onu diyoruz o kadar degil diye

benim kendi gördüklerimi kastetmiştim, bunun kural olduğunu iddia etmedim. siz tabi anladığınız kadarsınız sorun değil. okuduğunu anlama farklı bişe. neyse, bu güne dek rastladığım en tuhaf topicti cidden.insanlar birbirine saldırmaya ne meraklıymış. hayırrrrr bennnn bennnn en mutluyum. içiniz rahatlayacaksa evet sosyal medyada baktıklarımla mutsuz ya da mutlu olmaya karar verecek kadar zavallıyım. neyse ki sizin pencereniz genişmiş. sevindim adınıza

Onları takip etmeyi bırakın, boşuna huzurunuzu kaçırmayın.
O gördüğünüz mıç mıç ilişkilerin çoğu sahte, gösteriş. Samimi olan bunları başkalarının gözüne sokmaya uğraşmaz.

Yalnız değilsiniz, bana da geliyor. Yan yana aynı koltukta otururken paylaşıp, birbirlerine cevap yazıyorlar
Şimdi bu gösteriş değil de ne

evli değilim o dinamiği bilmiyorum ama , dışarıda aşk perisi olup evde kavga eden çok çift gördüm bana iki yüzlülük gibi geliyor. Doğal olmanın taraftarıyım evde ilişkimiz neyse abartmadan o samimiyeti dışarıda da beklerim. Bazı insanlarda evde çok doğal ama dışarıda bir kaç arkadaşını gördü mü , öküz gibi davranabiliyor bu da hoşuma gitmiyor , denge önemli. Ayrıca muma falan gerek yok , bana bir balkon verin , bir de hoş sohbet sevgili sabaha kadar başının etini yiyeyim :)

instagramdaki şeylere ben inanmıyorum ya,
ben de romantizm sevmem mıç mıç milletin içinde, ama orasını burasını sıktırıp asker arkadaşı gibi davranmayı da hiç sevmem, eş bile olsa saygılı bir mesafe olacak.

Napalım peki? Sokakta kavga edip evde mi sarılalım? Normal insanlar kavga edecekse evde eder, sosyal bir ortamda da gül gibi geçinir gider.
Sosyal medyayla çok alakam yok, arada bir iki foto atarım ayda yılda bir ama bundan sonra kavga ettiğimizde atıcam. Biz de normal bir çiftiz, ara sıra tartışıyoruz diye ilan edicem herkeşlere.

söylediğimi çok farklı algılamışsınız , normal bir ilişkiden bahsetmiyorum , sürekli mıç mıç olan insanlar vardır , herkesin imrendiği dışarıdan gözüken çok iyi anlaştıkları ama tam tersine evde sürekli kavga edip dışarıda mükemmel ilişkimiz var diye gösterenleri kastediyorum. Dışarıda kavga etsinler aralarında soğukluk olsun diye yazmadım farkındaysanız bunu bende savunmuyorum .

İşte bu kısmı anlamıyorum. Fikrinize karşı çıkmak ya da sizi yermek için yazmıyorum ama gerçekten anlamıyorum. Evde sürekli kavga ediyor olabilir insanlar, anlaşamadıkları bir konu vardır evlerinde, kendilerine ait bir ortamda tartışırlar. Dışarda neden bunu yapsınlar? Tartışıyor olmak birbirinden nefret etmek anlamına gelmez ki. Birbirine deli gibi aşık insanlar da tartışır sonra o tartışmayı evlerinde bırakır sosyal ortama girdiklerinde mıç mıç olurlar. Bunun çok normal olduğunu düşünüyorum ben. İnsanlar sosyalleştiklerinde sakinleşirler, gevşerler, eğlenirler. Bazen bunu sosyal medyada paylaşırlar. Bu evde ettikleri kavgayı sosyal ortama taşımaları gerektiğini göstermez ki. Aksine mantıklı bir çift olduklarını, nerde nasıl davranacaklarını bildiklerini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…